قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۳ ساعت قبل

بیرانوند ۱۲ شب فسخ کرد؟

علیرضا بیرانوند قرارداد خود را با تراکتور تا ساعت ۱۲ دیشب فسخ نکرده و توافق بین طرفین با وجود شایعات مربوط به سربازی جاری است.
 بیرانوند ۱۲ شب فسخ کرد؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

همشهری آنلاین: حجت کریمی، مدیرعامل تراکتور، در گفتگوی دیشب خود با برنامه شب‌های فوتبالی به طعنه به مجری این برنامه گفت حساسیت روی دروازه‌بان ملی‌پوش تیمش بی‌اندازه و به طور مشکوکی بالاست، در حالی که مشکل سربازی فقط مختص بیرانوند نیست و شامل بازیکنان تیم‌های مختلف لیگ برتر می‌شود و اینطور نیست که مسئله رفتن سربازی تنها متوجه گلر تراکتور باشد.

کریمی در این باره اظهار داشت: آقای بیرانوند مطیع قانون هستند و هر چه قانون تصمیم بگیرد، اجرا خواهد شد. در حال حاضر خیلی از بازیکنان لیگ سرباز هستند. باید درباره معافیت گرفتن برخی بازیکنان تحقیق کنید و ببینید بازیکن چطور معافیت گرفته و بازی می‌کنند. ما هم می‌گوییم طبق قانون عمل می‌کنیم.

او با اشاره به زمان انتشار این شایعات ادامه داد: … …