
سپاه: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد/ خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، را سخت و کوبنده است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای ضمن گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایتهای بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود، تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایرنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه ۱۱ مرداد در بیانیهای با گرامیداشت دومین سالگرد شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، شهادت این رهبر فرزانه را موجب تقویت عزم راسخ و اراده پولادین ملت فلسطین و رزمندگان حماس برای ادامه راه پرافتخار او، تعمیق گفتمان مقاومت و فراگیر شدن موج حمایت از فلسطین در اقصی نقاط عالم دانست.
در ادامه این بیانیه آمده است: ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران- در حالی که مهمان رسمی مراسم تحلیف رئیس جمهور اسلامی ایران بود- جنایتی عظیم و نقض فاحش اصول و هنجارهای حقوق بینالملل، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری ایران اسلامی بود.
سپاه در بیانیه خود آورده است: با گذشت دو سال از جنایت رژیم صهیونیستی در ترور شیخ اسماعیل هنیه، و تداوم نسل کشی و افزایش جنایت های قرون وسطایی صهیونیستها در غزه و گسترش جنگ و جنایت به جنوب لبنان و سپس آغاز جنگ های تحمیلی دوم و سوم با همراهی رئیس جمهور پلید و اهریمن صفت آمریکا و ارتش تروریستی این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران امروز بیش از هر زمانی ماهیت تروریستی و جنایتکارانه این رژیم بر همگان آشکار شده است.
در ادامه این بیانیه آمده استک استمرار حمایت همهجانبه تسلیحاتی و سیاسی آمریکا و برخی دیگر …












