قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

خبر مهم برای بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ احتمال آغاز پرداخت معوقات از ۱۰ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین جزئیات واریز مابه‌التفاوت حقوق اعلام شد

زمان پرداخت معوقات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
 خبر مهم برای بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ احتمال آغاز پرداخت معوقات از ۱۰ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین جزئیات واریز مابه‌التفاوت حقوق اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بعد از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال ۱۴۰۵، هنوز مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت به حساب آنها واریز نشده است.

آن طور که محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی نشان می‌دهد، برای پرداخت معوقات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، ۸۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که سازمان تأمین‌اجتماعی تاکنون نتوانسته این بودجه را تأمین کند.

این در حالی است که بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، با توجه به هزینه‌های زندگی، به حداقل دریافتی ها چشم دوخته‌اند.

حالا و بعد از گذشت پنج ماه از سال ۱۴۰۵، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، عنوان کرده که قرار است این معوقات از ۱۰ شهریور پرداخت شود.

فضل‌الله رنجبر، با اشاره به جلسه‌ای که روز گذشته با حضور وزیر تعاون و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، گفت: وزیر تعاون اعلام کرد: احتمالاً شروع پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از دهم شهریور باشد.

با توجه به اینکه پرداخت حقوق مرداد ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، اصولا از ۳۰ مرداد آغاز می‌شود؛ بنابراین، احتمال دارد معوقات فروردین و اردیبهشت، بعد از حقوق مردادماه آنها واریز شود.

بنابر شنیده ها قرار است اعتبار مورد نیاز برای پرداخت معوقات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، از طریق بانک رفاه تأمین شود.





 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.