قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴۱ ساعت قبل

تحقیقات دموکرات‌ها درباره فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش آغاز می‌شود

تحقیقات دموکرات‌ها درباره فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در حال آغاز است. این تحقیقات به اتهامات مرتبط با سوءاستفاده از قدرت و منافع مالی شخصی متمرکز خواهد بود.
 تحقیقات دموکرات‌ها درباره فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش آغاز می‌شود

به گزارش فرتاک نیوز؛ دموکرات‌های آمریکا هنوز اکثریت مجلس نمایندگان را به دست نیاورده‌اند، اما رهبران این حزب به‌زودی برای راه‌اندازی یک کارزار نظارتی وسیع علیه دونالد ترامپ و خانواده‌اش آماده می‌شوند.

در کانون این برنامه، رابرت گارسیا، نماینده دموکرات کالیفرنیا، و جیمی راسکین، نماینده مریلند، قرار دارند. هر دو اعلام کرده‌اند که در صورت به دست آوردن اکثریت، تحقیقات درباره جنجال‌های مرتبط با ترامپ را در اولویت قرار خواهند داد.

از جمله موضوعات مورد بررسی، استفاده ترامپ از یک فروند هواپیمای ۷۴۷ اهدایی قطر به‌عنوان هواپیمای ریاست‌جمهوری و سرمایه‌گذاری‌های خانواده ترامپ در حوزه رمزارزهاست.

گارسیا و راسکین همچنین فهرستی از مقام‌های دولت ترامپ برای احضار و بازجویی احتمالی تهیه کرده‌اند. این فهرست شامل سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید، استیون میلر، معاون رئیس دفتر، و جرد کوشنر، داماد ترامپ، می‌شود.

علاوه بر این، گارسیا به بررسی قراردادهای فدرال اعطا شده به خانواده ترامپ و عفوهایی که او در ابتدای دوره دوم ریاست‌جمهوری صادر کرده است، خواهد پرداخت.

راسکین، که در تحقیقات پیشین علیه ترامپ مشارکت داشته، بر موضوع ثروت‌اندوزی شخصی ترامپ و نفوذ خارجی بر نهادهای آمریکا تمرکز خواهد کرد. او همچنین بر روی بررسی «رشوه، پرداخت‌های غیرقانونی و فساد مالی» و بازگرداندن منابع مالی به مردم …



 از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.

 داستان هزار و یک شب توهمات ترامپ + عکس
۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

داستان هزار و یک شب توهمات ترامپ + عکس

ترامپ بار دیگر با انتشار تصویری از خلیج فارس «تنگه هرمز» را «قلمرو جدید آمریکا» نامید!



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.