قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سفر فرمانده آمریکایی به سئول پس از دستور ترامپ برای کاهش رزمایش‌ها

پس از دستور رئیس‌جمهور آمریکا به وزیر جنگ این کشور برای کاهش قابل توجه ابعاد رزمایش‌های مشترک با کره جنوبی، فرمانده نیروهای آمریکایی برای اجرای این تصمیم امروز با مقامات وزارت دفاع کره دیدار کرد
 سفر فرمانده آمریکایی به سئول پس از دستور ترامپ برای کاهش رزمایش‌ها

به گزارش خبرگزاری عصر خبر، پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با ملاحظه مواضع کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی رزمایش‌ها با این کشور را پرهزینه و در بر دارنده پیامی «خصمانه و نامناسب» توصیف کرده و دستور داد که ابعاد آن محدود شود، ژنرال خاویر برانسون، فرمانده نیروهای آمریکایی در کره امروز-سه‌شنبه-از وزارت دفاع کره جنوبی بازدید کرد تا درباره برنامه‌های محدود کردن رزمایش مشترک موسوم به سپر آزادی اولچی گفت‌وگو کند.

بنابر روایت ایسنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد: واشنگتن در حالی به طور جدی در حال کاهش ابعاد رزمایش‌ها با سئول است که لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی امروز خواستار تقویت قابلیت‌های دفاعی مستقل این کشور شد و در عین حال گفت که رزمایش‌های سالانه دفاع غیرنظامی که همزمان با رزمایش‌های مشترک برگزار می‌شود، ماهیت تدافعی داشته و برای تهدید کره شمالی در نظر گرفته نشده است. نوشته های مشابه رویترز: سئول پیش‌نویس قطعنامه لغو تحریم‌های ایران را نهایی کرد 1404/06/18 سئول: جنگ علیه ایران، امید به خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی را کاهش داد 1405/03/20

لی اظهار داشت که سئول باید بدون وقفه، برنامه انتقال اختیارات عملیاتی زمان جنگ از ایالات متحده را در دوران ریاست‌جمهوری خود، مطابق با برنامه موجود دولت، پیش ببرداو در یک جلسه کابینه گفت: «اتحاد قوی، بنیان امنیت را مستحکم‌تر می‌کند و تقویت توانمندی‌های خودمان، ارزش و ضرورت ما را به عنوان یک متحد افزایش می‌دهد». در همین راستا، لی اتحاد آمریکا و کره جنوبی و دفاع مستقل را مکمل یکدیگر توصیف کرد.

رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت که حفظ صلح، اولویت اصلی دولت است اما کره جنوبی همچنین باید برای «سناریوی بدترین …



 فلسفه وجودی عدلیه، ایجاد آرامش در جامعه و زندگی مردم است
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

فلسفه وجودی عدلیه، ایجاد آرامش در جامعه و زندگی مردم است

معاون اول قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت توجه به فلسفه عدالت گفت: اگر مسئولیت می‌پذیریم و برای عدالت قیام می‌کنیم، باید عملکرد خود را با میزان آرامشی که در جامعه ایجاد می‌کنیم بسنجیم؛ چراکه درگیری، تبعیض، نابرابری و بی‌عدالتی آرامش مردم را از بین می‌برد.

 بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به عملکرد سفارت فرانسه در ایران، گفت: ایران به محض اینکه احساس کرد سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خود و آنچه در کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده عمل کرده و اقداماتش مصداق مداخله در امور داخلی ایران بوده است، اقدام و اعلام کرد دو دیپلمات فرانسوی که مرتکب این اعمال خلاف شده‌اند، باید ایران را ترک کنند و امکان بازگشت به کشور را ندارند.

 سیدحسن خمینی: همه با هم بودن شرط عبور از بحران‌هاست
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

سیدحسن خمینی: همه با هم بودن شرط عبور از بحران‌هاست

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: شرط پیروزی ما در جنگ و صلح یک چیز است؛ همه با هم بودن. همه با هم بودن یعنی به تصمیمات کلان مسئولان تن دهیم.



وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.