
در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال، تیمهای نساجی مازندران و استقلال عصر امروز (سهشنبه) از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف یکدیگر رفتند. این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر استقلال و شاگردان سهراب بختیاریزاده به پایان رسید و محمدرضا آزادی زننده تنها گل این بازی بود.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از خبرآنلاین؛ ترکیب نساجی: علیرضا جعفرپور، ابوالفضل کوهی، هومن ربیعزاده، پوریا سرآبادانی، افشین صادقی، جواد آقاییپور، صادق آلبوصبیح، بهروز نوروزیفرد، محمد حسینزاده، فردین نجفی و معید ایمری
ترکیب استقلال: حبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، عارف آقاسی، سامان فلاح، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقینیا، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی، اسماعیل قلیزاده و سعید سحرخیزان.
دقیقه ۳: علیرضا کوشکی از سمت چپ با عبور از مدافع نساجی توانست یک پاس خوب را در محوطه جریمه برای اسماعیل قلیزاده مهیا کند و قلیزاده پس از یک چرخش زیبا، ضربهاش را نیز زد که توپ او را جعفرپور، گلر نساجی مهار کرد.
دقیقه ۱۴: استقلال میتوانست یک گل زیبا به ثمر برساند. صالح حردانی از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی کرد که شلیک دیدنی او را باز هم جعفرپور مهار کرد و با نوک انگشتانش راهی کرنر کرد.
دقیقه ۱۵: باز هم استقلال در محوطه جریمه حریف خطرساز شد که پاس ارسالی برای کوشکی سریع بود و جعفرپور با خروج به موقع، توپ را از مقابل پای بازیکن استقلال گرفت.
دقیقه ۲۲: آبیپوشان صاحب یک ضربه کاشته شدند که ارسال تند و تیز کوشکی در مقابل دروازه نساجی به زمین خورد که جعفرپور، گلر نساجی به سختی توپ را دفع کرد و مانع از باز شدن دروازه تیمش شد.
دقیقه ۲۸: نساجی دو موقعیت متوالی داشت که به گل تبدیل نشدند. ابتدا ضربه سر ربیعزاده با دخالت فرعباسی راهی کرنر شد و سپس کرنر ارسالی با یک ضربه سر دیگر این مرتبه از سوی نوروزیفر به شکل خطرناکی راهی اوت شد.
دقیقه ۳۲: یک توپ به روی دروازه استقلال ارسال شد که گودرزی با سر قصد داشت توپ را دفع کند که توپ به شکل اتفاقی به سر ربیعزاده برخورد کرد و با فاصله کمی از کنار تیرک به بیرون رفت.
دقیقه ۳۴: یکبار دیگر گلر نساجی ناجی دروازه تیمش شد. علیرضا کوشکی از داخل محوطه جریمه با یک شوت سنگین تا آستانه گلزنی …





