قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

حمله اسطوره فوتبال بلاروس به میلاد محمدی؛ «این انتقال یک اشتباه بود»

مهاجم سابق تیم ملی بلاروس، به شدت به جذب میلاد محمدی توسط ام‌ال ویتبسک واکنش نشان داد و آن را یک «اشتباه» خواند.
 حمله اسطوره فوتبال بلاروس به میلاد محمدی؛ «این انتقال یک اشتباه بود»

به گزارش هفت ورزشی، ویتالی کوتوزوف مهاجم سابق تیم ملی بلاروس، در برنامه «پاس گل» کشورش به شدت به جذب میلاد محمدی، مدافع ایرانی، توسط باشگاه ام‌ال ویتبسک قهرمان فصل قبل لیگ این کشور واکنش نشان داد و آن را یک تصمیم اشتباه ارزیابی کرد.

کوتوزوف در این برنامه گفت: باشگاه در فصل نقل و انتقالات  یک ایرانی را جذب کرده‌ که در اولین بازی‌اش کارت قرمز گرفت. آیا این اشتباه نیست؟ این اخراج کلیدی در این دیدار حساس، تاثیرگذار بود. شما باید بازیکنی را جذب کنید که به او فرصت دهید توانمندی‌اش را نشان دهد اما اینجا یک نفر می‌آید، بدون آمادگی در ترکیب بازی می‌کند، کارت قرمز می‌گیرد و شما می‌مانید و فکر می‌کنید که حالا چه کار باید بکنید؟

محمدی که بعد از جام جهانی با جدایی از پرسپولیس به ویتبسک پیوست، در اولین بازی خود در ترکیب اصلی در مرحله مقدماتی لیگ کنفرانس اروپا مقابل بوراتس بوسنی در دقیقه ۳۳ با کارت قرمز اخراج شد.

ویتبسک در نهایت مغلوب بوراتس شد و از صعود به مرحله بعد بازماند. کوتوزوف معتقد است که اگر اخراج محمدی رخ نمی‌داد، ویتبسک می‌توانست در بازی اول به نتیجه بهتری برسد و شانس صعودش افزایش یابد.

رسانه‌های بلاروسی عنوان کردند میلاد محمدی بعد از این اتفاق بسیار ناراحت شده و خودش را مقصر اتفاق رخ داده می‌داند ولی کادر فنی در صدد روحیه دادن به او هستند.



1
 آخرین درخواست تاتار از پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

آخرین درخواست تاتار از پرسپولیس

تیم فوتبال پرسپولیس در بازار نقل و انتقالات تابستانی تغییرات زیادی را پشت سر گذاشت. از یک سو سرخپوشان با بازیکنانی مثل امید عالیشاه، سروش رفیعی و مرتضی پورعلی‌گنجی برای تغییر نسل وداع کردند و از سوی دیگر نفراتی مانند رضا شکاری، میلاد سرلک و امین کاظمیان را کنار گذاشتند و در آخر هم موفق به تمدید قرارداد با میلاد محمدی نشد تا ۷ چهره سرشناس و تقریبا اصلی از این تیم کنار بروند. این در حالی است که پرسپولیس حتی در حالت عادی هم نیاز به تقویت اسکواد خود داشت اما با جدایی این نفرات، لزوم تقویت تیم بیشتر هم احساس شد. به این نفرات باید نام سهیل صحرایی، مجتبی فخریان، علیرضا عنایت زاده و چند بازیکن جوان دیگر را هم اضافه کرد.

در حالی که سرمربی سرخپوشان فهرست خود را با نفراتی مانند آریا یوسفی، دانیال اسماعیلی‌فر، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی و... تکمیل کرده بود، روند بازار به شکلی پیش رفت که او نفرات دیگری را به خدمت گرفت که البته آنها نیز بازیکنان قابلی در لیگ برتر بودند و حداقل در دو هفته نخست عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشتند. به این ترتیب پرسپولیس ابوالفضل جلالی، دانیال ایری، مهدی زارع و مجید عیدی را در خط دفاعی به خدمت گرفت. پویا پورعلی و پوریا لطیفی‌فر به عنوان دو هافبک جدید پرسپولیسی شدند. مهدی تیکدری و مهدی محبی وینگرهای جدید پرسپولیس بودند و پوریا شهرآبادی هم به عنوان تک مهاجم به عقد قرارداد این تیم درآمد تا در ازای جدایی ۷+۳ بازیکن، پرسپولیس این ۹ چهره را به خدمت بگیرد.

