قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

هادی رضایی: والیبال نشسته با وجود ۲ سال دوری از مسابقات قهرمان جهان شد

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته مردان گفت: اگر بخواهیم قهرمانی خود را در جهان و پارالمپیک حفظ کنیم باید کار کنیم نه این که هر ۲ سال یک بار عازم مسابقات شویم.
 هادی رضایی: والیبال نشسته با وجود ۲ سال دوری از مسابقات قهرمان جهان شد

هادی رضایی در پاسخ به این پرسش که برای آماده سازی تیم ملی والیبال نشسته مردان برای شرکت در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن، آیا اردوی برون مرزی پیش بینی شده است یا خیر؟ اظهار کرد: مگر پیش از این اردوی برون مرزی داشتیم که الان داشته باشیم؟ ۲ سال به هیچ تورنمنت برون مرزی اعزام نشدیم و تنها با برگزاری اردوهای داخلی در مسابقات جهانی هانگژو چین قهرمان جهان شدیم. اکنون نیز تا زمان اعزام به بازی های پاراآسیایی ناگویا ژاپن، تمرینات خود را با برپایی اردوهای داخلی ادامه خواهیم داد تا قهرمانی خود را تکرار کنیم.

 

وی گفت: بعد از مسابقات قهرمانی جهان هانگژو چین، اولین اردوی تیم ملی والیبال نشسته مردان با دعوت از ۱۵ ورزشکار آغاز شد که داوود علیپوریان در اردو حاضر نشد و بقیه ملی پوشان در اردو حضور دارند. با توجه به سیاستی که داشتیم یکسری تغییرات برای ناگویا دادیم و از ۱۲ بازیکنی که در مسابقات جهانی شرکت کرده بودند، ۳ نفر در این اردو حضور ندارند. البته هدف گذاری ما پارالمپیک لس آنجلس است و سعی داریم با سرمایه گذاری روی ۱۸ بازیکنی که پشتوانه‌های والیبال نشسته مردان هستند بهترین‌ها را برای پارالمپیک آماده کنیم.

 

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته مردان تصریح کرد: اگر بخواهیم روند قهرمانی تداوم پیدا کند باید در مسابقات مختلف شرکت کنیم. اگر ما رنکینگ یک دنیا را از دست دادیم به خاطر این نبود که از نظر فنی مشکل داریم بلکه به خاطر عدم شرکت در رویدادهای بین المللی و از دست دادن امتیازات لازم بود. وقتی تیم‌هایی مثل قزاقستان، آمریکا، لهستان و.. در مسابقات جهانی روند صعودی پیدا کردند یعنی این که روی این تیم‌ها طی سال‌های اخیر به خوبی کار شده و با برنامه حرکت می‌کنند. بنابراین اگر بخواهیم قهرمانی خود را در جهان و پارالمپیک حفظ کنیم باید کار کنیم نه این که هر ۲ سال یک بار عازم مسابقات شویم. 

 

او در پایان درباره تیم بانوان نیز گفت: تیم والیبال نشسته بانوان طی ۶ ماه اخیر ارتقاء خوبی داشت و این توانایی را دارند که در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۷ برای دومین بار سهمیه پارالمپیک را کسب کنند. 





 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.

 عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

فدراسیون کیپ‌ورد سرمربی جدید خود را معرفی کرد. آدینیلسون فونسکا، برونو ریس، آنتونیو لیته و فیلیپه نتو اعضای کادر فنی هستند.