قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رسوایی اخلاقی رئیس فیفا فاش شد؛ اینفانتینو در آستانه اخراج؟

نشریه تلگراف از پرونده فساد اخلاقی رئیس فیفا در زمان حضورش در یوفا پرده برداشت.
 رسوایی اخلاقی رئیس فیفا فاش شد؛ اینفانتینو در آستانه اخراج؟

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا که این روز‌ها به دلیل لابی سیاسی با ترامپ در آستانه اخراج قرار دارد حالا امروز (شنبه) نشریه تلگراف از پرونده فساد و رابطه غیراخلاقی‌اش با یک زن همکارش در زمان حضورش در یوفا فاش کرد تا رسوایی جدیدی به نامش ثبت شود.

وی در یک هفته با دو پرونده بزرگ رسوایی سیاسی و اخلاقی مواجه شده تا به‌نوعی سخت‌ترین دوران ریاست ۱۰ ساله‌اش را بگذراند.

اینفانتینو در یک هفته گذشته به دلیل زد و بند‌هایی که برای فروش حقوق تجاری جام جهانی با برادر داماد ترامپ داشت از سوی یوفا، AFC و کونکاکاف زیرتیغ قرار گرفت.

عذرخواهی رئیس فیفا بعد از شکست این طرح به جایی نرسید و اکنون بیش از نیمی از اعضای فیفا با سردامداری یوفا به دنبال اخراج اینفانتینو هستند.

حالا تلگراف از رسوایی جدید اینفانتینو پرده برداشت و نوشت: رئیس فیفا، که متأهل و دارای چهار فرزند است، در دوران دبیرکلی یوفا با یک کارمند زن که از نظر سازمانی جایگاه پایین‌تری از او داشته رابطه غیراخلاقی داشته است.

تلگراف فاش می‌کند که اینفانتینو در دوران داشتن رابطه غیراخلاقی، این زن را ارتقا داده و پس از خروج او از یوفا نیز هزینه تحصیل وی در دوره MBA در یک مدرسه کسب‌وکار را پرداخت کرده و همچنین مبلغی شش‌رقمی از حساب یوفا به او داده است.



 پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام نشریه گاردین ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد 5 نفر از 8 معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتیو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.یوفا، AFC و کونکاکاف 3 کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود 5 نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها 3 نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.

انتهای پیام/



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا - پارس فوتبال
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا - پارس فوتبال

فیفا روز دوشنبه اعلام کرد که کوین لامور، مدیر ارشد عملیاتی این نهاد، از این سازمان جدا شده است؛ اتفاقی که چند هفته پس از انتقاد علنی او از طرح جانی اینفانتینو برای واگذاری بخشی از سهام حقوق تجاری جام جهانی و دیگر تورنمنت‌های فیفا به سرمایه‌گذاران خصوصی رخ داد.

این اتفاق باعث شد شاندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان، یکی از هشت نایب‌رئیس فیفا و عضو شورای این نهاد، حمایت خود از اینفانتینو را پس بگیرد. رئیس فیفا در هفته‌های اخیر تحت فشار سه کنفدراسیون بزرگ برای کناره‌گیری از سمت خود قرار گرفته است.

چانی در نامه‌ای که رویترز به آن دست یافته، خطاب به اینفانتینو نوشت: «آخرین ضربه، برکناری غیرمنتظره کوین لامور بود.» او در ادامه از عملکرد لامور دفاع کرد: «کوین وظایف خود را با استانداردی بالا از نظر حرفه‌ای و اخلاقی انجام می‌داد و به‌عنوان مدیری بسیار توانمند، سهم قابل‌توجهی در اداره شفاف سازمان داشت.»

چانی همچنین نحوه برکناری لامور را زیر سوال برد و نوشت: «این واقعیت که برکناری او به دلیل انتقاد از طرح مذکور انجام شد؛ طرحی که خود شما در نهایت پذیرفتید اقدامی اشتباه بوده است، نشان‌دهنده ضعف‌های جدی در قضاوت حرفه‌ای، استانداردهای اخلاقی و رهبری است.»

