قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

امیررضا معصومی ها در راه آذربایجان!

وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران و وزیر جوانان و ورزش جمهوری آذربایجان در دیداری دوجانبه، سند همکاری سه ساله ای به امضا رساندند.
 امیررضا معصومی ها در راه آذربایجان!

به گزارش هفت ورزشی، احمد دنیامالی و فرید غایب‌اف وزرای ورزش ایران و جمهوری آذربایجان، سند برنامه اجرایی همکاری‌های دو کشور در حوزه ورزش و جوانان برای سال‌های 2026 تا 2028 را امضا کردند.

آنچه از این سند منتشر شد به صورت کلی اشاره داشت که سند همکاری سه ساله با هدف توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه ورزش و جوانان، تقویت ارتباط میان فدراسیون‌های ورزشی، برگزاری اردوها و مسابقات مشترک، تبادل مربیان و ورزشکاران، همکاری در حوزه آموزش، پژوهش و استعدادیابی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو کشور به امضای دکتر احمد دنیامالی و فرید غایب‌اف رسیده است.

نکته نگران کننده اما بخش تبادل مربی و ورزشکار خاصه نقل و انتقال قهرمان ورزشی است. سال گذشته و به رغم مخالفت فدراسیون کشتی، قرارداد امیررضا معصومی با فدراسیون کشتی آذربایجان در حالی نهایی شد که پیشنهاد مالی این فدراسیون به قهرمان نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان، رکورد مالی سرمربی پیشین تیم ملی فرنگی را هم شکست.

امیررضا معصومی نه اولین ورزشکار ایرانی است که با پرچم آذربایجان در مسابقات بین المللی شرکت می کند و نه آخرین آن خواهد بود.

سال هاست کشور آذربایجان با پیشنهادات مالی وسوسه کننده ورزشکاران ایرانی را زیر پرچم خود می برد و با آنها مدال درو می کند.

گرچه درخشش ورزشکاران کشورمان در رویداد‌های معتبر بین‌المللی برای هر ایرانی خوشحال‌کننده است؛ اما همین مدال‌آوری‌ها زنگ خطری بزرگ برای ورزش ماست که مبادا این مهاجرت‌ها در آینده نیز ادامه‌دار باشد و سرمایه‌های ورزش ایران، یکی پس از دیگری از دست بروند.  ورزشکارانی که چند صباحی است به دلیل پشتیبانی‌نشدن مالی از سوی مسئولان ورزش ایران و البته پیشنهادهای مالی همسایه شمالی، به جمهوری آذربایجان مهاجرت کرده و تغییر تابعیت داده‌اند تا در قبال دریافت دستمزدهای بالا از آذربایجانی‌ها، برای تیم‌های ملی رشته‌های مختلف این کشور به میدان بروند. جمهوری آذربایجان که در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای روی ورزش کرده، مدت‌هاست در کمین ورزشکاران کشورهای همسایه خود به خصوص ایران نشسته است.

امیدواریم سند همکاری سه ساله مجوز این اقدام غیر ورزشی را به کشور آذربایجان ندهد چراکه ورزش ایران به قهرمانان خود برای کسب خوشرنگ ترین مدال ها در مسابقات جهانی و المپیک نیازمند است. هرچند انتظار می رفت در این نشست نسبت به وسوسه ورزشکاران ایرانی هم به کشور همسایه هشداری داده می شد نه اینکه...

 



۵ ساعت قبل / سایت جماران

بیرانوند: بی خیال لس آنجلس نیستم/ از نصیحت های برادرانم اصلا عصبانی نمی شوم

جماران ورزشی؛ یکی از وزنه بردارانی که در رقابت های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا 2026 تاشکند ازبکستان درخشان ظاهر شد، محمدجواد بیرانوند بود. او در این رقابت ها 9 مدال طلای نوجوانان، جوانان و آسیای میانه را به دست آورد.

بیرانوند گفت وگویی با خبرنگار ورزشی جماران داشت که در ادامه می خوانید.

