قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

کنایه رییس لالیگا به پرز: «انس القراری در نیویورک چه می‌کرد؟»

رییس لالیگا به بیانیه اخیر پرز واکنش نشان داد و از او سوالاتی درباره تاخیر رئال مادرید کرد. تباس در توییتی به نکات جالبی اشاره کرد.
 کنایه رییس لالیگا به پرز: «انس القراری در نیویورک چه می‌کرد؟»



4
 کوناته: رئال باعث بزرگترین حسرت فوتبالم شد!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کوناته: رئال باعث بزرگترین حسرت فوتبالم شد!

به گزارش "ورزش سه"، شهرک ورزشی رئال مادرید میزبان مراسم رسمی خوش‌آمدگویی به کوناته 27 ساله به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید بود. فلورنتینو پرز رئیس باشگاه در اتاق جلسات از او استقبال کرد؛ جایی که این مدافع قراردادی امضا کرد که او را برای چهار فصل آینده، یعنی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۳۰ به باشگاه متعهد می‌سازد. 

پس از امضای قرارداد، ماکت ورزشگاه، یک ساعت مچی و پیراهنی با نام و شماره ۱۶ به کوناته اهدا شد. خوزه مارتینز پیری رئیس افتخاری باشگاه نیز در این مراسم حضور داشت.

کوناته در گفتگو با رسانه رسمی باشگاه گفت : «این اتفاق برای من معنای بسیار زیادی دارد، زیرا اولین پیراهنی که داشتم پیراهن رئال مادرید بود که برادر بزرگترم به من هدیه داد. از همان لحظه همواره رویای بازی در این تیم فوق‌العاده را داشتم و امروز بسیار خوشحالم که در این رویا زندگی می‌کنم. می‌دانم که باشگاه انتظارات بسیار بالایی از هر کسی دارد که این پیراهن را بر تن می‌کند و من اینجا هستم تا داخل و خارج از زمین با تمام وجود برای این تیم بجنگم.»

او درباره جام‌های اروپایی رئال مادرید گفت: «در اینجا احساس فوق‌العاده‌ای دارم، تنها حسرتم برای یکی از آنهاست، همان فینال پاریس ۲۰۲۲؛ زیرا من در آن زمان در لیورپول بازی می‌کردم و رئال مادرید دوباره آن لیگ قهرمانان را برد.»

کوناته در پایان گفت: «می‌خواهم بخشی از تاریخ رئال مادرید باشم و آرزو دارم عناوین مختلف و لیگ قهرمانان را با این تیم فتح کنم و برای همیشه بخشی از تاریخ آن شوم.» 

او سپس به زبان اسپانیایی کاملاً روان از فلورنتینو پرز و تمامی افرادی که باعث شدند رویاهایش به حقیقت تبدیل شود تشکر کرد : «قول می‌دهم همه چیزم را برای این پیراهن بدهم.»


3
 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.


2
 مونیر الحدادی به اسپانیا برگشت؛ مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد
۱۵ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

مونیر الحدادی به اسپانیا برگشت؛ مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد

به گزارش شهرآرانیوز، مونیر الحدادی پس از پایان همکاری با استقلال، راهی فوتبال اسپانیا شد و به‌صورت رسمی به آلباسته پیوست. این تیم در رقابت‌های لالیگا ۲ حضور دارد.

مونیر پیش از این نیز سابقه بازی در لالیگا ۲ را در کارنامه دارد. او با پیراهن بارسلونا B در ۲۸ مسابقه به میدان رفت و موفق به ثبت ۸ گل و ۴ پاس گل شد.

در ادامه حتما بخوانید آمار امیدوار کننده مهاجمان استقلال: دو بازی سه گل


2
 عکس | رونمایی از منیر الحدادی در تیم اسپانیایی - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | رونمایی از منیر الحدادی در تیم اسپانیایی - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛  منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال به تیم آلباسته در لالیگا۲ اسپانیا پیوست.

او در ۲۸ بازی برای استقلال آمار ۴ گل و ۵ پاس گل را ثبت کرد.

منیر سابقه بازی برای بارسلونا، والنسیا، آلاوس، سویا، ختافه، لاس‌پالماس و لگانس را هم در کارنامه دارد.


2
 بازیکن سابق استقلال دوباره لالیگایی شد
۴ ساعت قبل / سایت اینتیتر

بازیکن سابق استقلال دوباره لالیگایی شد

به گزارش اینتیتر به نقل از  فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.

بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بود که هیچکدام از آنها به نتیجه نرسید اما حالا به نظر می‌رسد که این بازیکن تصمیم گرفته فوتبالش را دوباره در اسپانیا ادامه دهد.

آنطور که سایت eldigitaldealbacete نوشته، بازیکن فصل گذشته استقلال، در روزهای گذشته در کمپ تمرینی تیم آلباسته دیده شده و در تست پزشکی این باشگاه شرکت کرده و حالا همه منتظر هستند ببینند که چه زمانی، آلباسته با الحدادی به توافق نهایی خواهد رسید و از او به عنوان خرید جدیدش رونمایی خواهد کرد. نکه قابل توجه اینکه تصویری از مونیر با لباس آلباسته منتشر شده اما هنوز هیچ چیزی، رسمی نشده است.