قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۴۶ ساعت قبل

محبی‌ نجم‌آبادی: نمی‌توان در شرایط بحران و جنگ، قیمت کالا‌های اساسی را رها کرد/ نارضایتی‌های گسترده مردم از بانک‌ها

بهروز محبی‌نجم‌آبادی، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نمی‌توان در شرایط بحران و جنگ، قیمت کالا‌های اساسی را رها کرد؛ تصمیمات مربوط به بنزین و نان باید با حفظ...
 محبی‌ نجم‌آبادی: نمی‌توان در شرایط بحران و جنگ، قیمت کالا‌های اساسی را رها کرد/ نارضایتی‌های گسترده مردم از بانک‌ها

دیدارنیوز: نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فشار‌های اقتصادی بر مردم، خواستار جلوگیری از تصمیمات تورم‌زا و غیرکارشناسی شد و گفت: نمی‌توان در شرایط بحران و جنگ، قیمت کالا‌های اساسی را رها کرد؛ تصمیمات مربوط به بنزین و نان باید با حفظ یارانه، کنترل قیمت‌ها، تقویت حمل‌ونقل عمومی و توجه جدی به قدرت خرید و معیشت خانوار‌ها اتخاذ شود.

بهروز محبی‌نجم‌آبادی نماینده مردم جغتای، جوین، خوشاب، داورزن، سبزوار و ششتمد در مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی امروز (چهارشنبه ۲۸ مردادماه) طی نطق میان‌دستور خود، با درود و سلام به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (ارواحنا فداه) و نائب منتخب ایشان، امام خامنه‌ای، و با سلام بر شهیدان، امام شهیدان و امام شهید، گفت: سلام بر امت اسلامی و جبهه مقاومت و آزادگان جهان و به‌ویژه ملت بصیر و مبعوث ایران اسلامی که قریب به شش ماه است خیابان‌ها و کوچه‌های پاک، مزین به نام مقدس شهیدان را با پرچم عزت و شرافت حراست می‌کنند. بی‌تردید ارکان حاکمیت باید در تراز این ملت مبعوث ظاهر شوند، صدای حق و حقیقت باشند و خواست‌های به‌حق این مردم عزیز را اجابت کنند.

محبی‌نجم‌آبادی ادامه داد: ملت بزرگ ایران از ما می‌خواهند تا بعد از ۴۷ سال تجربه‌های روشن از مذاکره، جنگ، عمل و تعهدات یک‌طرفه و بازی‌های فریب مداوم و در رأس آن، تجربه تلخ برجام بی‌فرجام و حوادث اخیر، بر چند واقعیت مبرهن متحد شویم.

وی در ادامه افزود: نخست، ایالات متحده آمریکا مصداق بدویت مدرن و به تعبیر امام راحل شیطان بزرگ است و تنها راه تقابل با آن مقاومت و ایستادگی و رسیدن به ایران قوی و متحد است. گزاره حل مشکلات کشور فقط ذیل توافق با آمریکا امکان دارد توهمی است که باید به آن اعتراض کرد. دو؛ باند تبهکار صهیونیستی از باند جنایت‌کار آمریکایی جدا نیست و جداسازی آنها توهم محض است. سه؛ جمهوری اسلامی به عنوان کشوری که بیشترین تقید به مبانی و قوانین بین‌المللی را داشته است، حق مشروع دفاع از خود، پشیمان‌سازی تاریخی متجاوز و قصاص قاتلان و تسلط بر آبراه‌های پیرامونی خود را به دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه و جنگ تجاوزکارانه دارد. آمریکا در توافقی که برای ایران منفعت داشته باشد، وفادار نمی‌ماند.

وی در ادامه با بیان اینکه راه رسیدن به صلح پایدار، عقب‌نشینی از حقوق حقه مردم مظلوم ایران نیست چهارمین واقعیت است؛ تصریح کرد: خوی زیاده‌خواهی و تجاوزگری غرب بدسگال و ازناب پست پیرامونی‌اش حد یقفی ندارد و حقوق غنی‌سازی صلح‌آمیز، گسترش توانمندی‌های دفاعی، مدیریت بر تنگه هرمز، همراهی و حمایت از جبهه مقاومت و رفع تحریم‌های ظالمانه از حقوق مسلم و غیرقابل بحث محسوب می‌گردد.

