قیمت طلا امروز




 سایت سیتنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران حوزه فناوری، مترجمان تحول دیجیتال برای افکار عمومی هستند

محمدمحسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، در پیام تبریک روز خبرنگار تأکید کرد که خبرنگاران حوزه فناوری اطلاعات با تبیین موضوعاتی مانند دولت هوشمند، امنیت
 خبرنگاران حوزه فناوری، مترجمان تحول دیجیتال برای افکار عمومی هستند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سیتنا به نقل روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر محمدمحسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، در پیامی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت.

در متن پیام محمد محسن صدر آمده است: "در عصر تحول دیجیتال، ارزشمندترین سرمایه هر جامعه نه صرفاً فناوری، بلکه «اعتماد» است؛ اعتمادی که بر پایه دسترسی به اطلاعات صحیح، شفافیت، مسئولیت‌پذیری و گفت‌وگوی سازنده شکل می‌گیرد. در این میان، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، معماران این سرمایه اجتماعی هستند.

هفدهم مرداد، روز پاسداشت انسان‌هایی است که مسئولیت سنگین روایت حقیقت را بر دوش دارند. آنان در روزگاری که سرعت گردش اطلاعات از هر زمان دیگری بیشتر شده و مرز میان واقعیت و شایعه گاه در کسری از ثانیه کمرنگ می‌شود، با تکیه بر اصول حرفه‌ای، صحت‌سنجی و اخلاق رسانه‌ای، نقش بی‌بدیلی در آگاهی‌بخشی و ارتقای سرمایه اجتماعی ایفا می‌کنند. …




 اخبار جدید

 انویدیا سرمایه‌گذار اصلی آنتروپیک می‌شود؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

انویدیا سرمایه‌گذار اصلی آنتروپیک می‌شود؟

دنیای اقتصاد: دو فرد مطلع به رویترز گفتند که شرکت آنتروپیک در حال مذاکره است تا انویدیا را به عنوان سرمایه‌گذار اصلی وارد فرآیندی کند که می‌تواند به بزرگ‌ترین عرضه اولیه سهام در تاریخ تبدیل شود. به گفته این افراد، آنتروپیک به دنبال جذب سرمایه‌ای تا سقف ۱۰۰‌میلیارد دلار است که می‌تواند ارزش این استارت‌آپ هوش مصنوعی را به حدود ۲ تریلیون دلار برساند. یکی از منابع افزود که انویدیا در حال بررسی سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰‌میلیارد دلار در این عرضه اولیه است. آنها با تاکید بر محرمانه بودن مذاکرات و درخواست عدم افشای نامشان، خاطرنشان کردند که این برنامه‌ها همچنان در مرحله گفت‌وگو هستند و ممکن است تغییر کنند.

 انقلاب بزرگ در بازی‌سازی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

انقلاب بزرگ در بازی‌سازی

شرکت سازنده پلتفرم محبوب بازی روبلاکس (Roblox) در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان خود (RDC) از مجموعه‌ای از قابلیت‌های جدید رونمایی کرد؛ ابزارهای تازه برای ساخت بازی، قابلیت‌های گسترده‌تر برای شخصیت‌های غیرقابل‌بازی (NPC) و امکان عرضه بازی‌ها روی پلتفرم‌های مختلف، از جمله وب. این شرکت همچنین از راه‌اندازی «روبلاکس کارت» و «روبلاکس ولت» ویژه سازندگان خبر داد.

 خسروپناه: سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

خسروپناه: سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به طرح سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ گفت: این طرح نیازمند بازنگری و ارائه یک ماده واحده جامع و کامل است.

 اگر برنامه‌نویس‌ها یک روز اعتصاب کنند چه می‌شود؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

اگر برنامه‌نویس‌ها یک روز اعتصاب کنند چه می‌شود؟

در جهانی که ربات‌ها برای قانون‌گذاری تظاهرات می‌کنند و مدل‌های زبانی مسائل حل‌نشده‌ی ریاضیات را در چند ساعت حل می‌کنند، هنوز هم این انسان‌هایی نشسته پشت صفحه‌کلیدها هستند که تصمیم می‌گیرند این قدرت چگونه به کار گرفته شود و کجا محدود شود!

 ریاضی‌دانان؛ دشمن هوش مصنوعی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ریاضی‌دانان؛ دشمن هوش مصنوعی

دنیای اقتصاد: ۲۵ تن از برجسته‌ترین ریاضی‌دانان جهان با انتشار نامه‌ای سرگشاده هشدار داده‌اند که رقابت آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی برای پیشی گرفتن از یکدیگر در حل مسائل مشهور ریاضی، می‌تواند فعالیت فکری و پژوهشی ریاضی‌دانان را تهدید کند. تمامی امضاکنندگان این نامه برنده مدال فیلدز، معتبرترین جایزه دنیای ریاضیات هستند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026