قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۸ ساعت قبل

کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل را دوباره آغاز کرد

کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل را از سر گرفت، تصمیمی که به‌دنبال تغییرات سیاسی در این کشور اتخاذ شده است. این اقدام موجب احیای روابط تجاری با رژیم صهیونیستی خواهد شد.
 کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل را دوباره آغاز کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از ال اکونومیستا، مائوریسیو گومِس آمین، وزیر تجارت، صنعت و گردشگری کلمبیا، در ویدئویی همراه با آبلاردو دِ لا اسپرییا، رئیس‌جمهور جدید، اعلام کرد که مجوز صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل صادر شده است. این تصمیم در راستای سیاست‌های جدید دولت اتخاذ شده و لغو ممنوعیت قبلی است که در زمان ریاست‌جمهوری گوستاوو پترو، به علت جنگ اسرائیل علیه غزه وضع شده بود.

پترو در ژوئن ۲۰۲۴ صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل را متوقف کرده بود که این اقدام تأثیراتی بر یکی از بازارهای اصلی زغال‌سنگ کلمبیا داشت. او پیشتر نیز به انتقاد از احیای روابط دیپلماتیک با اسرائیل پرداخته و دِ لا اسپرییا را به همدستی با «عاملان نسل‌کشی» متهم کرده بود.

فدراسیون ملی تولیدکنندگان زغال‌سنگ کلمبیا (Fenalcarbón) برآورد کرده که تعلیق صادرات موجب کاهش حدود ۳.۵ میلیون تن زغال‌سنگ به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار در سال شده است. با این حال، کارلوس کانته، رئیس این فدراسیون، اعلام کرد که بازگشت به این بازار با همان حجم قبل دشوار خواهد بود، زیرا اسرائیل در این مدت به خرید زغال‌سنگ از آفریقای جنوبی روی آورده است.

از سرگیری صادرات زغال‌سنگ بخشی از برنامه رئیس‌جمهوری جدید کلمبیا برای تقویت روابط تجاری با اسرائیل است. عمر بولا، وزیر خارجه کلمبیا، اخیراً استوارنامه ویویان آیسن، سفیر جدید اسرائیل، را دریافت کرده و بر اهمیت تقویت روابط اقتصادی تأکید کرده …



 الجزیره: بیش از ۹ هزار شرکت در ایران در تولید سلاح نقش دارند
۲۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

الجزیره: بیش از ۹ هزار شرکت در ایران در تولید سلاح نقش دارند

الجزیره مدعی شد مقامات نظامی ایران اعلام کرده‌اند بیش از ۹۳۰۰ شرکت در این کشور در تولید سلاح نقش دارند و حملات آمریکا و اسرائیل قادر به نابودی این بخش نخواهد بود.

 قطر: نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است
۴۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تجاوز جدید اسرائیل به دمشق، تأکید کرد که نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط این رژیم، رویکردی خطرناک است.

 یورش ارتش اسرائیل به کرانه باختری ادامه دارد | ۱۱ غیرنظامی مصدوم شدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

یورش ارتش اسرائیل به کرانه باختری ادامه دارد | ۱۱ غیرنظامی مصدوم شدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

منابع خبری گزارش دادند که نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برده و شماری از غیرنظامیان را مصدوم کرده‌اند.

 کرانه باختری زیر یورش صهیونیست‌ها؛ ۱۱ نفر مصدوم شدند
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

کرانه باختری زیر یورش صهیونیست‌ها؛ ۱۱ نفر مصدوم شدند

منابع خبری از یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری و مصدومیت شماری از غیرنظامیان در جریان این حملات خبر دادند.

 دو مجتمع نفت پاسارگاد، واحد صنعتی سبز کشور شدند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دو مجتمع نفت پاسارگاد، واحد صنعتی سبز کشور شدند

بیست‌وپنجمین همایش ملی صنعت، معدن و خدمات سبز امروز، شنبه ۳۱ مردادماه، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، سخنگوی دولت، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.



سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.