قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

مروری روزنامه «پیام ما»

شماره ۳۴۶۸ روزنامه «پیام ما» با تیتر نخست «صف انتظار برای حداقل‌های زندگی» منتشر شده است. یاسر مختاری در این گزارش، مشکلات معیشتی افراد دارای معلولیت و فاصله میان حمایت‌های موجود و هزینه‌های واقعی…
 مروری روزنامه «پیام ما»
شماره ۳۴۶۸ روزنامه «پیام ما» با تیتر نخست «صف انتظار برای حداقل‌های زندگی» منتشر شده است. یاسر مختاری در این گزارش، مشکلات معیشتی افراد دارای معلولیت و فاصله میان حمایت‌های موجود و هزینه‌های واقعی زندگی آنان را بررسی کرده است.

بهروز مروتی، مدیر کمپین معلولان، در این گزارش گفته است که حمایت‌های دولتی با هزینه‌های درمان، توان‌بخشی، تجهیزات، رفت‌وآمد و مراقبت افراد دارای معلولیت فاصله زیادی دارد. بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، از حدود ۶۰۰ هزار فرد دارای معلولیت شدید و بسیار شدید که فاقد شغل و درآمد هستند، تنها نزدیک به ۲۲۰ هزار نفر کمک‌هزینه معیشتی دریافت می‌کنند.

در این گزارش آمده است که مستمری افراد دارای معلولیت حدود دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است، در حالی که حداقل دستمزد حدود ۱۶ میلیون تومان اعلام شده است. همچنین هزینه استخدام پرستار می‌تواند به ۴۰ میلیون تومان در ماه برسد. گزارش «پیام ما» از صف طولانی دریافت حمایت‌های قانونی و حق پرستاری، و نیز نبود آمار دقیق از جمعیت افراد دارای معلولیت خبر داده است؛ وضعیتی که برنامه‌ریزی برای حمایت از این گروه را دشوارتر می‌کند.

عکس یک این شماره به ژئوپارک جهانی قشم اختصاص دارد و با تیتر «ژئوپارک جهانی قشم در میدان جنگ» منتشر شده است. کامیار فکور در این گزارش، پیامد حملات موشکی و انفجارها بر میراث زمین‌شناختی قشم و زندگی محلی را بررسی کرده است.

سجاد اشگرف، مدیر ژئوپارک جهانی قشم، گفته است پایش‌های انجام‌شده تا این زمان، آسیب مستقیمی به ژئوسایت‌ها نشان نداده‌اند؛ اما گردشگری، کسب‌وکارهای محلی و اقتصاد منطقه با شوک جدی روبه‌رو شده‌اند. کیمیا عجایبی، ارزیاب رسمی شبکه جهانی ژئوپارک‌های یونسکو، نیز تأکید کرده است که بدون داده‌های تخصصی نمی‌توان درباره اثر امواج انفجار بر ژئوسایت‌ها با قطعیت داوری کرد. مهاجرت جانوران، نابودی زیستگاه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها از دیگر نگرانی‌های مطرح‌شده در این گزارش است.

در همین صفحه، انجمن دوستداران طبیعت و محیط‌زیست خوزستان با ابراز نگرانی از تداوم بازداشت بهنام رضایی مالمیر، مدیرمسئول پایگاه خبری «کارنامه جنوب» و از فعالان فرهنگی و رسانه‌ای استان، خواستار تسریع در رسیدگی و تعیین تکلیف پرونده او در چارچوب قانون شده است. این انجمن، رسیدگی به‌موقع و رعایت حقوق قانونی شهروندان را از الزامات عدالت و تقویت اعتماد عمومی دانسته است.

در صفحه میراث، صبا رضایی در گزارش «زیر پوست بالدشاپور» به نخستین کاوش علمی در بافت تاریخی دهدشت پرداخته است. بر اساس این گزارش، کشف لایه‌هایی از هزاره پنجم پیش از میلاد نشان می‌دهد که زیر شهر کنونی، بقایای روستایی از اواخر نوسنگی و اوایل مس‌سنگی قرار دارد. ذبیح‌الله مسعودی‌نیا، سرپرست کاوش‌ها، گفته است این یافته‌ها قدمت استقرار انسانی در دهدشت را به حدود هفت هزار سال پیش می‌رساند؛ شهری که پیش از این بیشتر با دوره صفوی شناخته می‌شد.