این نماینده مردم در مجلس در ادامه تاکید کرد: در تاریخ اسلام، اشعث بن قیس در مقابل امیرمؤمنان برای اعتراض به جنگ خطبه خواند که «قد حبل الناس البقا و کره القتال»؛ مردم از جنگ خسته شدند و زندگی می‌خواهند و با این روش مقاومت سپاه علی در مقابل معاویه شکسته شد. امروز هم همین جمله را می‌شنویم. بله، ملت ایران و امام شهیدشان پاسخ شما را دادند: «مثلی لا یبایع مثل یزید». پنجمین مورد؛ ایران یکپارچه، متحد و قوی و جامعه مبتنی بر عدالت و حیات طیبه قرآنی باید غایت‌القصوای تمام اقوام و گروه‌ها و جریان‌های سیاسی، ذیل قانون اساسی و تحت ولایت ولی امر و نائب امام زمان باشد. آزادی به مفهوم ول‌انگاری و هرج‌ومرج، قانون‌شکنی و اباحه‌گری نیست و فرهنگ پست اپستینی نباید در سرزمین شهیدان جولان دهد و جوانان پاک این سرزمین را به کام نابودی و نیستی ببرد و بازار اسلامی رنگ بازار کفر گیرد. مجلس باید قانون فضای مجازی را در دستور کار قرار دهد.

وی در ادامه نکاتی در مورد اقتصاد مطرح کرد و گفت: همزمان که دولت از نیرو‌های نظامی و انتظامی و میدان حمایت عملی و رسمی می‌کند، بحث مدیریت بازار و کنترل قیمت‌ها یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. هیچ عقل سلیمی در بحران و جنگ، قیمت‌ها را رها و آزاد نمی‌گذارد و در بورس کالا مواد اولیه حیاتی خود را به دست قیمت رقابتی آزاد نمی‌سپارد. در بعضی از کالا‌های مورد نیاز اساسی شاهد تغییرات دائمی و بی‌قاعده هستیم که نیازمند کنترل و قاعده‌مندی است. خوشبختانه بازار دچار کمبود و کاستی نیست، اما حتماً نیازمند کنترل و نظارت حساب‌شده می‌باشد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، یادآور شد: مجلس باید پاسخ این سؤال را از حوزه بازرگانی و وزارتین صمت و جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده و تعزیرات بخواهد که بر اساس چه فرمولی قیمت‌گذاری صورت می‌گیرد و کنترل قیمت و نظارت در این بازار پرفرازونشیب با چه سازوکاری صورت می‌گیرد و چرا با متمردان از فاکتور خرید برخورد مؤثر نمی‌گردد؟ اجرای مصوبات و قوانین مجلس بعد از ابلاغ چرا عملیاتی نمی‌شود؟ قانون مهم و ارزشمند پاداش به افشاگران فساد که یکی از بهترین روش‌های تشویقی و بهره‌گیری از گزارشات مردمی در مقابله با مفاسد بود، به چه دلیل معطل مانده است؟ قانون مالیات بر سوداگری نیازمند اصلاح و اجراست. چرا کمیسیون‌های مربوطه اقدامی عاجل در دستور کار ندارند؟ قانون هوش مصنوعی و مهریه و تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی با سرعت عمل نهایی گردد.

محبی نجم آبادی در ادامه تاکید کرد: از کمیسیون اقتصادی مجلس درخواست دارم نارضایتی‌های گسترده مردم از بانک‌ها و موضوع ساماندهی تسهیلات و اقدامات مؤثر در بازنگری معافیت‌های مالیاتی و قانون‌گذاری در حوزه رمزارز‌ها را با سرعت و دقت بیشتری به انجام برساند.

