قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

سیاوش یزدانی به تیم الطلبه عراق پیوست

سیاوش یزدانی، مدافع ۳۴ ساله فوتبال ایران، به تیم الطلبه عراق ملحق شد. این انتقال پس از یک دوره بلاتکلیفی در گل‌گهر انجام شد.
 سیاوش یزدانی به تیم الطلبه عراق پیوست



۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بمب نقل‌وانتقالات فوتبال ایران در امارات / طارمی برای مذاکره با الوصل وارد دبی شد / دو جلسه سرنوشت‌ساز تا امضای قرارداد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست./تسنیم


۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

امروز، دوئل یحیی و علیمنصور در عراق!

به گزارش ایران ورزشی، در بین لیگ‌های خارجی که در آن بازیکنان ایرانی فعالیت می‌کنند، نام لیگ عراق برای مخاطبان فوتبال ایران تازگی دارد.

پیش از این شاهد حضور مقطعی برخی از بازیکنان ایرانی در فوتبال عراق بودیم اما اکثر این بازیکنان، نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی به عراق داشتند و همین موضوع باعث حضور آنها در فوتبال این کشور شده بود اما حالا با حضور سرمربیان و بازیکنان ایرانی در این لیگ، عراق به یکی از مقصدهای ایده‌آل برای بازیکنان ایرانی تبدیل شده است؛ جایی که فوتبال درست مانند ایران در فرهنگ و خون هواداران ریشه دارد و شاهد لیگی هستیم که شاید کیفیت لیگ‌های عربستان، قطر و امارات را نداشته باشد، اما شور و شوق هواداران در آن به مراتب از لیگ‌های قطر و امارات بالاتر است. روند حضور ایرانی‌ها در لیگ فصل گذشته عراق با پیوستن علیرضا منصوریان به باشگاه الطلبه آغاز شد و حالا این روند در فصل جدید سرعت بیشتری پیدا کرده است.

با پیوستن یحیی گل‌محمدی به نیمکت تیم دهوک به‌عنوان سرمربی، حالا دو سرمربی باتجربه سابق سرخابی‌های پایتخت در لیگ عراق فعالیت می‌کنند اما حضور ایرانی‌ها در لیگ عراق تنها محدود به این دو بازیکن سابق تیم ملی ایران در جام‌های جهانی نیست و برخی بازیکنان لیگ برتری نیز با توجه به حضور این دو سرمربی به عراق سفر کرده‌اند. یحیی گل‌محمدی در دهوک سه بازیکن سابق خود یعنی سینا اسدبیگی، محمدرضا سلیمانی و سینا مریدی در فولاد را جذب کرده و الطلبه نیز جعفر سلمانی و سیاوش یزدانی، دو مدافع سابق استقلال را برای علیرضا منصوریان به خدمت گرفته است. حالا امروز در هفته دوم لیگ عراق شاهد یکی از مسابقات خاص این فصل فوتبالی عراق بین دو تیم ایرانیزه هستیم؛ جایی که دهوک در هفته دوم رقابت‌ها در ورزشگاه خانگی خود از تیم الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان پذیرایی می‌کند.

الطلبه که فصل گذشته با منصوریان نتایج قابل قبولی کسب کرده بود، در نخستین بازی فصل و در حالی که با یک گل از تیم دیالا پیش بود، در دقایق پایانی پیروزی را از دست داد و به شکل تعجب‌آوری با نتیجه دو بر یک متحمل شکست شد تا فصل را با یک شکست آغاز کرده باشد. یحیی گل‌محمدی اما در اولین بازی خود به‌عنوان سرمربی در لیگ عراق به‌مصاف تیم الغراف رفت و پس از اینکه با یک گل از حریف خود عقب افتاد، با گلزنی ایگور هنریکه، مهاجم برزیلی خود کار را با تساوی آغاز کرد. مسابقه امروز بین دو تیم دهوک و الطلبه، سیزدهمین تقابل بین سرمربیان سابق نفت تهران، تراکتور و ذوب‌آهن خواهد بود که 6پیروزی سهم یحیی گل‌محمدی بوده، 2دیدار با نتیجه تساوی به اتمام رسیده و ۴مسابقه نیز با برتری تیم‌های علیرضا منصوریان به پایان رسیده است.

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.




 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.