راحیل حسینیان نیز در صفحه «پیام اصفهان» از ادامه خاموشی‌ها تا پایان مرداد نوشته است. مصرف برق استان اصفهان به ۵۲۰۰ مگاوات رسیده و افزایش دو تا سه درجه‌ای میانگین دما، تقاضا برای برق را بالا برده است. شهروندان از خاموشی شبانه، اختلال در فعالیت ادارات، آسیب به وسایل برقی و توقف کسب‌وکارها گلایه دارند.

داود قاسمی، سخنگوی صنعت برق اصفهان، گفته است محدودیت دوساعته برق بخش خانگی تا پایان مرداد ادامه خواهد داشت. با این حال، درباره جبران خسارت تجهیزات برقی همچنان ابهام وجود دارد. کشاورزان نیز اعلام کرده‌اند که برق رایگان در ساعات باقی‌مانده شبانه‌روز، خسارت ناشی از اختلال در آبیاری را جبران نمی‌کند.

صفحه گزارش این شماره نیز به نشست «وزن دنیا» با حضور حامد وحدتی‌نسب و مسعود امیرزاده اختصاص دارد. در این نشست، موضوع تبدیل انسان از شکارشونده به نیرویی اثرگذار بر زیست‌کره، با تکیه بر شناخت پیچیده، زبان و همکاری گسترده، مرور شده است. سخنرانان هشدار داده‌اند که همین توانایی، انسان را هم به موفق‌ترین و هم به ویرانگرترین گونه زمین تبدیل کرده است.

 



 تمهیدات ترافیکی مراسم اربعین آقای شهید ایران در مشهد اعلام شد (۲۹ مردادماه ۱۴۰۵)

تمهیدات ترافیکی مراسم اربعین آقای شهید ایران در مشهد اعلام شد (۲۹ مردادماه ۱۴۰۵)

«شهرآرانیوز-گروه مشهد» رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی ما این است که خیل زیاد زائران، مجاوران و مشتاقان رهبر شهید در مراسم اربعین شرکت می‌کنند، بنابراین به محض تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها در زیرگذر حرم مطهر رضوی، محدودیت تردد برای وسایل نقلیه شخصی و موتورسیکلت‌ها به سمت حرم مطهر اعمال خواهد شد.

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 عجیب‌ترین اعتیاد دنیا: اشتیاق شدید یک دختر به نوشیدن بنزین

عجیب‌ترین اعتیاد دنیا: اشتیاق شدید یک دختر به نوشیدن بنزین

یک برنامه‌ی تلویزیونی در سال ۲۰۱۲ به سراغ زنانی رفت که اعتیادهای بسیار عجیبی داشتند. یکی از آن افراد بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی ترند شده است.

 ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند گفت: اگر بتوانیم سهمی در تامین مسکن یا بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی بازنشستگان داشته باشیم به سبد معیشت آنها کمک قابل توجهی کرده‌ایم.

 امروز آخرین مهلت دریافت کارت کنکور/آغاز برگزاری آزمون از فردا

امروز آخرین مهلت دریافت کارت کنکور/آغاز برگزاری آزمون از فردا

مهلت دریافت کارت‌ شرکت در آزمون‌ سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال ۱۴۰۵ امروز پایان می‌یابد.

 در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

مشاور وزیر کشور و رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه در کشور چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و غیرمجاز حضور دارند، گفت: از این تعداد، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و مابقی غیرمجاز هستند.

 قاتل آتشین: قصدم فقط ترساندنش بود + عکس

قاتل آتشین: قصدم فقط ترساندنش بود + عکس

​​​​​​جوانی که در یک اقدام جنون‌آمیز دوستش را در فروشگاه لوازم یدکی خودرو به آتش کشیده و کشته بود، پس از دستگیری انگیزه خود را از این جنایت بیان کرد.

 حمایت ویژه از داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ در کنکور/ در حوزه‌های امتحانی قطعی برق نداریم

حمایت ویژه از داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ در کنکور/ در حوزه‌های امتحانی قطعی برق نداریم

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تلاش برای شناسایی داوطلبانی که در جریان جنگ محل سکونت یا منابع مطالعاتی خود را از دست داده‌اند، خبر داد و گفت: برای این گروه تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.