قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

کنعانی: عینک را من به شجاع دادم!

کنعانی ماجرای عینک شجاع در جام جهانی را توضیح داد
 کنعانی: عینک را من به شجاع دادم!

صحبتهای بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس بعد از بازی با شمس آذر



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

این پرسپولیس، شبیه به نسل طلایی برانکو!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در فصل تابستان دست به یک جوان‌گرایی گسترده زده و با چند بازیکن پرافتخار و باتجربه خود قطع همکاری کرد. ستاره‌هایی مانند سروش رفیعی، امید عالیشاه، مرتضی پورعلی‌گنجی و میلاد سرلک، بعد از سپری کردن فصول درخشان از پرسپولیس جدا شده و جای خود را به بازیکنان جوان دادند. بعد از انتصاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، او همه تمرکز خود به کاهش میانگین سنی پرسپولیس معطوف کرده و توانست تا حد زیادی به این هدف دست پیدا کند. 

پرسپولیس در دو مسابقه نخست خود با زدن شش گل و کسب شش امتیاز، عنوان صدرنشینی را تا پایان هفته دوم به خود اختصاص داده و هواداران این تیم در این مدت نسبت به آینده این باشگاه امیدوار شده‌اند. اما عصر امروز رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیوی طولانی، به مقایسه نسل طلایی پرسپولیس با برانکو و بازیکنان فعلی این تیم پرداخته است. در بخش اول این ویدیو شاهد تمجید از بازیکنان اضافه شده و جوان پرسپولیس در دوره برانکو و میدان دادن این سرمربی کروات به ستاره‌هایی مانند مهدی طارمی، احمد نوراللهی، محسن مسلمان، علیرضا بیرانوند و چند نام دیگر هستیم. در ادامه ویدیو، اینگونه عنوان شده که پرسپولیس با مهدی تارتار نیز به دنبال تکرار همان مسیر و ساختن یک نسل جوان برای فتح عناوین متعدد در سال‌های آینده است. 

البته این رویای هواداران پرسپولیس و مدیریت باشگاه بوده و مشخص نیست تا چه اندازه این اهداف بزرگ در واقعیت نیز عملی خواهد شد. اما به هر حال بازیکنان جوان پرسپولیس در دو مسابقه عملکرد خوبی داشته و به شدت هواداران این باشگاه را نسبت به آینده این تیم امیدوار کرده‌اند. البته مسابقات دشوار پرسپولیس هنوز از راه نرسیده، اما نمایش چشم‌نواز تیم مهدی تارتار تا این لحظه که منجر به رضایت هواداران این تیم شده است.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعتراض پرسپولیس به داوری: با ابزار جدید!

به گزارش "ورزش سه"، فصل برای پرسپولیس به بهترین شکل ممکن آغاز شده و آنها با کسب دو پیروزی در دو مسابقه ابتدایی، به ثمر رساندن شش گل و دریافت تنها یک گل، با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها در دومین بازی خود در فصل جدید، چهارشنبه شب پذیرای استقلال خوزستان بوده و با ارائه یک نمایش هجومی با ۴ چهار حریف خود را بدرقه کردند. پرسپولیس در همان دقایق ابتدایی دوبار به گل رسیده و در نهایت و با ادامه روند حملات خود در نیمه دوم نیز دوبار دروازه تیم مهمان را باز کرد. اما در پایان مسابقه اعضای مدیریتی باشگاه پرسپولیس علیرغم کسب این پیروزی پرگل، به اعتراض به قضاوت حسن اکرمی داور این مسابقه پرداختند.

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس در این رابطه صحبت کرده و البته این تیم خیلی زود از طریق رسانه رسمی خود مدعی شد که نامه‌ای در خصوص اعتراض به عملکرد داور، به کمیته داوران ارسال کرده است. اما حالا ساعتی قبل باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیو، اشتباهات حسن اکرمی را برشمرده و این گونه و دوباره به قضاوت او اعتراض کرده است. البته برخی از صحنه‌های این ویدیو در میانه میدان یا در گوشه زمین بوده و به نظر تاثیر چندانی در نتیجه مسابقه نداشته است. اما مهم‌ترین صحنه اعتراض پرسپولیس در نیمه دوم و روی ارسال علی علیپور برای ایگور سرگیف رخ داد. 

جایی که توپ به دست مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد و از دید هواداران و کادر فنی پرسپولیس، این صحنه پنالتی بود. اما البته اعتراض باشگاه پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان معتقدند دست مدافع استقلال خوزستان بسته بوده و این صحنه پنالتی محسوب نمی‌شود. اما به هر حال پرسپولیس با انتشار یک نامه رسمی و البته یک ویدیو در صفحه خود، به قضاوت حسن اکرمی اعتراض کرده است.


۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

دیدار سرمربی محبوب پرسپولیس با مهدوی‌کیا در امارات

کد خبر: 787413 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۹:۳۶:۱۲ اعتمادآنلاین |

برانکو و مهدی مهدوی کیا در امارات دیدار ویژه ای را داشتند و خاطرات مشترک خود را در این ملاقات مرور کردند.

به گزارش برترین ها، در حاشیه دیدار برانکو ایوانکوویچ و مهدی مهدوی‌کیا در کشور امارات، سرمربی سابق سرخ پوشان با انتشار تصویری از این ملاقات نوشت: «همکاری با تو همیشه خاطرات زیبایی به همراه داشته است؛ اسطوره فوتبال ایران و آلمان، مهدی مهدوی‌کیا.»

تصویر جالب از  پروفسور پرسپولیسی ها و مهدی مهدوی کیا را می توانید در زیر مشاهده کنید:

 

 

 

  اخبار مرتبط عکسی از لبخند تلخ برانکو کنار مهدوی‌کیا جانشینی برانکو برایم وسوسه انگیز بود/ بهتر بود از کی‌روش آنطور انتقاد نمی‌کردم




 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.