وی در ادامه با اشاره به ضعف حوزه بهداشت، ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان، علیرغم اقدامات مفید و تلاش‌های شبانه‌روزی پزشکان متعهد و مسئولان ستادی این حوزه، متأسفانه بعضی انحرافات و مشکلات، مانند شیوع و رفتار غیرقانونی زیرمیزی، هزینه بسیار بالای دندانپزشکی، ضعف رسیدگی به بیماران در بیمارستان‌های دولتی، معوقات تا ۱۲ ماهه کادر بهداشت و درمان و بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها، همچنان مورد اعتراض مردم شریف و عزیز ماست که با توجه به تجارب ارزشمند ریاست جمهوری، توقع داریم در رفع مشکلات اقدامات عاجل و مؤثر صورت گیرد.

این نماینده مردم با اشاره به مسئله بنزین، ادامه داد: اکنون در دو موضوع بنزین و نان که به دو مسئله مهم در حکمرانی کشور تبدیل شده است و هر تصمیم ناصواب و غیرکارشناسی و غیرعلمی آسیب‌های جبران‌ناپذیری را در پی خواهد داشت، نکاتی را عرض کنم؛ یک از هر اقدام گران‌سازی نامعقول و تأثیرگذاری بر رشد تورم انتظاری اعتراض کنید. دو؛ اجرای ماده ۴۶ برنامه هفتم و مدیریت مصرف و ارتقای کاتالیست‌های با استاندارد بالا در پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گیرد. سه؛ هر تصمیمی که اتخاذ می‌گردد باید به تقویت و توسعه حمل‌ونقل عمومی بیانجامد. چهار؛ این یارانه گسترده و ویژه دولت باید حفظ شود و تمامی خانوار‌های شریف ایرانی را دربرگیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت قبل از هر تصمیمی، فرآیند و میزان واقعی تولید، شیوه مصرف و اطلاعات جامع مصرف‌های غیرعادی، شفافیت میزان پیمایش و میزان مصرف، دلایل عدم توجه به سی‌ان‌جی و ال‌پی‌جی کاملاً شفاف و مستند به عنوان داده‌های مطمئن احصا گردد. از ریاست محترم جمهوری درخواست ویژه دارم؛ همچنان که در حقوق اعضای هیئت علمی اقدامات مفید صورت گرفت، در حقوق و دستمزد کارمندان، به‌ویژه از عزیزان فرهنگی، توجه خاص داشته باشند. از ایشان درخواست دارم موضوع اساتید دانشگاه فرهنگیان که به صورت اجباری بازنشسته شده‌اند، شخصاً پیگیری و احقاق حق فرمایند.



۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

نماینده مجلس: توجیه نکنید؛ دارو مثل خودرو نیست که نخریم

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو در توضیح علت کمبود دارو، واکنش نشان داد.

به گزارش خانه ملت، روح‌الله لک علی‌آبادی، در واکنش به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست بلکه علت اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بوده که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در یک بازه ۶ ماهه شکل بگیرد و آثار آن در فروردین و اردیبهشت‌ نمایان شود، گفت: در حال حاضر کشور با مشکل کمبود و نبود برخی اقلام دارویی مواجه است و از سوی دیگر قیمت بعضی از داروها نیز به شکل سرسام‌آوری افزایش یافته است، توجیه کردن فایده‌ای ندارد و توجیه، مشکل مردم را حل نمی‌کند، ممکن است درباره علت کمبودها توضیح داده شود و گفته شود که مشکل از تأمین ارز نبوده و در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی اختلال ایجاد شده است، اما در نهایت مردم امروز با کمبود دارو و قیمت‌های بالا مواجه هستند و باید برای این وضعیت کاری انجام شود.

وی ادامه داد: باید برای رفع مشکلات حوزه دارو کار عملیاتی انجام شود، مردم نیاز به دارو دارند و نمی‌توان به بیماری که داروی خاص خود را پیدا نمی‌کند یا خانواده‌ای که توان پرداخت هزینه دارو را ندارد، صرفا درباره علت ایجاد مشکل توضیح داد.

