قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱ ساعت قبل

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت | متناسب‌سازی ۱۴۰۵ واریز شد، میانگین حقوق ۴۵ درصد افزایش یافت + جزئیات خدمات رفاهی جدید

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از چندین خبر خوش برای بازنشستگان این صنعت خبر داد. مبالغ متناسب‌سازی سالانه سال ۱۴۰۵ به همراه مابه‌التفاوت آن از ابتدای سال، بعدازظهر روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ماه به حساب بازنشستگان و بازماندگان واریز شد . همچنین با اجرای مجموعه اقدامات انجام‌شده، میانگین افزایش دریافتی بازنشستگان صنعت نفت نسبت به اسفندماه ۱۴۰۴ به حدود ۴۵ درصد رسیده است . در کنار این افزایش، توسعه خدمات رفاهی با استفاده از ظرفیت‌های درون‌صنعتی و برنامه‌های جدید برای وام‌های بازنشستگان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
 خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت | متناسب‌سازی ۱۴۰۵ واریز شد، میانگین حقوق ۴۵ درصد افزایش یافت + جزئیات خدمات رفاهی جدید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بازنشستگان صنعت نفت، به عنوان یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین جامعه بازنشستگی کشور، همواره در کانون توجهات معیشتی و رفاهی بوده‌اند. با توجه به پیچیدگی‌های صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت و چالش‌های تأمین منابع مالی در سال‌های گذشته، خبرهای مثبت درباره پرداخت مطالبات و افزایش حقوق، برای این قشر اهمیت ویژه‌ای دارد .

در مردادماه ۱۴۰۵، خبرهای خوشی برای بازنشستگان صنعت نفت منتشر شده است که شامل واریز مطالبات متناسب‌سازی، افزایش میانگین حقوق، توسعه خدمات رفاهی و تسهیلات جدید می‌شود. این گزارش به بررسی کامل این اخبار خوش و جزئیات مربوط به هر یک می‌پردازد. واریز معوقات و متناسب‌سازی سال ۱۴۰۵

یکی از مهم‌ترین اخبار خوش برای بازنشستگان صنعت نفت، واریز مبالغ متناسب‌سازی سالانه سال ۱۴۰۵ است. بر اساس اعلام رسمی، این مبالغ به همراه مابه‌التفاوت مربوط به آن از ابتدای سال، بعدازظهر روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ماه به حساب بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت واریز شد  .

سخاوت اسدی، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در پی این پرداخت، از محسن پاکنژاد، وزیر نفت، به‌خاطر اهتمام و مساعدت برای تسریع در فرآیند پرداخت متناسب‌سازی سالانه بازنشستگان صنعت نفت تشکر و قدردانی کرد  .

جدول زمان‌بندی پرداخت‌های مهم مرداد ۱۴۰۵ عنوان پرداخت تاریخ واریز وضعیت مستمری و مقرری مردادماه سه‌شنبه ۲۰ مرداد واریز شد  مبالغ متناسب‌سازی سالانه ۱۴۰۵ سه‌شنبه ۲۰ مرداد واریز شد  مابه‌التفاوت متناسب‌سازی از ابتدای سال سه‌شنبه ۲۰ مرداد واریز شد  افزایش ۴۵ درصدی میانگین حقوق بازنشستگان

حسین حسین‌زاده، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در اظهاراتی مهم اعلام کرد که با اجرای مجموعه اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های در دست اقدام، میانگین افزایش دریافتی بازنشستگان صنعت نفت نسبت به اسفندماه ۱۴۰۴ به حدود ۴۵ درصد خواهد رسید  .

وی با اشاره به آثار این اقدامات بر دریافتی بازنشستگان افزود: امسال افزایش ۲۰ درصدی مستمری‌ها به همراه دو میلیون و هفتصد و پنجاه و چهار هزار تومان مطابق قانون بودجه اعمال شده است و با اجرای متناسب‌سازی سالانه (ترمیمی) که به‌تازگی به میزان ۱۰ درصد تا سقف ۱۰ میلیون تومان با اعمال …



 خبر فوری تأمین اجتماعی | تغییر زمان واریز معوقات بازنشستگان؛ ۱۰ شهریور ماه، موعد جدید پرداخت مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت / سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: واریز معوقات همسان‌سازی و افزایش حقوق از ۱۰ شهریور قطعی شد
۵ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

خبر فوری تأمین اجتماعی | تغییر زمان واریز معوقات بازنشستگان؛ ۱۰ شهریور ماه، موعد جدید پرداخت مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت / سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: واریز معوقات همسان‌سازی و افزایش حقوق از ۱۰ شهریور قطعی شد

به گفته احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ موکول شده است.

 کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دولت و اصلاح حقوق بازنشستگان
۲۸ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دولت و اصلاح حقوق بازنشستگان

خبرهای مربوط به کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دولت و اصلاح حقوق بازنشستگان نگرانی هایی را در میان شاغلان و بازنشستگان ایجاد کرده است؛ اما بررسی آخرین اظهارات مسئولان نشان می دهد کاهش نیروی انسانی به معنای اخراج گسترده کارکنان نیست و بیشتر بر کنترل استخدام، جابه جایی نیروها و اصلاح ساختار اداری تمرکز دارد.

 علت کاهش حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۵ چیست؟
۵۲ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

علت کاهش حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۵ چیست؟

مهم ترین نکته این است که کاهش مبلغ واریزی به حساب با کاهش حقوق مندرج در حکم یا فیش حقوقی یکسان نیست. در صورتی که رقم خالص فیش حقوقی تغییر نکرده باشد اما مبلغ قابل مشاهده در حساب بانکی کمتر شده باشد، یکی از احتمالات مهم، برداشت یا کسر مبلغ پس از واریز مستمری است.

 راهنمای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان نیروهای مسلح با کد ملی و شماره شناسایی ۱۳ رقمی از سامانه esata.ir
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

راهنمای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان نیروهای مسلح با کد ملی و شماره شناسایی ۱۳ رقمی از سامانه esata.ir

بازنشستگان نیروهای مسلح می‌توانند فیش حقوقی خود را به‌صورت غیرحضوری و از طریق سامانه رسمی سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) به آدرس esata.ir مشاهده و دریافت کنند. برای ورود به سامانه و دریافت فیش، علاوه بر کد ملی، به «شماره شناسایی ۱۳ رقمی» نیاز است و رمز عبور اولیه، ۵ رقم سمت راست کد ملی خواهد بود. همچنین با نصب اپلیکیشن موبایل «ساتا» از فروشگاه‌های معتبر، امکان دسترسی سریع‌تر به فیش حقوقی و سایر خدمات فراهم شده است.

 تغییر زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی؛ از ۱۰ شهریور در انتظار واریز مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

تغییر زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی؛ از ۱۰ شهریور در انتظار واریز مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت

بر اساس آخرین اعلام سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، زمان واریز معوقات افزایش حقوق و همسان‌سازی بازنشستگان تأمین اجتماعی، ۱۰ شهریور ماه سال جاری تعیین شده است . با این حال، این تاریخ با قید «احتمالاً» از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده و مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده که زمان دقیق پرداخت تا این لحظه نهایی نشده است و سازمان تمام تلاش خود را برای تسریع در پرداخت به کار گرفته است . واریز این معوقات که مبلغ کل آن ۸۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده، از محل منابع مازاد و با همکاری دولت و مجلس در حال پیگیری است .



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر