
به گزارش هفت صبح گرفتن اسکرینشات راهی برای ذخیره کردن هر چیزی است که روی صفحهتان میبینید، اما این کار در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام گاهی میتواند بهعنوان نقض حریم خصوصی تلقی شود. پس آیا اینستاگرام راهی دارد که متوجه شوید کسی از محتوای شما اسکرینشات گرفته است؟ آیا اگر کسی از استوری شما اسکرینشات بگیرد، صاحب آن عکس مطلع میشود؟ در ادامه، هر آنچه باید بدانید را توضیح میدهیم. پاسخ کوتاه: آیا اینستاگرام هنگام اسکرینشات گرفتن به کسی اطلاع میدهد؟
خیر. اینستاگرام هنگام اسکرینشات گرفتن از پستها به صاحب محتوا اطلاع نمیدهد.
اینستاگرام فقط در یک حالت مشخص اطلاعرسانی میکند: زمانی که از یک عکس یا ویدیوی ناپدیدشونده در دایرکت اسکرینشات گرفته شود.
همچنین اگر کسی از گفتوگوی دایرکت در Vanish Mode اسکرینشات بگیرد، به شما اطلاع داده میشود.
در غیر این صورت، اینستاگرام برای اسکرینشاتها نوتیفیکیشن ارسال نمیکند. آیا اینستاگرام هنگام اسکرینشات گرفتن از استوری اطلاع میدهد؟
خیر. در حال حاضر اینستاگرام وقتی کسی از استوری اسکرینشات بگیرد، به شما اطلاع نمیدهد.
این موضوع درباره بیشتر پیامهای دایرکت، پستها، ریلزها و تقریباً همه چیزهای دیگر در پلتفرم هم صدق میکند.
به نظر میرسد این وضعیت در سایر برنامههای مجموعه متا هم همینطور باشد؛ چون واتساپ هم چنین هشداری نمیدهد، و فیسبوک هم همینطور. اینستاگرام چه زمانی درباره اسکرینشات هشدار میدهد؟
تنها زمانی که اینستاگرام به کاربران اطلاع میدهد کسی اسکرینشات گرفته، در برخی گفتوگوهای خاص دایرکت است.
شما میتوانید از بیشتر پیامهای دایرکت اسکرینشات بگیرید، بدون اینکه طرف مقابل مطلع شود.
اما اگر با دکمه دوربین داخل چت، یک عکس بگیرید و طرف مقابل از آن اسکرینشات بگیرد، شما مطلع خواهید شد.
دلیلش این است که این تصاویر «زودگذر» هستند و فقط برای یکبار دیده شدن طراحی شدهاند. اینستاگرام برای محافظت از کاربر دیگر، هنگام اسکرینشات گرفتن از آنها هشدار میدهد.
همچنین اگر کسی در Vanish Mode از یک گفتگو اسکرینشات بگیرد، اینستاگرام به شما اطلاع میدهد. این چگونه کار میکند؟ ارسال یک پیام ناپدیدشونده …