لک علی آبادی با تاکید بر اینکه دارو با سایر کالاها تفاوت اساسی دارد، گفت: دارو مقوله‌ای نیست که بتوان آن را به آینده موکول کرد، نمی‌توان گفت خودرو است و مردم فعلا آن را نخرند و بعداً که قیمت پایین آمد، خریداری کنند؛ در مورد دارو چنین امکانی وجود ندارد، چرا که دارو مستقیما با جان و سلامت مردم ارتباط دارد و بیمار نمی‌تواند مصرف داروی خود را به آینده موکول کند.

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: امروز خانواده‌ها برای تهیه دارو با مشکلات جدی مواجه هستند و بعضا تمام زندگی خود را هزینه می‌کنند تا بتوانند داروی مورد نیاز بیمار خود را تهیه کنند بنابراین وقتی درباره کمبود یا افزایش قیمت دارو صحبت می‌کنیم باید توجه داشته باشیم که این موضوع صرفا یک مسئله اقتصادی یا مربوط به بازار یک کالا نیست.

لک علی‌آبادی تصریح کرد: اینکه برخی اقلام دارویی در کشور وجود ندارد یا تهیه بعضی داروها با قیمت‌های بسیار بالا برای مردم همراه شده، مسئله‌ای نیست که بتوان نسبت به آن بی‌تفاوت بود یا حل آن را به آینده موکول کرد و باید برای این وضعیت چاره‌اندیشی جدی شود.

وی در ادامه با اشاره به پیگیری موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو در مجلس، گفت: در نشستی که در سازمان غذا و دارو داشتیم، تحقیق و تفحص یکی از مصوبات جلسه بود و این موضوع در کمیسیون بهداشت و درمان به صورت جدی در حال پیگیری است و نمایندگان به ویژه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه در این موضوع نباید پیش‌داوری کرد، افزود: ما نمی‌خواهیم پیش‌داوری کنیم به همین دلیل منتظر پاسخ رئیس و مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم تا موضوع را در کمیسیون مطرح و پاسخ‌های خود را ارائه کنند، اگر توضیحات سازمان قانع‌کننده باشد، طبیعتا مجلس نیز بر اساس آن نظر خواهد داد و تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بررسی عملکرد سازمان غذا و دارو باید در کنار توجه به مشکلات واقعی مردم دنبال شود، گفت: فارغ از اینکه مسئولان سازمان چه توضیحاتی درباره علت ایجاد کمبودها ارائه خواهند کرد، آن چیزی که امروز واقعا در کف جامعه وجود دارد، کمبود شدید داروهای خاص و همچنین قیمت‌های بالای دارویی است و باید اقدام و تصمیم عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : راهکار بیرانوند برای پایان دادن به مشکل سربازی تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سامانه‌های دفاع هوایی در سوریه، دلیل نگرانی رژیم اسرائیل از ترکیه

به گزارش تجارت نیوز، شبکه فاکس نیوز به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی افزود که این نگرانی شامل استقرار احتمالی رادارها و سامانه های دفاع هوایی در فرودگاه ابوالظهور و اطراف آن می‌شود که می‌تواند عملیات نیروی هوایی رژیم اسرائیل در سوریه را محدود و مسیرهای هوایی آن به ایران را پیچیده کند.

به گزارش فاکس نیوز، رژیم اسرائیل اطلاعاتی در مورد تلاش‌های سوریه برای بازسازی قابلیت‌های نظامی خود در اختیار واشنگتن قرار داده است.

این گزارش اشاره کرد که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی شامل استقرار احتمالی سامانه های دفاع هوایی پیشرفته، رادارها و موشک‌اندازها به همراه پهپادهای پیشرفته است.

این نگرانی‌ها برای رژیم اسرائیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا استقرار یک سامانه دفاع هوایی در سوریه می‌تواند توانایی تل آویو را برای انجام عملیات نظامی در حریم هوایی سوریه محدود کند و همچنین ممکن است بر کریدورهای هوایی که برای رسیدن به اهداف در ایران به آنها متکی است، تاثیر بگذارد.

