قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۲۷ ساعت قبل

کارمزد صدور کارت بانکی چقدر شد؟/ کارمزد جدید انتقال وجه، پایا، ساتنا و دریافت وجه نقد از خودپرداز اعلام شد

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.
 کارمزد صدور کارت بانکی چقدر شد؟/ کارمزد جدید انتقال وجه، پایا، ساتنا و دریافت وجه نقد از خودپرداز اعلام شد

گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و برخی خدمات حضوری و غیرحضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است. بر این اساس، هزینه صدور کارت مغناطیسی هوشمند ۱۴ هزار تومان و صدور انواع کارت مغناطیسی ۷۰۰۰ تومان تعیین شده است.

ایسنا نوشت: همچنین کارمزد صدور کارت المثنی ۳۰ هزار تومان و کارمزد انسداد یا رفع انسداد حساب به‌صورت غیرحضوری ۶۶۰۰ تومان اعلام شده است. نوشته های مشابه هزینه جدید خدمات بانکی اعلام شد/ کارمزد کارت به کارت و خرید با کارت بانکی چقدر است؟ + عکس 1404/02/18 تغییر مهم برای دریافت خدمات بانکی / این افراد خدمات بانکی دریافت نمی کنند 1404/06/22

بر اساس نرخ‌های جدید، کارمزد انتقال وجه کارت به کارت و انتقال کارت به شبا ۱۱۰۰ تومان تعیین شده و به ازای هر یک میلیون تومان مازاد، ۳۵۰ تومان به این مبلغ افزوده می‌شودکارمزد انتقال وجه از طریق سامانه پایا برای تراکنش‌های انفرادی معادل یک‌صدم درصد مبلغ تراکنش و در بازه چهار تا ۱۲ هزار تومان خواهد بود.

همچنین کارمزد پایای گروهی ۲۴۰۰ تومان تعیین شده که به ازای هر واریز نیز ۲۴۰ تومان محاسبه می‌شود.

در بخش خدمات مرتبط با کارت، اعلام مانده کارت ۲۸۰ تومان و دریافت صورت‌حساب و ۱۰ گردش آخر ۵۲۰ تومان هزینه خواهد داشت. کارمزد پیامک تراکنش نیز ۵۰ تومان به ازای هر پیامک، علاوه بر مبلغ هزینه پیامک، تعیین شده است.

بر اساس نرخ‌های جدید، دریافت وجه نقد از خودپرداز مشمول کارمزد معادل ۰.۵ درصد مبلغ تراکنش، با حداقل ۳۰۰ تومان خواهد بود. فعال‌سازی همراه‌بانک نیز ۲۰۰۰ تومان کارمزد دارد.

در حوزه خدمات چک، ثبت انتقال یا استعلام چک به‌صورت حضوری ۹۶۰۰ تومان و واگذاری چک دیجیتال به‌صورت غیرحضوری ۱۲۵۰ تومان تعیین شده است.

همچنین کارمزد احراز هویت غیرحضوری ۲۰ هزار تومان اعلام شده است.

در بخش انتقال وجه بین‌بانکی، کارمزد انتقال ساتنا معادل دو صدم درصد مبلغ تراکنش و تا سقف ۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

کارمزد پرداخت لحظه‌ای (پل) نیز دو صدم درصد مبلغ تراکنش با حداقل ۸۰۰ تومان خواهد بود.

این تغییرات در چارچوب بازنگری و به‌روزرسانی کارمزد خدمات بانکی برای سال ۱۴۰۵ اعمال شده است. برچسب هاخدمات بانکی کارمزد کپی لینک لینک کپی شد





 شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وام پی‌نو بانک تجارت یکی از تسهیلات اعتباری این بانک برای پذیرندگان حقیقی دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی شرکت ایر...

 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 افزایش ۵۰درصدی اجاره‌بها در تهران/ مالکان سقف دولتی را رعایت نمی‌کنند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

افزایش ۵۰درصدی اجاره‌بها در تهران/ مالکان سقف دولتی را رعایت نمی‌کنند؟

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۱۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