او درباره رقابت های قهرمانی آسیا تاشکند گفت: رقبای سختی در این مسابقات داشتم و باید با 8 وزنه بردار دیگر برای کسب مدال طلا رقابت می کردم. تمام تلاشم را به کار گرفتم و خوشبختانه توانستم 9 طلا به دست آورم و قهرمان نوجوانان، جوانان و آسیای میانه شوم.

بیرانوند درباره رکوردشکنی هایی نیز که در این رقابت ها برجای گذاشت گفت: سه رکورد نوجوانان جهان و سه رکورد نوجوانان آسیا را شکستم و توانستم ایران عزیز را سربلند کنم.

این وزنه بردار نوجوان ایران درباره چشم انداز فعالیت ورزشی خود گفت: من دوست دارم در المپیک لس آنجلس هم حاضر باشم و اینگونه نیست که همه چیز را به 2032 موکول کنم. تمام تلاشم را انجام می دهم تا بتوانم در المپیک دو سال بعد نیز شرکت کنم.

او درباره تاثیر کار با سهراب مرادی و بهداد سلیمی در تیم های ملی برای رسیدن به پیشرفت گفت: این دو ورزشکارانی بودند که طلای المپیک و جهان را دارند؛ در ورزش جهان مطرح هستند، انگیزه خوبی به وزنه بردار می دهند و از تمرینات اصولی استفاده می کنند. به واسطه اینکه خودشان مدال آور بودند خیلی خوب و حرفه ای ما را هدایت می کنند.

بیرانوند درباره اینکه چندمین ورزشکار خانواده خود است و آیا کسی از دختران خانواده بیرانوند هم به وزنه بردار شدن فکر می کند یا نه گفت: من پنجمین ورزشکار خانواده هستم که مدال بین المللی دارد. از دختران خانواده هم هستند افرادی که تمایل به حضور در این رشته دارند. برادر بزرگم روح الله به هرشکلی که توانسته پشت من بوده و حمایتم کرده است. عبدالله هم خودش در اردوهای تیم ملی به هر طریقی که از دستش بر می آید کنار من است.

او درباره اینکه آیا نصیحت های برادرانش باعث ناراحتی او شده یانه گفت: به خاطر سن کمتری که دارم من را راهنمایی می کنند و یک برادر کوه پشت سر آدم است. از نصیحت های ورزشی برادرانم هیچ وقت ناراحت یا عصبانی نشدم چون آن ها راهی رفتند که تجربه شان بیشتر از من است. تا جایی که توانستم به حرف هایشان گوش کردم و کاری جز این انجام ندادم. اصلا ناراحت نشدم.

بیرانوند در پایان گفت: از پدر و مادر عزیزم که در این راه همراهم بودند و خیلی کمکم کردند تشکر ویژه دارم. از محمدتقی بیرانوند مربی که از سال 92 مربی من بوده است خیلی ممنونم و قدردان این عزیزان هستم. از آقایان سجاد انوشیروانی، بهداد سلیمی، سهراب مرادی تشکر می کنم که این چندوقت پشت من بودند و همه جوره کمک کردند؛ از لحاظ ذهنی، تمرینی و هرچه که فکر کنید کمک کردند تا این محمدجواد باشم.


۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدال برنز اهورا خاطری در کشتی آزاد جوانان جهان - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، در پایان رقابت های ۲ وزن نخست کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در اسلواکی، اهورا خاطری نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار رده بندی مقابل مندوزا گارز از مکزیک با نتیجه ۱۲ بر ۷ به برتری رسید و صاحب مدال برنز شد.

خاطری پیش از این در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ شکست خورد و با توجه به راهیابی حریفش به دیدار فینال، به مرحله شانس مجدد رفت. .وی در این مرحله ابتدا ماریان کرت از اسلواکی را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و در دور بعد نیز با نتیجه ۱۱ بر ۴ از سد عباسوف از آذربایجان گذشت و راهی دیدار رده‌بندی شد.

پیش از این ابوالفضل شمسی پور دیگر نماینده ایران در ۲ وزن نخست این مسابقات از دور رقابت ها کنار رفت.




 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۲۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 ۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

از ستاره ۱۶ ساله تا مدافع آینده‌دار؛ نسل جدید لاماسیا آماده درخشش است

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.