پیام رژیم اسرائیل به ترکیه

فاکس نیوز گزارش داد که یک هیات ترکیه‌ای به تازگی از پایگاه نظامی سوریه بازدید کرده است، در حالی که تل آویو پیش از این پیام‌هایی به آنکارا ارسال کرده بود مبنی بر اینکه اجازه نخواهد داد ارتش سوریه به گونه‌ای بازسازی شود که برتری هوایی اسرائیل را به خطر بیندازد.

بر اساس این گزارش، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» معتقد است که حمله اخیر اسرائیل ناشی از این نگرانی‌ها، پس از شناسایی تلاشی برای بازسازی باند فرودگاه ابو الظهور سوریه با کمک ترکیه بوده است.

این روزنامه افزود که اسرائیل قصد ندارد درگیر جنگ با ترک‌ها یا سوری‌ها شود اما در عین حال، نمی‌تواند اجازه دهد برتری هوایی اسرائیل به خطر بیافتد به ویژه با توجه به تنش‌های جاری با ایران.

«رون بن یشای»‌ تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت آحارونوت معتقد است که این حمله حامل پیامی راهبردی به ترکیه است، مشابه حمله اسرائیل به یک فرودگاه سوریه در آوریل گذشته.

بن ییشای گفت:‌ در حالی که نیروهای نظامی ترکیه به همراه مهندسان و پیمانکاران در مسیر فرودگاه الظهور بودند، نیروی هوایی اسرائیل باند فرودگاه و اطراف آن را بمباران کرد و به ترکیه نشان داد که اسرائیل حضور در یک مکان استراتژیک را تحمل نخواهد کرد.

وی افزود که تل آویو همچنین می‌خواهد پیامی ارسال کند که اگر رادارها و سکوهای موشکی هوشمند ساخته شوند، بر آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در حریم هوایی سوریه و همچنین کریدورهای هوایی برای حمله به غرب ایران تاثیر خواهد گذاشت.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی «معاریو» هدف حمله اسرائیل به فرودگاه الظهور سوریه را کشیدن ترمز «رجب طیب اردوغان»‌ رئیس جمهور ترکیه دانست و افزود که این اقدام،‌ خشم آنکارا و واشنگتن را برانگیخته است.

این روزنامه معتقد است که این تحولات نشان دهنده بحران امنیتی سه جانبه رو به افزایش بین رژیم صهیونیستی، ترکیه و سوریه است، پس از آنکه آنکارا به شدت توجیهات اسرائیل را رد و این رژیم را به دنبال بهانه‌هایی برای بمباران کشورهای همسایه و بی‌ثبات کردن منطقه متهم کرد.

در مقابل، روزنامه معاریو به نقل از منابع آمریکایی نوشت که واشنگتن معتقد است زمان حمله اسرائیل تصادفی نبوده و ممکن است انگیزه‌های سیاسی داخلی به ویژه با توجه به انتخابات کنست که قرار است اکتبر آینده برگزار شود، در این امر دخیل بوده باشد.

این روزنامه با استناد به گزارشی از اکسیوس، نوشت که برخی در دولت آمریکا از دمشق خواسته‌اند خویشتنداری کند، زیرا معتقدند که رسیدگی به تنش‌های مرزی پس از انتخابات اسرائیل آسان‌تر خواهد بود.

ترش واشنگتن از افزایش تنش‌ها

این تحولات، معضل رو به رشد آمریکا را آشکار می‌کند، زیرا دولت ترامپ به دنبال حفظ روابط خود با رژیم اسرائیل، ترکیه و نظام جدید سوریه و جلوگیری از تبدیل رقابت بین آنها به یک رویارویی منطقه‌ای گسترده‌تر است.

به نوشته معاریو، دولت سوریه پیش از این تصریح کرده بود که بازسازی فرودگاه ابوالظهور برای اهداف تهاجمی در نظر گرفته نشده و تلاش کرده است تا یک مکانیسم هماهنگی امنیتی مشترک در اردن ایجاد کند.

