قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

کدام باشگاه‌ها فوتبال زنان را جدی گرفتند؟

الزام تیم‌داری در فوتبال زنان باشگاه‌های بزرگ ایران را به این بخش کشانده است اما همه آن‌ها برای رقابت و سرمایه‌گذاری وارد نشده‌اند و برخی ترجیح داده‌اند در چرخه لیگ‌های پایین‌تر بمانند.
 کدام باشگاه‌ها فوتبال زنان را جدی گرفتند؟

توسعه فوتبال زنان در سال‌های اخیر به یکی از محورهای مهم سیاست‌گذاری کنفدراسیون فوتبال آسیا تبدیل شده است و AFC تلاش کرده است این بخش را از حاشیه ساختار باشگاه‌ها خارج کند. در همین مسیر موضوع فوتبال زنان وارد مقررات باشگاه‌داری حرفه‌ای شده است و باشگاه‌ها دیگر نمی‌توانند بدون توجه به این بخش مسیر حرفه‌ای خود را در فوتبال آسیا دنبال کنند. مقررات AFC باشگاه‌ها را به حمایت از فوتبال زنان ملزم کرده‌اند و در ایران نیز الزامات مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها را به سمت فعالیت در فوتبال زنان سوق داده است.

 

این تغییر مقررات در فوتبال ایران اثر خود را خیلی زود نشان داد. باشگاه‌هایی که سال‌ها در فوتبال مردان فعالیت می‌کردند اما جایی برای فوتبال زنان در ساختار خود نداشتند یکی پس از دیگری برای تشکیل تیم اقدام کردند. با این حال همه این ورودها یک شکل نداشت و همین مسئله حالا تفاوت مهمی را میان باشگاه‌های حاضر در فوتبال زنان ایجاد کرده است؛ برخی باشگاه‌ها تنها برای عبور از یک الزام وارد این حوزه شدند اما برخی دیگر تلاش کردند تیمی بسازند که بتواند در بالاترین سطح فوتبال زنان رقابت کند.

 

وقتی چند باشگاه بار لیگ زنان را به دوش می‌کشیدند

 

تا پیش از موج جدید ورود باشگاه‌های بزرگ تعداد باشگاه‌های سرشناس فوتبال مردان که در سطح اول فوتبال زنان تیم داشتند بسیار محدود بود. در فصول گذشته سپاهان، ملوان و پیکان از جمله معدود باشگاه‌های شناخته‌شده‌ای بودند که در لیگ برتر زنان تیم‌داری می‌کردند.

در همین شرایط شهرداری سیرجان نیز سال‌ها یکی از تیم‌های قدیمی و مدعی فوتبال زنان بود اما با واگذاری امتیاز این تیم ساختار فوتبال زنان سیرجان در قالب گل‌گهر ادامه پیدا کرد و گل‌گهر وارد لیگ برتر زنان شد.

ورود گل‌گهر اتفاق مهمی بود زیرا یکی از باشگاه‌های اقتصادی و شناخته‌شده فوتبال ایران تصمیم گرفت فوتبال زنان را در بالاترین سطح ادامه دهد و به جای تشکیل یک تیم صرفاً تشریفاتی امتیاز یک تیم ریشه‌دار را در اختیار گرفت.

 

نتیجه این تصمیم نیز در ادامه خودش را نشان داد. گل‌گهر خیلی زود به یکی از مدعیان فوتبال زنان تبدیل شد و در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۵ حتی در کورس قهرمانی لیگ برتر قرار گرفت. در هفته‌های پایانی نیز رقابت این تیم با خاتون بم برای قهرمانی ادامه داشت.

پرسپولیس …



 پرسپولیس به اردلان اولتیماتوم داد؛ مشکل را زودتر حل کن! - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پرسپولیس به اردلان اولتیماتوم داد؛ مشکل را زودتر حل کن! - پارس فوتبال

حضور نیلوفر اردلان روی نیمکت تیم فوتبال زنان پرسپولیس تنها چند روز پس از معارفه رسمی با ابهام مواجه شده است.



 معرفی تیم‌های داوری هفته سوم لیگ برتر ایران
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

معرفی تیم‌های داوری هفته سوم لیگ برتر ایران

داوران مسابقات هفته سوم لیگ برتر در فصل جاری مشخص شدند.

 بختیاری‌زاده: بازیکن فیکسم را نیمکت‌نشین می‌کنم تا تنبیه شود | بخاطر یک گل به کسی جایزه نمی‌دهم
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بختیاری‌زاده: بازیکن فیکسم را نیمکت‌نشین می‌کنم تا تنبیه شود | بخاطر یک گل به کسی جایزه نمی‌دهم

سرمربی استقلال گفت: علیرضا کوشکی با اینکه بازیکن فیکس بود به خاطر حرکتش در بازی با نساجی مازندران فردا روی نیمکت می‌نشیند.

 شروع عالی توپچی‌ها در لیگ جزیره/ لمپارد حرفی برای گفتن نداشت
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

شروع عالی توپچی‌ها در لیگ جزیره/ لمپارد حرفی برای گفتن نداشت

تیم آرسنال، مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر جزیره، فصل جدید را با برتری خانگی راحت و ۳ بر صفر برابر کاونتری آغاز کرد.

 بزرگ‌ترین رقابت همه عمر مهدی طارمی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بزرگ‌ترین رقابت همه عمر مهدی طارمی!

مرور کارنامه مهدی طارمی موید آن است که نام او بی‌تردید در بین بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران جای خواهد داشت.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 بازگشت مورینیوی جدید، ۴۸۳۰ روز بعد در رئال
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت مورینیوی جدید، ۴۸۳۰ روز بعد در رئال

ژوزه مورینیو پس از ۱۳ سال امشب دوباره با رئال مادرید در لالیگا حاضر می‌شود؛ مربی پرتغالی حالا کمتر به جنگ‌های خارج از فوتبال علاقه دارد، البته این ادعا است. باید تا امشب صبر کنیم و ببینیم!