قیمت طلا امروز




 سایت سیتنا / ۳ ساعت قبل

ایرانسل برای کاربران 5G بابل، حجم اینترنت را دو برابر کرد

ایرانسلی‌های ساکن بابل، نخستین «شهر تمام 5G» ایران، با فعال‌سازی اینترنت 5G، می‌توانند از مزیت محاسبه نیم‌بهای اینترنت مصرفی بهره‌مند شوند.
 ایرانسل برای کاربران 5G بابل، حجم اینترنت را دو برابر کرد

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این پیشنهاد ویژه با هدف فراهم کردن تجربه‌ای متفاوت از اینترنت پرسرعت نسل پنجم و آشنایی هرچه بیشتر کاربران بابلی با ظرفیت‌های 5G ارائه شده است. در این طرح، مصرف اینترنت مشترکان ایرانسل در بابل، در صورت اتصال به شبکه  5Gایرانسل، با تخفیف ۵۰ درصدی، از حجم بسته اینترنت آن‌ها کسر می‌شود؛ به این ترتیب، کاربران می‌توانند با همان حجم بسته، تا دو برابر از اینترنت خود استفاده کنند.

ترافیک مصرفی در پلتفرم‌های آنلاین پخش فیلم و سریال مانند فیلیمو و پلان که امکان مشاهده محتوا بدون پرداخت هزینه اشتراک را به ایرانسلی‌ها ارائه می‌دهند، مشمول این طرح نیست و به صورت عادی محاسبه می‌شود.

مشترکان ایرانسل در بابل، تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵، فرصت دارند برای استفاده از این طرح، از فعال بودن قابلیت اینترنت نسل پنجم گوشی همراه خود و اتصال آن به شبکه 5G ایرانسل، اطمینان حاصل کنند.

با تکمیل پوشش شبکه نسل پنجم تلفن همراه ایرانسل در بابل، در آبان‌ماه سال گذشته (۱۴۰۴)، این شهر به نخستین «شهر تمام 5G» ایران تبدیل شد و به‌صورت کامل و سراسری تحت پوشش شبکه 5G، قرار گرفت.

این اقدام، بخشی از برنامه ایرانسل برای توسعه شبکه نسل پنجم و گسترش خدمات پیشرفته ارتباطی در مسیر تحقق «شهرهای هوشمند» و «تحول دیجیتال» در کشور است.

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهنده 5G در ایران، با گسترش شبکه نسل پنجم خود در شهرهای مختلف کشور، …



 افزایش درآمد وکالت در ایران از طریق اینترنت؟
۳ ساعت قبل / سایت سیتنا

افزایش درآمد وکالت در ایران از طریق اینترنت؟

ورود اینترنت و دیجیتالی‌شدن خدمات، ساختار درآمدی و الگوی کسب‌ و کار وکالت در ایران را دستخوش تغییرات اساسی کرده است.

 پیشنهاد ویژه ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

پیشنهاد ویژه ایرانسل به مناسبت هفته وحدت

ایرانسل، به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، بسته ترکیبی تخفیفی ویژه‌ای به مشترکان خود ارائه داد.

 مخابرات: کم‌فروشی اینترنت صحت ندارد؛ ریزمصرف مشترکان قابل ارائه است
۶ ساعت قبل / سایت سیتنا

مخابرات: کم‌فروشی اینترنت صحت ندارد؛ ریزمصرف مشترکان قابل ارائه است

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با رد ادعاهای مطرح‌شده درباره کم‌فروشی اینترنت و مصرف غیرشفاف بسته‌ها اعلام کرد که مشترکانی که نسبت به میزان مصرف خود ابهام یا

 مخابرات ایران سامانه هوشمند تست سرعت اینترنت راه‌اندازی کرد
۶ ساعت قبل / سایت سیتنا

مخابرات ایران سامانه هوشمند تست سرعت اینترنت راه‌اندازی کرد

شرکت مخابرات ایران با هدف افزایش شفافیت و بهبود تجربه مشترکان، سامانه اختصاصی و هوشمند «SpeedTest» را راه‌اندازی کرد تا کاربران بتوانند سرعت و کیفیت سرویس اینتر

 دستیار هوشمند «عیار» رونمایی شد؛ مدل‌های داخلی پاسخ می‌دهند اما تحلیل عمیق بدون اینترنت ممکن نیست - پیوست
۷ ساعت قبل / مجله پیوست

دستیار هوشمند «عیار» رونمایی شد؛ مدل‌های داخلی پاسخ می‌دهند اما تحلیل عمیق بدون اینترنت ممکن نیست - پیوست

دستیار هوشمند «عیار» با هدف ارزیابی استارت‌آپ‌ها، بررسی آمادگی آنها برای جذب سرمایه و شناسایی ظرفیت‌های فناورانه برای همکاری با صنایع رونمایی شد. این سامانه از ترکیب چند مدل هوش مصنوعی استفاده می‌کند و به گفته معاون فنی هومص، بیش از ۸۰ درصد نیازهای استارت‌آپ‌ها را می‌تواند با مدل‌های داخلی پاسخ دهد؛ با این حال،



سایت فرارو

هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران

رتبه بندی مدلهای هوش مصنوعی/ برتری کلود در متن و اوپن ای آی در تصویر
خبرگزاری مهر

رتبه بندی مدلهای هوش مصنوعی/ برتری کلود در متن و اوپن ای آی در تصویر

رقابت مدل‌های هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به مرحله‌ای رسیده است که پرسش سنتی «بهترین مدل کدام است؟» بخش بزرگی از معنای خود را از دست داده است.
از موتورهای جست‌وجوی ایرانی چقدر استقبال می‌شود؟
خبرگزاری ایسنا

از موتورهای جست‌وجوی ایرانی چقدر استقبال می‌شود؟

موتورهای جست وجو سهم به‌سزایی در سهولت دسترسی به مطالب و اطلاعات موجود در صفحات اینترنت دارند. این روزها دیگر بدون موتورهای جست‌وجوگر نمی‌توانیم از به‌روزرسانی سایت‌ها با خبر شویم و نیازهای پژوهشی، آموزشی، تجاری و خبری خود را برآورده کنیم.
هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد
سایت هم میهن

هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد

جست‌وجوی شغل در ۲۰۲۶ با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده است، به طوری که متقاضیان از یک سو می‌توانند با کمک هوش مصنوعی در مدت کوتاهی برای تعداد زیادی شغل درخواست ارسال کنند و از سوی دیگر، ممکن است توسط سامانه‌های هوش مصنوعی غربال شده و پذیرفته نشوند.
سایت عصرایران

یوتیوبر شدن سخت‌تر میشه

سایت عصرایران

مرگ عجیب یک ربات انسان‌نما در مسابقه دو