
به گزارش فرتاک نیوز؛ خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد که فرماندهی اقیانوس آرام ایالات متحده، معروف به «پاکوم» (PACOM)، از آمادگی برای انجام رزمایش نظامی سهجانبه با کره جنوبی و ژاپن خبر داده است. این رزمایشها در حالی برگزار میشود که رزمایش مشترک آمریکا و سئول به دلیل محدودیتهای ناشی از جنگ با ایران کاهش یافته است.
سپاه تفنگداران دریایی کره جنوبی اخیراً بیانیهای منتشر کرد و گفت که به دلیل چالشهای ناشی از جنگ، رزمایش مشترک آبی-خاکی «سانگیونگ» که قرار بود ماه آینده برگزار شود، لغو شده است.
«کلوئی مورگان» (Chloe Morgan)، سخنگوی PACOM، در ایمیلی به خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد که این فرماندهی در حال همکاری نزدیک با «نیروهای دفاع از خود ژاپن» و «نیروهای مسلح جمهوری کره جنوبی» برای تکرار رزمایش «لبه آزادی» (Freedom Edge) در سال ۲۰۲۶ است.
مورگان تصریح کرد: «این رزمایش چندجانبه به تقویت ارزشهای مشترک، افزایش قابلیت همکاری و تقویت مشارکتهای دفاعی برای تضمین صلح و ثبات در اقیانوس آرام ادامه خواهد داد.»
با این حال، سخنگوی PACOM از ارائه جزئیات بیشتر در مورد وسعت و …












