
ادعای ونس: ما ابزارهای زیادی برای مقابله با ایران داریم معاون رئیس جمهور آمریکا در ادعاهایی واهی علیه برنامه هستهای ایران و ارتباط دادن آن به مداخلههای آمریکا در منطقه به نیوزمکس گفت: هدف اصلی و اساسی حضور ما در خاورمیانه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است.
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایسنا؛ جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: ما ابزارهای زیادی برای مقابله با ایران داریم، گاهی اوقات قاطع و گاهی اوقات اقتصادی.
جی. دی. ونس در ادامه اظهارات خلاف واقعش افزود: یکی از قدرتمندترین ابزارهایی که داریم این است که تهران را وادار کنیم تا هزینه تلاشهایش برای خفه کردن تجارت نفت و گاز را بپردازد.
جی. دی. ونس مدعی شد: با وجود تلاشهای ایران برای بستن تنگه هرمز، ما با موفقیت بین ۷ تا ۱۵ میلیون بشکه در روز استخراج میکنیم. ما در تلاشیم تا از بحران انرژی که ایرانیها سعی در ایجاد آن دارند، جلوگیری کنیم.
معاون رئیس جمهور آمریکا در ادامه اظهارات مدعیانه خود با ادعای اینکه ایران تحت فشار …