با این حال همچنان ضعف‌های مهمی در این تیم آشکار بود. از زمانی که مهدی تارتار در اردوی ترکیه اعلام کرد که به چهار بازیکن دیگر احتیاج دارد، محمدمهدی محبی و دانیال ایری به این تیم پیوستند اما دو بازیکن دیگر پرسپولیسی نشدند. این دو بازیکن، محمد قربانی و ابوالفضل رزاق‌پور بودند که چند هفته پیش انتظار می‌رفت انتقال آنها به جمع سرخپوشان تهرانی به سرعت انجام شود اما حالا در فاصله تنها ۴ روز تا بسته شدن پنجره تابستانی نقل و انتقالات، هنوز صورت نگرفته است. در حال حاضر نیز با پاسخ منفی باشگاه الوحده و باشگاه فولاد، همه چیز برای پرسپولیس تیره و تاریک است.

پرسپولیس امید زیادی داشت تا با جذب این دو بازیکن، اسکواد خود را تقریبا کامل کند و حتی برای فصول آینده هم باتوجه به وضعیت سنی این بازیکنان، خرید دیگری نداشته باشد اما پس از گلزنی محمد قربانی در هفته اول لیگ ادنوک، باشگاه الوحده اعلام کرده که ترجیح میدهد این بازیکن را در جمع نفرات خود نگه دارد. البته در صورتی که تیم عنابی ابوظبی در روزهای آینده بازیکن موردنظر خود را جذب کند، امکان جدایی قربانی هم وجود خواهد داشت اما نکته مهم این است که او برای انتقال به پرسپولیس یا تراکتور باید تا ۳ شهریور که موعد نقل و انتقالات تابستانی ایران است، قراردادش را فسخ کرده باشد.

در مورد ابوالفضل رزاق‌پور هم نکته مهم این است که حمید مطهری و حمیدرضا گرشاسبی صراحتا با همه پیشنهادات پرسپولیس مخالفت کردند و حتی در شرایطی که مدیران پرسپولیس از طریق مدیران کارخانه فولاد وارد عمل شده بودند هم جلوی این انتقال را گرفتند. نکته مهم اینکه قرمزها انتظار داشتند بعد از انتقال رامین رضاییان به این تیم، آنها راضی به فروش رزاق‌پور شوند و از این راه درآمد قابل توجهی را هم کسب کنند که معادل شاید دستمزد سه بازیکن اصلی این تیم هم باشد اما به هر حال فعلا این انتقال تابستانی برای سرخپوشان به نتیجه نرسیده است.

در همین حال، روز گذشته سرمربی تیم پرسپولیس بدون اینکه در باد پیروزی بزرگ و صدرنشینی با گل زده بیشتر بخوابد، بار دیگر تاکید کرد که تیم تحت هدایت او به خرید یک بازیکن دیگر نیاز دارد و باید در روزهای آینده این اتفاق رخ دهد. در ادامه مشخص شد که منظور او خرید دفاع چپ است و به این ترتیب تارتار با درک موقعیت و وضعیت باشگاه، تصمیم گرفت که از خرید هافبک دفاعی چشم‌پوشی کند یا حداقل آن را به نیم فصل موکول کند اما برای دفاع چپ، صراحتا اعلام کرده که تیمش به یک بازیکن دیگر احتیاج دارد چرا که روز گذشته هم مشخص شد که علیرضا همایی‌فرد حداقل در مقطع فعلی از شرایط ایده آل برخوردار نیست و شاید رفته رفته به دفاع چپ موردنظر تبدیل شود.