قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۲۴ ساعت قبل

۱۴ درصد تعاونی‌های مسکن به تعهداتشان عمل نکردند/ مشکل اصلی تعاونی‌ها چیست؟

مدیر مسکن اتاق تعاون ایران با اشاره به پایش وضعیت تعاونی‌های مسکن کشور گفت: ۸۶ درصد تعاونی‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی پروژه‌های خود را تحویل داده‌اند، اما ۱۴ درصد تعاونی‌ها با مشکل مواجه شده‌اند که نیمی از این مشکلات به تأمین مالی پروژه‌ها مربوط است.
 ۱۴ درصد تعاونی‌های مسکن به تعهداتشان عمل نکردند/ مشکل اصلی تعاونی‌ها چیست؟

به گزارش ایسنا، پارسا گوهری، مدیر مسکن اتاق تعاون ایران، در جریان نشست فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مسکن و توسعه زنجیره ارزش صنعت ساختمان با محوریت تعاونی‌ها، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش تعاون و شرکت‌های فعال در حوزه ساخت‌وساز، اظهار کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۲۲۰ شرکت عمرانی و فنی‌مهندسی داریم که دارای گرید سازمان برنامه و بودجه هستند و در حوزه مسکن فعالیت می‌کنند. این ظرفیت قانونی موجود در بخش تعاون است که می‌توان از آن برای پیشبرد پروژه‌های مسکن استفاده کرد.

گوهری به راه اندازی واحد خدمات فنی و مهندسی را در اتاق تعاون اشاره کرد و گفت: این دفاتر فنی و مهندسی در حوزه‌های مالی، اداری و بازرگانی به شرکت‌های تعاونی زیرمجموعه مشاوره می‌دهند تا بتوانند پروژه‌های خود را به نحو مطلوب اجرا کنند. این یکی از حوزه‌هایی است که می‌توانیم از ظرفیت متخصصان و فعالان بخش تعاون استفاده کنیم. نوشته های مشابه تکذیب اظهارات کریمی قدوسی از سوی وزارت اطلاعات 1396/10/06 هشدار جدید عربستانی‌ها به زائران 1404/03/11

مدیر مسکن اتاق تعاون ایران با اشاره به پایش وضعیت تعاونی‌های مسکن کشور گفت: به عنوان متولی تعاونی‌های کشور، وضعیت تعاونی‌های مسکن را بر اساس صدور پروانه و پایان کار پایش کرده‌ایم. در این پایش مشخص شد که ۸۶ درصد تعاونی‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، پروژه‌های خود را تحویل داده‌اند و ۱۴ درصد تعاونی‌ها با مشکل مواجه بوده‌اند. در بررسی جزئیات مشکلات این تعاونی‌ها، مشخص شد ۵۰ درصد مشکلات مربوط به تأمین مالی پروژه‌ها، ۲۵ درصد مربوط به مشکلات مدیریتی و ۱۵ درصد مربوط به مشکلات اداری و فرآیند پایان کار بوده است.

تیم تخصصی تعاونی‌ها را بررسی می‌کنیم و همچنین پروژه‌هایی که اجرا کرده‌اند مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. بر اساس این اطلاعات، یک سامانه متمرکز ایجاد شده است تا مشخص شود یک تعاونی صلاحیت لازم برای اجرای پروژه را دارد یا خیر. اگر تعاونی صلاحیت لازم را نداشته باشد، از فرآیند کنار گذاشته می‌شود و در صورت داشتن صلاحیت، می‌تواند با این مدل فعالیت کند. به این ترتیب می‌توانیم بسیاری از مشکلات موجود را برطرف کنیم.گوهری با اشاره …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.