قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۷ ساعت قبل

نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات شدنی است؟

همچنین به گفته منابع مورد استناد این خبرگزاری، فرمانده ارتش پاکستان پیش از سفر به تهران، با دونالد ترامپ تماس تلفنی داشته است؛ موضوعی که بر گمانه‌زنی‌ها دربا...
 نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات شدنی است؟

چهار سفر عاصم منیر به تهران در کمتر از شش ماه، از جایگاه تازه و حساس پاکستان در یکی از پیچیده‌ترین معادلات منطقه حکایت دارد.

به گزارش روز نو اسلام‌آباد در این شرایط می‌کوشد از یک سو به کانالی برای انتقال پیام میان تهران و واشینگتن تبدیل شود و از سوی دیگر، تلاش دارد به عنوان کشوری که نگران گسترش دامنه بحران به پیرامون خود است، در مسیر مهار تنش‌ها و جلوگیری از شعله‌ورشدن یک درگیری گسترده نقش ایفا کند.

تکرار این رفت‌وآمدها، اگرچه نشان می‌دهد مسیر دیپلماسی هنوز به‌طور کامل بسته نشده، اما هم‌زمان از شکنندگی و ناپایداری روند گفت‌و‌گو‌ها نیز پرده برمی‌دارد.

چون معادلات ماه‌های اخیر مؤید آن است که مسیر تحولات هر بار در آستانه گشایشی تازه قرار می‌گیرد، با تشدید تنش‌ها، تهدید‌های جدید و رخداد‌های پیش‌بینی‌ناپذیر، بار دیگر دچار تلاطم می‌شود و چشم‌انداز رسیدن به یک توافق پایدار را دورتر می‌کند. در این میان، مناسبات تهران و اسلام‌آباد پس از پیمان دفاعی-امنیتی مکه نیز وارد مرحله‌ای تازه و حساس شده است.

سفر‌های منیر می‌تواند آزمونی برای سنجش توان پاکستان در حفظ توازن میان تعهدات امنیتی جدید خود با کشور‌های عربی و ضرورت صیانت از رابطه‌ای راهبردی و دیرپا با ایران باشد؛ رابطه‌ای که در معادلات منطقه‌ای، برای هر دو کشور اهمیتی فراتر از یک همسایگی معمول دارد.

در چنین شرایطی عاصم منیر و سیدمحسن نقوی، فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان، ظهر دیروز وارد تهران شدند و مورد استقبال اسکندر مؤمنی، وزیر کشورمان قرار گرفتند. گفتنی است روابط عمومی ارتش پاکستان، پیش از حضور منیر و نقوی در تهران اعلام کرد این سفر در راستای تلاش‌های اسلام‌آباد برای ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای انجام شده و گفت‌و‌گو‌های فرمانده ارتش پاکستان با مقام‌های ایرانی بر تقویت تلاش‌های صلح و یافتن راهکاری مسالمت‌آمیز، پایدار و جامع برای حل‌وفصل درگیری‌های خاورمیانه متمرکز خواهد بود.

در همین حال، گزارش‌های رسانه‌ای از ابعاد دیگری از این سفر حکایت دارد. رویترز به نقل از یک منبع پاکستانی گزارش داده بود واشینگتن از عاصم منیر خواسته است از نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات استفاده کند.

همچنین به گفته منابع مورد استناد این خبرگزاری، فرمانده ارتش پاکستان پیش از سفر به تهران، با …



 علی اکبر صالحی: نمی‌توانیم در کشور را ببندیم و فکر کنیم که در درون می‌توانیم سقف علمی و اقتصادی را بالا ببریم/ اگر درباره دو پدیده علمی مهم قرن، فناوری کوانتومی و هوش مصنوعی قدم‌ مهمی برنداریم در انتهای قرن بردگان مدرن امروزی و در اختیار دیگران خواهیم بود
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

علی اکبر صالحی: نمی‌توانیم در کشور را ببندیم و فکر کنیم که در درون می‌توانیم سقف علمی و اقتصادی را بالا ببریم/ اگر درباره دو پدیده علمی مهم قرن، فناوری کوانتومی و هوش مصنوعی قدم‌ مهمی برنداریم در انتهای قرن بردگان مدرن امروزی و در اختیار دیگران خواهیم بود

علی‌ اکبر صالحی تأکید کرد: ما نمی‌توانیم در کشور را ببندیم و فکر کنیم که خودمان در درون می‌توانیم سقف علمی و اقتصادی و دیگر سقف‌ها را بالا ببریم.