در میان نایب رئیس‌های فیفا که از عملکرد اینفانتینو انتقاد کرده‌اند، نام الکساندر چفرین، رئیس یوفا، شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، و ویتوریو مونتالیانی، رئیس کونکاکاف، نیز دیده می‌شود.

نگرانی‌های جدی درباره مدیریت فیفا

دژان ساویچویچ، رئیس فدراسیون فوتبال مونته‌نگرو و عضو شورای فیفا از سال ۲۰۱۷، نیز اعلام کرد که کشورش حمایت قبلی خود از نامزدی اینفانتینو در انتخابات ریاست فیفا را پس گرفته است.

ساویچویچ در نامه‌ای به ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا، نگرانی‌های خود درباره تحولات اخیر این نهاد را تشریح کرد. او نوشت: «تحولات اخیر در فیفا بسیار نگران‌کننده است و نشان‌دهنده کمبود جدی ارتباطات و شفافیت، نه‌تنها در قبال فدراسیون‌های عضو، بلکه در میان اعضای داخلی، از جمله شورای فیفا و ساختارهایی است که باید پایه‌های این سازمان را تشکیل دهند.» او افزود: «پیشنهادهای مطرح‌شده، آسیب‌پذیری‌های نگران‌کننده‌ای را در زمینه …



 شکست آزادکاران ایران در روز نخست جهانی جوانان
۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

شکست آزادکاران ایران در روز نخست جهانی جوانان

پایگاه خبری فوتبالی- رقابت‌های کشتی آزاد جوانان جهان در حالی آغاز شد که دو نماینده ایران در اوزان ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم برابر حریفان خود شکست خوردند.

به گزارش فوتبالی، رقابت‌های کشتی آزاد جوانان جهان از امروز در ۲ وزن ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم به میزبانی اسلواکی آغاز شد که اهورا خاطری در همان مبارزه اول باخت و ابوالفضل شمسی‌پور نیز در یک چهارم شکست خورد.

در وزن ۶۱ کیلوگرم، اهورا خاطری در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ مغلوب شد. وی باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا بتواند به مرحله شانس مجدد راه یابد.

در وزن ۸۶ کیلوگرم، ابوالفضل شمسی‌پور در دور نخست مقابل تاراسوف از استونی با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی رسید. وی دور بعد نیک شرر از سوئیس را با نتیجه ۱۱ بر صفر از پیش رو برداشت. شمسی‌پور در یک چهارم به مصاف آئودن جمیز از آمریکا رفت که ۴-۴ باخت.



 شکست کشتی‌گیران ایرانی در رقابت‌های جهانی
۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

شکست کشتی‌گیران ایرانی در رقابت‌های جهانی

نورنیوز-گروه ورزشی:  رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ساعت ۱۱:۳۰ صبح امروز در اوزان ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم به میزبانی شهر براتیسلاوا پایتخت کشور اسلواکی در حال برگزاری است.

نتایج نمایندگان کشورمان تاکنون به شرح زیر است:

در وزن ۶۱ کیلوگرم، اهورا خاطری در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ مغلوب شد. وی اکنون باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا بتواند به مرحله شانس مجدد راه یابد.

در وزن ۸۶ کیلوگرم، ابوالفضل شمسی‌پور در دور نخست مقابل تاراسوف از استونی با نتیجه ۱۲ بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد. وی در این مرحله نیک شرر از سوئیس را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل آئودن جمیز ۴ بر ۴ شکست خورد، وی اکنون باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا بتواند به مرحله شانس مجدد راه یابد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!
سایت ورزش ۳

نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

پیش از آغاز دیدار بارسلونا و الاهلی مصر در چارچوب جام خوان گمپر، مراسم معارفه اعضای تیم بارسلونا برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ برگزار شد و هواداران استقبال باشکوهی از رودری داشتند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.
 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.