قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴ ساعت قبل

شوخی فولادی‌ها با ۱۰۰ میلیارد تومان؛ باور این قرارداد سخت است!

اظهارات مدیرعامل فولاد خوزستان درباره قرارداد رامین رضاییان بار دیگر بحث دستمزدهای نجومی در فوتبال ایران را داغ کرده است.
 شوخی فولادی‌ها با ۱۰۰ میلیارد تومان؛ باور این قرارداد سخت است!

به گزارش فرتاک نیوز،

 صحبت‌های روز گذشته حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل فولاد خوزستان، درباره قرارداد رامین رضاییان واکنش‌های زیادی به همراه داشته است؛ به‌خصوص آنجا که بحث رقم ۱۰۰ میلیارد تومان مطرح شد و مدیرعامل فولاد تأکید کرد قرارداد این بازیکن کمتر از این مبلغ است.

مجری تلویزیونی در جریان این گفت‌وگو از گرشاسبی پرسید که آیا رضاییان قراردادی بالاتر از ۱۰۰ میلیارد تومان با فولاد بسته است یا خیر که مدیرعامل باشگاه پاسخ داد این رقم کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان است. همین پاسخ کوتاه اما یک سؤال بزرگ ایجاد می‌کند؛ رقم واقعی قرارداد چقدر است؟

اگر اختلاف رقم اعلام‌شده با ۱۰۰ میلیارد تومان بسیار اندک باشد، عملاً با قراردادی نزدیک به همین عدد مواجه هستیم؛ قراردادی که برای یک بازیکن ۳۷ ساله، آن هم در شرایط اقتصادی فعلی، رقم قابل توجهی محسوب می‌شود و طبیعتاً نمی‌تواند بدون واکنش افکار عمومی باقی بماند.

پیش از آغاز فصل جدید، بسیاری تصور می‌کردند شرایط اقتصادی و اتفاقات ماه‌های اخیر باعث کاهش قیمت قراردادهای فوتبال ایران شود. حتی صحبت‌هایی درباره ضرورت صرفه‌جویی باشگاه‌ها و پایین آمدن دستمزد بازیکنان مطرح بود. اما اتفاقات بازار نقل‌وانتقالات تاکنون تصویر متفاوتی نشان داده است.

حالا قراردادهایی با ارقام سنگین همچنان در فوتبال ایران بسته می‌شود و حتی برخی ارقام منتشرشده نشان می‌دهد قیمت بازیکنان نه‌تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه در مواردی افزایش نیز داشته است. در چنین شرایطی، پرسش اصلی این است که آیا واقعاً قرار بود قیمت‌ها شکسته شود یا این موضوع صرفاً یک وعده پیش از شروع فصل بود؟

ماجرای قرارداد رضاییان و عدد ۱۰۰ میلیارد تومان، فارغ از رقم دقیق آن، بار دیگر ضرورت شفافیت مالی در فوتبال ایران را یادآوری می‌کند؛ چرا که وقتی رقم قرارداد یک بازیکن تا این اندازه مورد توجه قرار می‌گیرد، طبیعی است هواداران بدانند باشگاه‌ها چگونه و با چه منابعی چنین هزینه‌هایی را پرداخت می‌کنند.

  حتما بخوانید: …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

مشکل اصلی اکنون شخص مدیرعامل نیست؛ مسئله، خلأ تصمیم‌گیری دولت و تداوم بلاتکلیفی در شرکتی است که نمی‌توان اداره آن را در فضای گمانه‌زنی و ابهام پیش برد.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درم...

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تهران-ایرنا- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه 29 مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

مرشایمر استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو گفت: ایالات متحده به هیچ‌کدام از اهداف خود دست نیافته است. هیچ‌یک محقق نشده‌اند و هیچ شانسی هم وجود ندارد که هیچ‌کدام از این چهار هدف محقق شوند. تفاهم‌نامه به‌شدت به سود ایرانی‌ها بود. ایالات متحده آن را دوست نداشت، زیرا می‌دانست که در اساس یک سند تسلیم است، اما با این حال آن را امضا کرد؛ چون محاصره جواب نداده بود. آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است. منبع: ایسنا

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.