 تمدید ۶ ماهه اقامت سفیر ایران در بیروت
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید ۶ ماهه اقامت سفیر ایران در بیروت

رسانه‌های لبنانی از تمدید ۶ ماهه اقامت سفیر ایران در لبنان، از سوی اداره امنیت عمومی این کشور خبر دادند.

 شهادت مدافع امنیت بروجردی در جریان حمله تروریستی به ایست بازرسی شهرک اندیشه تهران
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شهادت مدافع امنیت بروجردی در جریان حمله تروریستی به ایست بازرسی شهرک اندیشه تهران

شهید «امین عزیزی» از شهرستان بروجرد در ایست بازرسی شهرک اندیشه تهران، به شهادت رسید.

 دیدار خاتمی با سیدهادی خامنه‌ای
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دیدار خاتمی با سیدهادی خامنه‌ای

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی عصر روز گذشته با حضور در منزل حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه ای با ایشان دیدار و یاد رهبر شهید انقلاب را گرامی د...

 محسن هاشمی: دولت با سیلی صورتش را سرخ نگه داشته است
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

محسن هاشمی: دولت با سیلی صورتش را سرخ نگه داشته است

محسن هاشمی نوشت: قرار گرفتن کشور در وضعیت خاکستری «نه جنگ و نه صلح» پاستور را وادار کرده است تا بسیاری از دشواری‌ها، کمبودها و ریشه‌های بحران‌های اقتصادی را بدون تشریح عمومی تحمل کند. از یک سو، تبیین شفاف بن‌بست‌ها و کسری‌ها ممکن است در محاسبات بیرونی به عنوان «نقطه ضعف» یا پالس منفی به رقبا و دشمنان تلقی شود و از سوی دیگر، سکوت یا تعدیل روایت‌ها، فضای افکار عمومی را در برابر گرانی‌ها و مطالبات پاسخ ‌نیافته مستعد ناامیدی می‌کند. این وضعیت همان تمثیل روشن «سرخ نگه ‌داشتن صورت با سیلی» است؛ جایی که دولت ناگزیر بوده بار سنگین ناکارآمدی‌های متراکم گذشته و تحریم‌های خارجی را بر دوش بکشد، بدون آنکه امکان گفت‌وگوی بی‌پرده با جامعه را درباره ریشه‌های آن داشته باشد.

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.



چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟
سایت فرارو

چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟

جلال ساداتیان، دیپلمات پیشین ایران در انگلستان معتقد است حتی عمان نیز تحت فشار آمریکایی ها قرار دارد. شاید سفر وزیر خارجه عمان به ایران و رسیدن به یک توافق مشترک بتواند در خلیج فارس و تنگه هرمز گشایش هایی ایجاد کند که در نهایت به نفع ایالات متحده هم باشد.عمان سال هاست که در مسائل مربوط به ایران و آمریکا نقش میانجی داشته است. بنابراین اگر این کشور بار دیگر فعال شده، باید آن را در چارچوب همان ظرفیت میانجیگری دید.
ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟
سایت فرارو

ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟

یک تحلیلگر سیاست خارجی معتقد است کهچاره ای به جز ریاضت اقتصادی نیست. تحریم‌ها قدرت خرید، معیشت مردم و تاب‌آوری جامعه را هدف گرفته و دولت نباید سیاست‌هایی را اعمال کند که منتهی به هراس‌آفرینی یا افزایش فشار بر مردم باشد. ما هم اکنون با تحریم، نااطمینانی و کاهش ارزش پول ملی مواجهیم. باید دسترسی عادلانه مردم به امکانات کشور تسهیل شود. شاید در شرایط فعلی بحث درباره افزایش قیمت بنزین یا هر طرحی که اثرات تورمی دارد را بتوان خطرناک ارزیابی کرد.
دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان که با هدف مقابله با فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در مجلس دنبال می‌شود، حالا به محل اختلاف جدی دولت و مجلس تبدیل شده است؛ از هشدار عارف درباره تبعات آن برای علم و فناوری تا تکذیب قالیباف درباره وعده توقف طرح. همزمان، ابهام‌های موجود در مواد مختلف طرح باعث شده بخشی از آن دوباره به کمیسیون امنیت ملی بازگردد.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