قیمت طلا امروز




 روزنامه صمت / ۱ ساعت قبل

صدور بیش از ۱۱ هزار سند مالکیت وقفی در سه سال اخیر

حجت‌الاسلام رضا صادقی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد، در نشستی با تشریح آخرین اقدامات این اداره کل در حوزه‌های ثبتی، حقوقی و سرمایه‌گذاری، از رشد قابل توجه درآمدهای موقوفات و قرارگیری استان یزد در جمع ۱۰ استان برتر کشور از نظر عملکرد وقفی خبر داد.
 صدور بیش از ۱۱ هزار سند مالکیت وقفی در سه سال اخیر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

زینب زارع_ به گزارش خبرنگار روزنامه صمت از یزد، وی با ارائه آماری دقیق از وضعیت موقوفات استان یزد اعلام کرد که این استان دارای ۱۵ هزار و ۵۲ موقوفه و ۴۸ هزار و ۳۰۴ رقبه است. بر اساس بررسی‌های کارشناسی، ۷۲ درصد از این رقبات کاربری کشاورزی دارند که به دلیل شرایط خشکسالی با چالش‌های درآمدی مواجه هستند. همچنین ۱۴ درصد از موقوفات کاربری تجاری، ۱۱ درصد مسکونی و ۳ درصد نیز کاربری خدماتی و آموزشی دارند.

مدیرکل اوقاف یزد به دستاوردهای چشمگیر معاونت حقوقی و ثبتی در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود که از سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۵ هزار و ۴۸۶ سند اولیه برای موقوفات اخذ شده و ۶ هزار و ۱۳۱ مورد نیز تبدیل به اسناد تک‌برگ شده یا مورد اصلاح مساحت قرار گرفته‌اند.

صادقی با بیان اینکه هنوز ۴۷ درصد از موقوفات استان فاقد سند رسمی هستند، تاکید کرد که این رقم در مقایسه با آمار گذشته که ۶۵ درصد فاقد سند بودند، نشان‌دهنده یک روند مثبت و رو به رشد است. وی همچنین از شناسایی سالانه حدود ۷۰۰ رقبه به عنوان موقوفات پنهان خبر داد که در فرآیند سندزنی به املاک سازمان اضافه می‌شوند.

صادقی در خصوص نحوه واگذاری املاک وقفی توضیح داد که طبق قانون، املاکی با اجاره سالانه زیر ۷۰ میلیون تومان بدون نیاز به برگزاری مزایده واگذار می‌شوند، اما املاکی که اجاره سالانه آن‌ها بیش از این مبلغ باشد، الزاماً باید از طریق مزایده عمومی و با رعایت تشریفات قانونی به متقاضیان واگذار گردند.

وی با تاکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در احیای موقوفات، به پروژه‌های عمرانی شاخص در دست اجرا اشاره کرد. از جمله این پروژه‌ها می‌توان … …



چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟
سایت اکوایران

چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟

اکوایران: دموکراسی آمریکا، هرچند تحت فشار قرار دارد، همچنان آزادی‌های مدنی اساسی و انتخابات منظم را حفظ کرده و کنگره و دیوان عالی نیز دست‌کم تا حدی قدرت اجرایی را مهار می‌کنند. در مقابل، حزب کمونیست چین همچنان یک جعبه سیاه است.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.
تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا
سایت اقتصاد ۲۴

تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه ذخایر کالاهای اساسی افزایش یافته، گفت اگرچه غذا مستقیماً تحریم نیست، اما تحریم کشتی‌ها، افزایش هزینه حمل‌ونقل و ریسک واردات می‌تواند قیمت کالاهای اساسی را بالا ببرد و توافق برای رفع این موانع می‌تواند هزینه تأمین کالا را کاهش دهد.
سایت اکوایران

شوک بنزینی در کمین بازار ارز؟

بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟
سایت اکوایران

بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟

بدهی ۴.۴ میلیارد دلاری دولت به واردکنندگان کالاهای اساسی حالا به یکی از گره‌های مهم زنجیره تأمین تبدیل شده است؛ بدهی‌ای که یک طرف آن واردکنندگانی ایستاده‌اند که با تأخیر ۱۷ تا ۱۸ ماهه در تأمین ارز و قفل شدن نقدینگی مواجه‌اند و طرف دیگر، دولتی که هنوز باید رقم و منشأ این تعهدات را حسابرسی و تعیین تکلیف کند. در این میان، نحوه تسویه این بدهی اهمیت بیشتری پیدا کرده؛ چراکه پرداخت آن با منابع جدید می‌تواند فشار بر بودجه و تورم را افزایش دهد.
فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید
سایت جماران

فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید

فایننشال‌تایمز گزارش داده است که کارزار تازه واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی ایران، اکنون یکی از مهم‌ترین شریان‌های تجاری تهران در دبی را هدف گرفته است؛ مسیری که دهه‌ها نقش حیاتی در واردات، مبادلات مالی و دور زدن تحریم‌ها داشته و محدود شدن آن می‌تواند هزینه تجارت ایران را افزایش دهد، هرچند شبکه‌های بازرگانی ایرانی از هم‌اکنون به‌دنبال مسیرهای جایگزین از جمله عمان و ترکیه رفته‌اند.