قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

حملات نظامی علیه ایران؛ رئیس مرکز محیط زیست خواستار حسن همجواری شد

ایران به عنوان قربانی حملات نظامی، در نشست وزرای بریکس بر لزوم پایبندی به اصول حسن همجواری تأکید کرد. رئیس مرکز امور بین‌الملل سازمان حفاظت محیط زیست، نسبت به استفاده از این نشست برای طرح اتهامات سیاسی ابراز تأسف کرد.
 حملات نظامی علیه ایران؛ رئیس مرکز محیط زیست خواستار حسن همجواری شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، آرمان خورسند در نشست وزرای بریکس در دهلی‌نو نسبت به اظهارات نماینده امارات متحده عربی واکنش نشان داد و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به دقت به ادعاهای مطرح‌شده گوش داد، اما تاسف‌بار است که از یک نشست مهم زیست‌محیطی برای بیان اتهامات سیاسی و امنیتی علیه یکی دیگر از اعضای بریکس استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه ایران خود قربانی تجاوزات نظامی بوده، افزود: ایالات متحده از خاک برخی کشورهای همسایه برای حمله به ایران بهره‌برداری می‌کند و این اقدامات بر خلاف اصول حقوق بین‌الملل و موازین جهانی است و تبعات جدی انسانی، اقتصادی و زیست‌محیطی به دنبال دارد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط زیست به حملات نظامی علیه ایران اشاره کرد و گفت: به رغم هشدارها و نگرانی‌های مکرر، بخشی از این اقدامات با استفاده از پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در کشورهای همسایه، به ویژه امارات متحده عربی، تسهیل شده است.

خورسند تأکید کرد: ایران تنها به منشأ تهدیدات علیه خود پاسخ داده و از هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های غیرنظامی و مردم کشورهای همسایه پرهیز کرده است.

وی با اشاره به مسئولیت مشترک اعضای بریکس در قبال امنیت و ثبات، گفت: این اعضا باید به احترام متقابل، گفت‌وگو، حسن همجواری و اجماع پایبند باشند و از حمایت یا مشارکت در فعالیت‌های خصمانه علیه کشورهای عضو خودداری کنند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط زیست افزود: ایران از همه اعضای بریکس، از جمله …



 محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم

محسن رضایی تاکید کرد که تکامل در راهبردهای دفاعی ایران اتفاق افتاده است.

 دهک دهم 23 برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده میکند
۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

دهک دهم 23 برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده میکند

دهک دهم 23 برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کندبه گزارش شیوا آبشناس، خبرنگار اسپوتنیک در تهران، محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور ایران، در بیست‌وپنجمین همایش ملی صنعت، معدن و خدمات سبز، با اشاره به جایگاه مهم حفاظت از محیط زیست و...



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.