قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲ ساعت قبل

جایگاه گم‌شده عدالت آموزشی - مردم سالاری آنلاین

آموزش و پرورش را نمی توان صرفا یکی از دستگاه های اجرایی کشور دانست. آینده هر جامعه تا ...
 جایگاه گم‌شده عدالت آموزشی - مردم سالاری آنلاین

آموزش و پرورش را نمی‌توان صرفا‌ یکی از دستگاه‌های اجرایی کشور دانست. آینده هر جامعه تا اندازه زیادی به کیفیت آموزش و تربیتی بستگی دارد که در مدرسه شکل می‌گیرد. مدرسه باید جایی باشد که کودک، فارغ از وضعیت اقتصادی خانواده، محل تولد و موقعیت اجتماعی والدین، فرصت یادگیری و رشد داشته باشد. به همین دلیل، آموزش عمومی رایگان فقط یک شعار یا یک سیاست رفاهی نیست؛ بخشی از مسئولیت دولت و یکی از پایه‌های عدالت اجتماعی است.

اصل ۳۰ قانون اساسی نیز دولت را موظف کرده است وسایل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم کند.اما مسئله اینجاست که آموزش رایگان در عمل چگونه باید تحقق پیدا کند؟

سال‌هاست مدیران مدارس دولتی با یک مسئله تکراری و فرساینده روبه‌رو هستند. از یک طرف، مسئولان آموزش و پرورش بر ممنوعیت دریافت شهریه و وجه اجباری از خانواده‌ها تأکید می‌کنند و مدیران مدارس نیز موظف‌اند از دریافت پول اجباری از والدین خودداری کنند. از طرف دیگر، مدرسه برای اداره روزمره خود هزینه دارد؛ هزینه آب و برق، گرمایش و سرمایش، تعمیر و نگهداری ساختمان، تجهیزات، مواد مصرفی و بسیاری از نیازهای دیگری که نمی‌توان با بخشنامه آنها را حذف کرد.

اینجاست که پرسش اصلی شکل می‌گیرد:

«اگر مدرسه دولتی نباید از خانواده پول بگیرد، هزینه اداره مدرسه را چه کسی باید تأمین کند؟»

مدرسه بدون هزینه اداره نمی‌شود. این یک واقعیت ساده و انکارناپذیر است. اگر سیستم گرمایشی مدرسه خراب شود، اگر کولرها در فصل گرما نیاز به تعمیر داشته باشند، اگر بخشی از ساختمان مدرسه نیازمند تعمیر باشد یا وسایل و تجهیزات آموزشی فرسوده شوند، مدیر مدرسه نمی‌تواند این مشکلات را نادیده بگیرد. او باید پاسخگوی دانش‌آموز، خانواده، معلم و اداره آموزش و پرورش باشد.

اما مدیر مدرسه معمولا‌ تعیین‌کننده میزان بودجه‌ای که باید در اختیار مدرسه قرار گیرد نیست.

در چنین شرایطی، مدیر در تنگنای قانون و واقعیت قرار می‌گیرد. اگر برای تأمین نیازهای ضروری مدرسه از خانواده‌ها کمک نگیرد، ممکن است بخشی از مشکلات مدرسه باقی بماند. اگر هم برای …



 پاسخ تند بقایی به تحریم‌های جدید آمریکا: آزموده را آزمودن خطاست
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پاسخ تند بقایی به تحریم‌های جدید آمریکا: آزموده را آزمودن خطاست

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که طبق ارزیابی که از عملکرد دستگاه‌ها شده است، وزارت خارجه از حیث مواردی که به آن پیشنهاد شده، جزو برترین‌ها بوده است.

 چین درباره اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران: از دو طرف می‌خواهیم با عقلانیت عمل کرده و خویشتن‌داری کنند/ برای حفاظت از حقوق و منافع خود، اقدامات ضروری را انجام خواهیم داد
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین درباره اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران: از دو طرف می‌خواهیم با عقلانیت عمل کرده و خویشتن‌داری کنند/ برای حفاظت از حقوق و منافع خود، اقدامات ضروری را انجام خواهیم داد

پکن به تهدیدات اقتصادی آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 دعوت از ایران
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

دعوت از ایران

ایران به توافق مکه می‌پیوندد؟

 ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران

عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان دقایقی پیش برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.

 واکنش غریب‌آبادی به وزیر خزانه داری آمریکا
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

واکنش غریب‌آبادی به وزیر خزانه داری آمریکا

معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه در واکنش به ادعاهای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره ایران، تناقض میان ادعای پیروزی واشنگتن و تشدید فشارهای اقتصادی علیه تهران را مورد انتقاد قرار داد.

 واکنش بقایی به ادعا‌های وزیر خزانه‌داری آمریکا: ناشی از استیصال واشنگتن است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش بقایی به ادعا‌های وزیر خزانه‌داری آمریکا: ناشی از استیصال واشنگتن است

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز ۲ شهریور ۱۴۰۵ با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.



بن‌سلمان در الیزه
سایت روزنامه سازندگی

بن‌سلمان در الیزه

دیدار ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه
دعوت از ایران
سایت روزنامه سازندگی

دعوت از ایران

ایران به توافق مکه می‌پیوندد؟
اصلاح رفتار دیپلماتیک
سایت روزنامه سازندگی

اصلاح رفتار دیپلماتیک

محسن رضایی می‌گوید: ایران باید رفتار دیپلماتیک خود را در قبال آمریکا تغییر دهد
۵۰ هزار نیروی انسانی در صداوسیما؛ چرا هزینه‌ها با خروجی سازمان همخوان نیست؟
سایت خبرآنلاین

۵۰ هزار نیروی انسانی در صداوسیما؛ چرا هزینه‌ها با خروجی سازمان همخوان نیست؟

بدنه ۵۰ هزار نفری صداوسیما، هزینه سنگینی را به این سازمان تحمیل کرده؛ موضوعی که به گفته یک استاد علوم ارتباطات، ضرورت بازنگری در ساختار داخلی و شیوه تولیدات رسانه ملی را بیش از پیش آشکار می‌کند.
سایت خبرآنلاین

جدیدترین عکس از قاضی صلواتی در یک مراسم/ کاظم صدیقی هم بود + تصاویر

چه کسانی انسجام ملی را در جامعه کمرنگ می کنند؟ / پوشش های غیرمتعارف را  خود بی حجابها پس می زنند
سایت خبرآنلاین

چه کسانی انسجام ملی را در جامعه کمرنگ می کنند؟ / پوشش های غیرمتعارف را خود بی حجابها پس می زنند

چند وقتی است به دلایل مختلف و با قراین زیاد احساس می‌شود از حال وهوای پر از همدلی، وحدت و انسجام در کف جامعه، صداوسیما و حتی مواضع بسیاری از مسئولان که در جنگ ۱۲ روزه و روزهای ابتدایی جنگ رمضان شاهدش بودیم،خبری نیست .