قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سناتور میشیگان خواستار تضمین عدم دخالت نظامی در انتخابات میان‌دوره‌ای شد

سناتور ایالت میشیگان در پی نگرانی‌های فزاینده درباره دخالت دولت ترامپ در انتخابات میان‌دوره‌ای، از مقامات نظامی خواست که به‌طور شفاف تضمین دهند که نیروهای فدرال به محل‌های رای‌گیری اعزام نخواهند شد.
 سناتور میشیگان خواستار تضمین عدم دخالت نظامی در انتخابات میان‌دوره‌ای شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ «الیسا اسلاتکین» سناتور دموکرات میشیگان از وزیر جنگ آمریکا خواسته است تا در زمان برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای در نوامبر، هیچ نیروی فدرالی به محل‌های رای‌گیری اعزام نشود. این درخواست در شرایطی مطرح می‌شود که دموکرات‌ها نگران استفاده احتمالی دولت ترامپ از ارتش برای مداخله در این روند هستند.

اسلاتکین در نامه‌هایی به پیت هگسث وزیر جنگ و ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح، تصریح کرده است: «من از شما می‌خواهم که تأیید کنید وزارت دفاع هیچ نیرویی را به محل‌های رای‌گیری اعزام نخواهد کرد و هیچ‌گونه اقداماتی برای توقیف اسناد و تجهیزات انتخاباتی انجام نخواهد داد.»

پنتاگون در ایمیلی اعلام کرده است که به تمام مکاتبات کنگره، به‌طور مستقیم پاسخ خواهد داد. همچنین ستاد مشترک نیروهای مسلح نتوانست بلافاصله به درخواست برای اظهارنظر پاسخ دهد.

اسلاتکین به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: ترامپ در حال ایجاد زمینه‌ای برای ادعای سرقت انتخابات میان‌دوره‌ای است. او به یادآوری اقداماتی که ترامپ پس از شکست در انتخابات ۲۰۲۰ انجام داده، اشاره کرد و افزود که چنین اقداماتی باید جدی گرفته شود.

وزیر جنگ آمریکا پیشتر در پاسخ به سوالی مشابه، ادعا کرده بود که هیچ دستور غیرقانونی به او داده نشده است. همچنین سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید، در مصاحبه‌ای با مجله «ونیتی فر» ادعاهای مشابه را رد کرده و گفت که این موضوع به‌طور قاطع نادرست است.

قانون فدرال، اعزام نیروهای مسلح به محل‌های برگزاری انتخابات را ممنوع کرده و تنها در شرایط خاص اجازه این کار را می‌دهد. در صورتی که نیاز به دخالت نظامی باشد، احتمالا گارد ملی تحت کنترل ایالت خواهد بود.

انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در تاریخ ۳ نوامبر ۲۰۲۶ (۱۲ آبان ۱۴۰۵) برگزار خواهد شد و نگرانی‌ها درباره شکست حزب جمهوری‌خواه در این انتخابات افزایش یافته است. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت لیر ترکیه امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول



۱ ساعت قبل / سایت تابناک

نماینده کنگره آمریکا: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

به گزارش تابناک به نقل از‌ام‌اس‌ناو، جیسون کرو، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و از نیرو‌های سابق ارتش این کشور، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره نامشخص بودن زمان پایان جنگ، این اظهارات را نشانه‌ای از نبود راهبرد در دولت ترامپ دانست.

 

کرو گفت: «من فکر نمی‌کنم فقط بسنت باشد؛ از پیت هگست گرفته تا اسکات بسنت و دونالد ترامپ، آنها هیچ ایده‌ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی نداشته‌اند.»

 

این نماینده دموکرات در ادامه کنگره آمریکا را مهم‌ترین بازیگر در پایان دادن به جنگ دانست و گفت قانون اساسی آمریکا عمداً اختیار اعلام و تأمین مالی جنگ را در اختیار کنگره قرار داده است تا چنین قدرت بزرگی در دست یک رئیس‌جمهور متمرکز نشود.

 

او افزود: «اگر مردم نمی‌دانند جنگ چه زمانی پایان می‌یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.»

 

کرو با اشاره به مخالفت بخش قابل توجهی از افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ، یادآور شد که دونالد ترامپ نیز در دوران مبارزات انتخاباتی خود وعده پایان دادن به درگیری‌های بی‌پایان در خاورمیانه را داده بود.

 

این نماینده آمریکایی تاکید کرد که کنگره می‌تواند برای پایان جنگ رای‌گیری کند و اگر ترامپ چنین تصمیمی را نادیده بگیرد، اختیار قطع بودجه جنگ را در اختیار دارد.

 

کرو همچنین به بازگشت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سن‌دیگو اشاره کرد و گفت حدود پنج هزار نیروی نظامی در این ناو حضور دارند که پس از بازگشت، تجربیات خود از شرایط خدمت و مشکلات موجود را با خانواده‌ها و دوستانشان در میان خواهند گذاشت.

 

او معتقد است انتشار این تجربیات می‌تواند بر افکار عمومی آمریکا تاثیر بگذارد؛ مشابه آنچه در دوران جنگ ویتنام رخ داد. به گفته کرو، زمانی که نیرو‌های آمریکایی از ویتنام بازگشتند و مردم روایت‌های مستقیم آنان از جنگ را شنیدند، حمایت عمومی از جنگ کاهش یافت.

 

وی در پایان، شرایط کنونی را نتیجه بی‌کفایتی دولت دانست و گفت عملکرد دولت ترامپ، نیرو‌های نظامی آمریکا را در موقعیتی قرار داده که انجام ماموریت‌های دشوار را بدون برخورداری از پشتیبانی و امکانات لازم بر عهده دارند.




 قیمت اونس طلا از ۴۵۴۰ دلار عبور کرد / نقره در مسیر سومین رشد هفتگی
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قیمت اونس طلا از ۴۵۴۰ دلار عبور کرد / نقره در مسیر سومین رشد هفتگی

رکنا اقتصادی: قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی افزایش یافت و تحت تأثیر افت ارزش دلار و سیاست وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش بازخرید اوراق قرضه، در مسیر ثبت سومین رشد هفتگی متوالی قرار گرفت.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 استرس مزمن چگونه ویژگی‌های شخصیتی ما را تغییر می‌دهد؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت فرارو

استرس مزمن چگونه ویژگی‌های شخصیتی ما را تغییر می‌دهد؟

استرس مزمن فقط خلق‌وخو و انرژی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد؛ بلکه می‌تواند به‌تدریج مغز، واکنش‌های هیجانی و حتی برخی ویژگی‌های شخصیتی ما را تغییر دهد.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۴۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم

مدل موهای دهه شصت حالا با نام‌هایی تازه دوباره به سالن‌های زیبایی برگشته‌اند. همین بازگشت دوباره، جذابیت خاصی به ترندهای مو داده است.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.