
به گزارش هفت ورزشی، خواکین گیل، مربی اسپانیایی سابق پرسپولیس و فولاد، که قرار است به عنوان دستیار سهراب بختیاری زاده به کادرفنی استقلال اضافه شود، طی ۲۴ ساعت آینده وارد تهران خواهد شد.
گیل نخستین بار تابستان ۱۳۹۸ همراه با گابریل کالدرون به ایران آمد و به عنوان دستیار این مربی آرژانتینی روی نیمکت سرخپوشان نشست.
بعد از پرسپولیس، گیل سابقه همکاری با فولاد خوزستان، تراکتور و صنعت نفت را نیز در کارنامه دارد و با شناخت خوب از فوتبال ایران، در لیگ بیست و ششم روی نیمکت آبی های پایتخت خواهد نشست تا عصای دست سرمربی جوان استقلال شود.
طبق پیگیری ها، پرواز گیل نهایتا امشب یا فردا صبح در کشورمان به زمین مینشیند و این مربی بلافاصله برای عقد قرارداد خود راهی باشگاه خواهد شد و به احتمال زیاد در تمرین عصر فردای شاگردان بختیاری زاده نیز حضور پیدا کرده و خود را به بازیکنان معرفی میکند.






