قیمت طلا امروز




 سایت بنکر / ۲ ساعت قبل

آتش در خلیج فارس؛ بیت‌کوین ریخت

حمله آمریکا به جزیره لارک ایران؛ قیمت نفت برنت از ۹۰ دلار گذشت، بیت‌کوین ریخت و تنگه هرمز در کانون توجه جهانیان قرار گرفت.
 آتش در خلیج فارس؛ بیت‌کوین ریخت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش بنکر ، آمریکا شامگاه یکشنبه ۸ شهریور به جزیره لارک در ایران حمله کرد. این عملیات که به ادعای مقامات آمریکایی پس از شناسایی آمادگی برای عملیات مین‌گذاری دریایی انجام شد، به آرامش نسبی یک‌ماهه میان واشنگتن و تهران پایان داد.

پنتاگون مدعی است که این حملات برای محافظت از مسیرهای کشتیرانی تجاری ضروری بوده است. در مقابل، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این اقدام را «اشتباهی مرگبار» خواند و وعده تلافی داد.

و ایران در واکنش به این حملات، به زیرساخت‌های آمریکا در اردن حمله کرد. تنشی که این روزها بازارهای جهانی را به تلاطم انداخته است. نفت از مرز حساس گذشت

در پی این تنش‌های نظامی، قیمت نفت خام برنت با افزایشی ۳ درصدی، از مرز حساس ۹۰ دلار عبور کرد. نگرانی‌ها درباره امنیت تامین انرژی در خلیج فارس بار دیگر تشدید شد.

قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (WTI) نیز به میانه کانال ۸۴ دلار صعود کرد. اما سؤال اینجاست که این افزایش تا کجا ادامه خواهد داشت؟

کارشناسان بر این باورند که هرگونه اقدام تلافی‌جویانه از سوی تهران یا مسدود شدن احتمالی تنگه هرمز، می‌تواند قیمت نفت را به سطوح بی‌سابقه‌ای برساند. تنگه هرمز به عنوان حیاتی‌ترین شریان انرژی جهان، بار دیگر در مرکز توجه معامله‌گران قرار گرفته است. تأثیر تنش بر بازار ارز دیجیتال

بازار دارایی‌های پرریسک نیز از این درگیری بی‌نصیب نماند. بیت‌کوین که در ساعات اولیه روز یکشنبه روندی صعودی داشت، بلافاصله پس از انتشار اخبار درگیری تا محدوده ۷۷,۰۰۰ دلار عقب‌نشینی کرد. یعنی بیش از ۳ هزار دلار ریخت.

این واکنش نشان داد که معامله‌گران در زمان بروز بحران‌های نظامی، به سرعت از دارایی‌های پرریسک خارج می‌شوند. تحلیلگران معتقدند ادامه این وضعیت می‌تواند فشار فروش بیشتری بر بازار ارز دیجیتال وارد کند.

در حالی که بازارهای سهام ایالات متحده واکنش نسبتاً آرامی به این خبر نشان دادند، اما آیا این آرامش می‌تواند در روزهای آینده ادامه یابد؟ با توجه به وعده تلافی از سوی ایران و احتمال تشدید تنش‌ها، به نظر می‌رسد بازارهای مالی در روزهای پیش رو با نوسانات بیشتری همراه باشند. پرسش اینجاست که سیاستمداران در واشنگتن و تهران تا کجا پیش خواهند رفت و آیا قیمت نفت در روزهای آینده رکوردهای جدیدی به ثبت خواهد رساند؟ …




 اخبار جدید

 تحریم و محاصره آمریکا اثر خاصی ندارد، در اوج محاصره آمریکا هم واردکنندگان ما با یک تماس تلفنی، ۳۰ کشتی نهاده و غلات را به ایران می‌آورند
۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

تحریم و محاصره آمریکا اثر خاصی ندارد، در اوج محاصره آمریکا هم واردکنندگان ما با یک تماس تلفنی، ۳۰ کشتی نهاده و غلات را به ایران می‌آورند

موجودی نهاده و غلات کشور عالی است و همین وسط محاصره آمریکا هم برای تولید هر کالایی به میزان زیاد نهاده داریم.

 پاییز ایران پربارش می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پاییز ایران پربارش می‌شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به پیش‌بینی وضعیت بارش‌ها در پاییز گفت: با احتمال ۷۰ درصد انتظار داریم پاییز نسبتاً پربارشی در کشور داشته باشیم، اما با توجه به بالا بودن دمای هوا، بارش‌ها عمدتاً به شکل باران خواهد بود و در صورت وقوع بارش‌های سنگین، احتمال سیلاب نیز وجود دارد.

 کاهش محدودیت برق صنایع کوچک
۴۱ دقیقه قبل / سایت اکونگار

کاهش محدودیت برق صنایع کوچک

معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تشریح آخرین وضعیت تامین برق صنایع گفت: با پیگیری های انجام شده و توافق با وزارت نیرو، محدودیت برق صنایع کوچک به طور متوسط به یک روز در هفته کاهش یافته است.

 پژوهشکده بیمه؛ نهاد تخصصی یا حیاط خلوت انتصابات؟
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

پژوهشکده بیمه؛ نهاد تخصصی یا حیاط خلوت انتصابات؟

پژوهشکده بیمه قرار بود مغز متفکر صنعت بیمه باشد؛ جایی برای تولید دانش، سیاست‌گذاری، تربیت نیروی متخصص و ارائه راهکار برای یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد کشور...

 میزان سهام قابل عرضه در عرضه اولیه پتروشیمی تابان فردا افزایش یافت
۱۳ دقیقه قبل / سایت سنا

میزان سهام قابل عرضه در عرضه اولیه پتروشیمی تابان فردا افزایش یافت

مدیرعامل بورس تهران از افزایش میزان سهام قابل عرضه در عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا خبر داد و اعلام کرد: « با پیشنهاد بورس تهران و طبق موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار، میزان سهام قابل عرضه از ۴ میلیارد و ۶۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سهم به ۶ میلیارد سهم معادل ۲ درصد از سهام شرکت مزبور افزایش یافت.»

 فوری/ دیدار مهم پزشکیان و پوتین در راه است؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ دیدار مهم پزشکیان و پوتین در راه است؟

الجزیره مدعی شد که پزشکیان احتمالاً در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026