قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

سامانه صدف newtejaratasan.niopdc.ir؛ راهنمای کامل ثبت نام و دریافت سوخت یارانه‌ای گاز مایع و نفت سفید

سامانه «صدف» (سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی) به آدرس newtejaratasan.niopdc.ir، درگاه رسمی ثبت درخواست و پیگیری سهمیه سوخت یارانه‌ای برای خانوارهای ساکن در مناطق غیرمتصل به شبکه سراسری گاز است . متقاضیان با ثبت‌نام در این سامانه که زیر نظر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران فعالیت می‌کند، می‌توانند گاز مایع (ال‌پی‌جی) و نفت سفید را با نرخ دولتی دریافت کنند . ثبت نام در این سامانه تلفن همراه به نام متقاضی الزامی است و پس از تکمیل ثبت نام، امکان ثبت درخواست سهمیه و پیگیری آن فراهم می‌شود.
 سامانه صدف newtejaratasan.niopdc.ir؛ راهنمای کامل ثبت نام و دریافت سوخت یارانه‌ای گاز مایع و نفت سفید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با توجه به اینکه بسیاری از مناطق روستایی و حتی برخی نقاط شهری کشور هنوز به شبکه گاز طبیعی متصل نیستند، تأمین سوخت مورد نیاز این خانوارها یکی از چالش‌های اصلی بوده است. سامانه صدف با هدف ساماندهی و شفاف‌سازی فرآیند توزیع سوخت‌های مایع، تسهیل دسترسی به سوخت یارانه‌ای برای اقشار کم‌درآمد و جلوگیری از قاچاق سوخت راه‌اندازی شده است . سامانه صدف چیست و چه کاربردی دارد؟

سامانه صدف، که با نام‌های «سامانه تجارت آسان» و «نیو تجارت آسان» نیز شناخته می‌شود، یک پلتفرم آنلاین برای ثبت و پیگیری درخواست فرآورده‌های نفتی از جمله  گاز مایع (ال‌پی‌جی) و نفت سفید  است  . این سامانه توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران مدیریت می‌شود و هدف اصلی آن  حذف مراجعات حضوری  و توزیع عادلانه سوخت است  .

کاربردهای اصلی سامانه صدف: نوع فرآورده کاربری اصلی گاز مایع (ال‌پی‌جی) تأمین سوخت پخت‌وپز و گرمایش خانوارهای غیرمتصل به شبکه گاز نفت سفید تأمین سوخت گرمایشی در فصل سرما سایر فرآورده‌ها سوخت مورد نیاز صنایع کشاورزی، حمل‌ونقل دریایی و معادن …




 اخبار جدید

 پناهندگی نقدینگی به طلا و ارز در هراس از تورم
۸ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

پناهندگی نقدینگی به طلا و ارز در هراس از تورم

مریم غدیرپور بازار دارایی‌ها در هفته گذشته روزهای پرالتهابی را پشت سر گذاشت و آخرین روز معاملاتی هفته با رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه به کار خود پایان داد. قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد با عبور از سقف تاریخی خود به رقم ۲۳۶ هزار و ۲۰۰ تومان رسید تا مسیر صعودی تازه‌ای

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ /  احتمال اصلاح قیمت‌ها در هفته پیش رو
۱۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال اصلاح قیمت‌ها در هفته پیش رو

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ با رقم ۲۴۰ میلیون تومان و سکه بهار آزادی روی رقم ۲۳۷ میلیون تومان بسته شدند. نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب روی رقم‌های ۱۲۲ میلیون تومان و ۶۴ میلیون تومان قرار گرفتند. سکه گرمی نیز، روی رقم ۳۴ میلیون تومان دادوستد شد.

 اقتصاددانان: تورم فقط با کنترل پول مهار نمی‌شود؛ مشکل از سمت عرضه هم هست/آیا کالابرگ می‌تواند قدرت خرید مردم را نجات دهد؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اقتصاددانان: تورم فقط با کنترل پول مهار نمی‌شود؛ مشکل از سمت عرضه هم هست/آیا کالابرگ می‌تواند قدرت خرید مردم را نجات دهد؟

اقتصادنیوز: در شرایطی که تورم به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانوارها تبدیل شده، کارشناسان معتقدند راهکارهایی مانند سرکوب قیمت‌ها، محدود کردن تقاضا یا استفاده از یک ابزار پولی به تنهایی نمی‌تواند غول گرانی را مهار کند و کنترل تورم نیازمند ترکیبی از انضباط مالی، تقویت تولید، مدیریت نقدینگی و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر است.

 افول سیاست صنعتی و صعود صنعت سیاسی در پتروشیمی ایران
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افول سیاست صنعتی و صعود صنعت سیاسی در پتروشیمی ایران

مشکل امروز پتروشیمی ایران کمبود پروژه نیست؛ فقدان معماری صنعتی است. توسعه این صنعت دیگر با افزایش ظرفیت اسمی، احداث مجتمع‌های جدید و رشد تناژ تولید سنجیده نمی‌شود؛ پرسش راهبردی این است که از هر واحد خوراک، انرژی و سرمایه، چه میزان ارزش، رقابت‌پذیری و قدرت صنعتی خلق می‌شود. مساله، نه بزرگی ظرفیت موجود، بلکه کیفیت آن و توان صنعت در تبدیل مزیت‌های طبیعی کشور به ارزش افزوده پایدار و جایگاهی ماندگار در زنجیره‌های جهانی است.

 افت هیجان در بازارها؟
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افت هیجان در بازارها؟

قیمت دلار آمریکا در ادامه روند صعودی هفته‌های اخیر، روز پنج‌شنبه ۱۹شهریورماه به ۲۳۵هزار و ۷۰۰تومان رسید. رشد قیمت دلار در هفته گذشته از بازدهی دارایی‌های فیزیکی طلا و سکه پیشی گرفت؛ به‌طوری‌که نرخ دلار در هفته منتهی به ۱۹شهریورماه 6.6درصد افزایش یافت، درحالی‌که بهای هر گرم طلای ۱۸عیار 3.9درصد و قیمت سکه طلای طرح جدید (سکه امامی) 3.4درصد نسبت به پنج‌شنبه ۱۲شهریورماه رشد کرد. در این میان، ربع ‌سکه برخلاف سایر دارایی‌های طلایی، هفته گذشته با کاهش قیمت مواجه شد. قیمت این قطعه در ۱۲شهریورماه به ۶۶‌میلیون تومان رسید و در برخی معاملات حتی از ۶۷‌میلیون تومان نیز عبور کرد. با‌این‌حال، در روزهای بعد از اوج تاریخی خود فاصله گرفت و در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته در محدوده ۶۴‌میلیون و ۷۰۰هزار تومان معامله شد؛ به این ترتیب، ربع‌سکه حدود ۲درصد از اوج قیمتی خود عقب‌نشینی کرد.

 روسیه: جنگ با اوکراین تا پیروزی بی قید و شرط ما ادامه دارد!
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

روسیه: جنگ با اوکراین تا پیروزی بی قید و شرط ما ادامه دارد!

نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفت: مسکو باید عملیات نظامی ویژه در اوکراین را تا پیروزی و حل‌وفصل نهایی موضوع ادامه دهد، به‌گونه‌ای که پس از آن هیچ‌کس حتی جرأت نکند کلمه‌ای بر زبان بیاورد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026