قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پوسف پزشکیان را می‌توان حامی دولت نامید؟

اتفاقاً اگر یوسف پزشکیان را صرفاً یک فرد عادی بدانیم، می‌توان گفت هر کسی حق دارد تحلیل خودش را داشته باشد. اما وقتی او در جایگاه دستیار رسانه‌ای رئیس‌جمهور ف...
 پوسف پزشکیان را می‌توان حامی دولت نامید؟

اظهارات تازه یوسف پزشکیان درباره «شدنی نبودن کنترل تورم» و تبعات احتمالی محاصره دریایی ایران، بار دیگر این سؤال را مطرح کرده که او با چه رویکرد و مسئولیتی درباره مسائل کلان اقتصادی و امنیتی کشور سخن می‌گوید. او اگر چه مسئولیت رسانه‌ای در دولت دارد، اما همین جایگاه دقیقاً ایجاب می‌کند که بیش از هر فرد دیگری نسبت به تبعات سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای کلمات خود حساس باشد.

به گزارش روز نو نقد ما به این نیست که چرا یوسف پزشکیان حرف می‌زند؛ نقد این است که کسی که در جایگاه مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس‌جمهور قرار دارد، باید بیش از دیگران بداند که هر جمله‌اش چگونه بازتاب پیدا می‌کند و چه سیگنالی به افکار عمومی، بازار و حتی بیرون از مرز‌های کشور می‌فرستد. در شرایط عادی شاید بتوان بسیاری از این اظهارات را یک تحلیل شخصی تلقی کرد، اما وقتی کشور در شرایط جنگی و فشار اقتصادی قرار دارد، صحبت از «نشدن کنترل تورم»، «محاصره دریایی» و «نبود امکان واردات» دیگر صرفاً یک بحث شخصی و خانوادگی نیست؛ اینها گزاره‌هایی با تبعات رسانه‌ای و سیاسی‌اند.

اتفاقاً اگر یوسف پزشکیان را صرفاً یک فرد عادی بدانیم، می‌توان گفت هر کسی حق دارد تحلیل خودش را داشته باشد. اما وقتی او در جایگاه دستیار رسانه‌ای رئیس‌جمهور فعالیت می‌کند، انتظار از او بالاتر می‌رود. دستیار رسانه‌ای باید عواقب حرف‌ها، نوشته‌ها و پیام‌هایی را که منتشر یا منتقل می‌کند بفهمد؛ باید بداند چه چیزی را، چه زمانی و با چه ادبیاتی بیان کند و کجا سکوت، خود یک مسئولیت حرفه‌ای است.

این موضوع زمانی حساس‌تر می‌شود که پیش‌تر نیز درباره حضور و اظهارات او در برخی جلسات و روایت‌هایی که از فضای دولت ارائه کرده، بحث و انتقاد رسانه‌ای شکل گرفته است؛ بنابراین سؤال امروز این نیست که «یوسف پزشکیان چه‌کاره است؟»؛ سؤال دقیق‌تر این است: اگر قرار است در جایگاه رسانه‌ای دولت نقش داشته باشد، آیا به اندازه جایگاهش مسئولیت‌پذیری رسانه‌ای و درک تبعات اظهاراتش را هم دارد؟ در شرایط جنگ، کشور بیش از همیشه به روایت دقیق، حساب‌شده و مسئولانه نیاز دارد؛ نه اظهاراتی که بعداً مجبور شویم درباره منظور و تبعاتشان توضیح بدهیم.





 روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند

مهر : علم الهدی گفت: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد؛ نه تنها یک چیز. معدن ما را می‌خواهد، ثروت ما را می‌خواهد، انسان‌های ما را می‌خواهد و از همه بالاتر، دین ما را می‌خواهد که ما از دینمان هم دست برداریم.

 بازگشت به گلستان
۷ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

بازگشت به گلستان

دیروز در مراسم اختتامیه جایزه گلستان که در سرای اهل قلم برپا شد شرکت کردم. این مسابقه شش سال است که به همت دکتر محمدرضا زائری برپا می‌شود تا به سهم خود به ترویج زبان و ادب فارسی و به ویژه آثار ارزشمند سعدی شیرازی و گلستانش در زندگی امروز و در میان نسل نو بپردازد.

 حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد

منصور حقیقت‌پور معتقد است مسئولان این تصمیم‌ها باید پاسخگو باشند و حتی از ضرورت محاکمه مقصران در دادگاه نظامی سخن می‌گوید.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 «تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: یکی از مهم‌ترین الزامات تولید امید، شنیدن صداهای مختلف جامعه و فراهم کردن زمینه برای مشارکت گروه‌های مختلف در امور کشور است. زمانی که افراد و گروه‌های اجتماعی احساس کنند صدای آنها شنیده می‌شود. در شرایطی که ایران با مسائل و موانع متعددی در عرصه سیاسی و اجتماعی مواجه است، «تولید [ ]

 وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است
۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.