قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

سایه سنگین ژئوپلیتیک بر سفره ایرانیان | اقتصاد بر سر دوراهی مهار یا انفجار تورم | بخند، فردا روز بدتری است!

آمارهای رسمی منتشرشده از سوی نهادهای مرجع اقتصادی، تصویری نگران‌کننده و در عین حال واقع‌گرایانه از آینده معیشت خانوارها و نبض بازارها تا پایان سال ۱۴۰۵ ترسیم می‌کنند.
 سایه سنگین ژئوپلیتیک بر سفره ایرانیان |  اقتصاد بر سر دوراهی مهار یا انفجار تورم | بخند، فردا روز بدتری است!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرفوری،  تازه‌ترین داده‌های مرکز آمار ایران و بانک مرکزی نشان می‌دهد که علی‌رغم کاهش نسبی شیب رشد قیمت‌ها پس از فروکش کردن نسبی بحران‌های نظامی، اقتصاد کشور همچنان در دالان پرمخاطره تورم بالا گرفتار است؛ وضعیتی که بیش از هر چیز تحت تأثیر مستقیم نوسانات سیاسی و تنش‌های منطقه‌ای هدایت می‌شود.

بر اساس برآوردهای مرکز آمار ایران، تورم ماهانه مرداد ماه به ۳.۴ درصد و نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه به مرز خیره‌کننده ۸۹ درصد رسیده است. در همین حال، بانک مرکزی نیز با تأیید این روند فرسایشی، تورم ماهانه را ۳.۷ درصد و تورم نقطه‌به‌نقطه را ۸۴.۴ درصد برآورد کرده است. همگرایی این دو نهاد آماری بر ارقام بالای ۸۰ درصد، از شکنندگی شدید ثبات قیمتی و چسبندگی تورم ساختاری در کشور حکایت دارد.

بازتاب تکانه‌های نظامی در نبض بازارها …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026