با این حال، اسرائیل از فعال کردن آن خودداری کرد و به عملیات نظامی خود در جنوب سوریه ادامه داد.

در تلاش برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش، معاریو گزارش داد که واشنگتن به دنبال ایجاد سازوکار ویژه‌ای برای جلوگیری از درگیری بین اسرائیل، ترکیه و سوریه و جلوگیری از تبدیل شدن تنش به یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر است.

در این زمینه، رادیو اسرائیل اعلام کرد که حمله اخیر به فرودگاه الظهور سوریه، تاکنون نزدیک‌ترین حمله اسرائیل به مرز ترکیه بوده است، اما با توجه به نقش آمریکا در مهار تنش، وقوع رویارویی جدید بین دو طرف دور شد.

رادیو رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اسرائیل، یک ایران جدید در سوریه نمی‌خواهد، نتیجه گیری کرد که آنچه در حال وقوع است، فصل جدیدی از دیپلماسی حمله را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا


۴ ساعت قبل / سایت برترینها

رئیس جمهور93ساله بالاخره آفتابی شد!

ایسنا: پل بیا، رئیس‌جمهور کامرون روز پنج‌شنبه پس از بیش از ۱۰ هفته غیبت، در میان نگرانی‌ها درباره وضعیت سلامت او و پرسش‌ها در مورد آینده قدرت در این کشور، به کامرون بازگشت.

پل بیا که بیش از ۹۳ سال سن دارد، با یک هواپیمای شخصی از ژنو سوئیس وارد فرودگاه بین‌المللی یائونده شد و به دوره غیبتی پایان داد که توجه گسترده‌ای را در داخل و خارج از کشور برانگیخته بود.

بیا که از سال ۱۹۸۲ بر کامرون حکومت می‌کند، مسن‌ترین رئیس دولت جهان به شمار می‌رود. او پس از پیروزی در انتخاباتی که در اکتبر برگزار شد و با اختلاف‌نظرها و اعتراض‌های گسترده‌ای همراه بود، نوامبر گذشته هشتمین دوره ریاست‌جمهوری خود را آغاز کرد.

دفتر ریاست‌جمهوری هنگام خروج بیا از کشور در ۷ ژوئن گذشته اعلام کرده بود که سفر او اقامتی خصوصی و کوتاه‌مدت در اروپا خواهد بود؛ اما غیبت وی بیش از دو ماه به طول انجامید و به طولانی‌ترین دوره غیبت او در دوران زمامداری بیش از چهاردهه‌ای‌اش تبدیل شد.

طولانی شدن این غیبت، افزون بر نگرانی‌ها از احتمال ایجاد خلأ در قدرت، با توجه به کهنسالی او و ادامه رهبری‌اش بر کشور از سال ۱۹۸۲، گمانه‌زنی‌هایی را درباره وضعیت سلامت رئیس‌جمهور کامرون برانگیخته است.




 زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود
۵۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود

احمد زیدآبادی بر ضرورت تفاهم و عادی‌سازی شرایط برای ثبات سیاسی و اقتصادی تاکید کرد و گفت: جنگ منطقه‌ای و زیرساختی برای ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد
۴ ساعت قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن صادرات نفت، تجارت خارجی و همکاری کشورهای دیگر با تهران افزایش دهد. هم‌زمان، ایران هشدار داده که محاصره دریایی آمریکا را اقدامی تجاوزکارانه تلقی می‌کند و کشورهای منطقه نیز برای بازگرداندن امنیت کشتیرانی به هرمز به تکاپو افتاده‌اند. اکنون این پرسش در مرکز تحولات قرار دارد که آیا فشار اقتصادی می‌تواند جایگزین جنگ نظامی شود یا بن‌بست هرمز بار دیگر تنش‌ها را تشدید خواهد کرد.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات

وزارت دفاع در بیانیه‌ای تازه، بر اهمیت مسیر پیش‌روی صنعت دفاعی کشور تأکید کرد.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.