قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مظلومی: در لیست سیاه استقلال هستم/ باید رضاییان را حفظ می کردند

پیشکسوت و سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: خوب است که استقلال در آسیا با تیم‌های عربستانی روبه‌رو نمی‌شود اما در دیدار با دیگر تیم‌ها هم باید مراقب باشد که چه می‌کند چون با توجه به نداشتن میزبانی، در لیگ نخبگان همه تیم‌ها می‌توانند حریف سختی باشند.
 مظلومی: در لیست سیاه استقلال هستم/ باید رضاییان را حفظ می کردند

به گزارش هفت ورزشی، امروز(سه‌شنبه) قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا برگزار شد و استقلال و تراکتور، حریفان خود را در این رقابت‌ها شناختند.

هر دو نماینده ایران در مرحله گروهی لیگ نخبگان باید با العین امارات، الشباب الاهلی امارات، پاختاکور ازبکستان و الغرافه قطر، خارج از خانه و با السد قطر، نفتچی ازبکستان، الوصل امارات و الشمال قطر در خانه بازی کنند.

پرویز مظلومی در گفت‌وگویی درباره قرعه استقلال اظهار کرد: تیم‌هایی که در لیگ نخبگان آسیا قرار گرفته‌اند، تیم‌های ضعیفی نیستند. به هر صورت باید بتوانند با همه تیم‌ها بازی کنند. شرایط از جمله میزبانی باید جور باشد.

وی در ادامه درباره برخورد نکردن تیم‌های ایرانی و عربستانی افزود: تیم‌های عربستانی تا دندان مسلح هستند و سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌اند. تیم‌های‌شان قوی‌اند اما مهمترین مساله، میزبانی ماست. الان هم میزبانی از ما گرفته شده و هم پنجره بسته شده است. باید با مقصر برخورد کنند.

این پیشکسوت استقلال افرود: واقعا نمی‌دانم در این موارد چه کسی باید تصمیم بگیرد اما باید برخورد جدی صورت بگیرد. تاجرنیا عذرخواهی می‌کند و از قول وکیل‌ها می‌گوید پنجره ما باز می‌شود. وکیل‌ها چه کار کردند؟ قول داده بودند پنجره باز شود. از سوی دیگر مدیر عامل باشگاه عنوان‌ می‌کند پنجره باز می‌شود و بعد مجبور می‌شود عذرخواهی کند.

او ادامه داد: همه این‌ها کوتاهی است و باید برخورد شود. باشگاه بزرگی مثل استقلال با این همه هوادار نباید بازیچه یکسری آدم‌ها شود که ندانم‌کاری می‌کنند.

مظلومی افزود: کاربلد نیستند. خود مدیریت باشگاه هم الان متوجه شده و عذرخواهی کرده و البته این خیلی مهم است که شجاعت عذرخواهی دارد ولی فایده ندارد و باید برخورد شود. استقلال به عنوان یک باشگاه عریض و طویل که افراد زیادی در آن مشغول‌اند نباید به این شکل در بیاید.

وی در پاسخ به این پرسش که استقلال با دو تیم الوصل و العین بازی خواهد کرد که خاطره خوبی از آن‌ها ندارد، افزود: شارجه امارات هم تیمش خوب است. بقیه تیم‌ها هم می‌توانند حریف خوبی باشند مثلا سال قبل الحسین هم استقلال را برد. ما باید خودمان بدانیم که در بازی باید چه کار کنیم.

مظلومی در پاسخ به این سوال که آیا در باشگاه از شما نظرخواهی نمی‌کنند؟ تصریح کرد: نه! …



 چرا باشگاه استقلال با کوشکی برخورد نکرد؟
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

چرا باشگاه استقلال با کوشکی برخورد نکرد؟

پایگاه خبری فوتبالی- سهراب بختیاری‌زاده در کنفرانس مطبوعاتی خبر از برخورد انضباطی با علیرضا کوشکی داد. به گزارش فوتبالی، کوشکی در بازی با نساجی بعد از تعویض دلخور و عصبی بود و رفتار مناسبی نداشت. این بازیکن تکنیکی انتظار داشت سهراب بختیاری زاده او را تعویض نکند و در میدان نگه دارد و به همین خاطر ناراحت شد. سرمربی استقلال به همین دلیل قصد دارد در بازی با سپاهان که دیدار حساسی هم هست، قید کوشکی را بزند ولی سوال اینجاست که چرا باشگاه استقلال زودتر از سهراب با این بازیکن برخورد نکرد. آیا اساساً استق ...,علیرضا کوشکی,استقلال,نساجی,سهراب بختیاری‌زاده,سپاهان

 ساعت بازی استقلال و سپاهان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ساعت بازی استقلال و سپاهان

استقلال و سپاهان در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف یکدیگر می‌روند.

 ترکیب احتمالی سپاهان در دیدار مقابل استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ترکیب احتمالی سپاهان در دیدار مقابل استقلال

استقلال تهران و سپاهان اصفهان یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال را در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار می‌کنند.

 ترکیب احتمالی استقلال مقابل سپاهان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ترکیب احتمالی استقلال مقابل سپاهان

استقلال تهران و سپاهان اصفهان یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال را در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار می‌کنند.

 آمار عجیب هافبک پرسپولیس؛ 611 روز فاصله دو گل خدابنده‌لو بود!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آمار عجیب هافبک پرسپولیس؛ 611 روز فاصله دو گل خدابنده‌لو بود!

پایگاه خبری فوتبالی- دومین گل خدابنده‌لو برای پرسپولیس در سومین فصل حضور او در این تیم به ثمر رسید.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست دهد و با این پیروزی و ثبت گل زده بیشتر نسبت به استقلال و تراکتور، صدرنشین شود.کسی که اولین گل پرسپولیس را در این بازی زد و قفل دروازه حریف را خیلی زود باز کرد، محمد خدابنده‌لو بود. او در دقیقه 6 و روی پاس به عقب علی علیپور با یک ضربه محکم طاق دروازه استقلال خوزستان را فرو ریخت.گل خدابنده لو به استقلال خ ...,محمد خدابنده‌لو,پرسپولیس,استقلال خوزستان,سپاهان