قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

علی بیگدلی: آمریکا مثل اسرائیل وحشی گری نکرد/ بیایید فعلا آتش جنگ را خاموش کنید و گرانی و بیکاری را حل کنید بعد بروید دنبال مقصر جنگ و شکایت/ ثابتی: دادستان کل کشور با این استاد بازنشسته برخورد کند/ زیدآبادی: ثابتی دوران استالین را زنده کرد/ ویدئو

احمد زیدآبادی نوشت: ثابتی از اعضای مجلس در نامه‌ای به دادستان کل کشور خواهان برخورد شدید با دکتر علی بیگدلی استاد بازنشسته‌ دانشگاه به دلیل اظهارنظرش شده و آدم یاد پرونده‌سازی‌های رسوای روزنامه‌ پراودا، ارگان حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی در دوران استالین می افتد.
 علی بیگدلی: آمریکا مثل اسرائیل وحشی گری نکرد/ بیایید فعلا آتش جنگ را خاموش کنید و گرانی و بیکاری را حل کنید بعد بروید دنبال مقصر جنگ و شکایت/ ثابتی: دادستان کل کشور با این استاد بازنشسته برخورد کند/ زیدآبادی: ثابتی دوران استالین را زنده کرد/ ویدئو

ویدئوی سخنان بیگدلی کنایه زیدآبادی به ثابتی؛ دوران استالین را زنده کردی

 احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تحت عنوان «رسوا!» در کانال تلگرامی خود نوشت: «نظر هر فرد در مورد هر موضوعی می‌تواند درست یا غلط باشد. با این حال، اظهارنظر در عالم انسانی، حقی طبیعی است. این حق شامل هم نظر درست و هم نظر غلط می‌شود. 

کسانی که مدعی‌اند اظهارنظر فقط در صورتی حق شهروندان است که نظرشان درست باشد، اولاً درکی از آزادی اظهارنظر ندارند و در حقیقت به آن معتقد نیستند و ثانیاً در نهایتِ خودخواهی و استبداد رأی به سر می‌برند چون به واقع نظرات خود را معیار درستی و غلطی در تمام امور می‌دانند! نظر درست و غلط از طریق اظهار امن و آزادِ انواع نظرات و ارائه‌ی دلیل و منطق و شواهد و قرائن روشن برای اثبات یا ابطال یک نظر خاص از سوی طرفین یک بحث و گفتگو مکشوف می‌شود و هیچ مسیر منصفانه‌ی دیگری برای آن وجود ندارد. 

به عبارت روشن‌تر، راه صحیح مقابله با یک اظهارنظر نادرست طرح بدیل درست آن نظر است و بس! بنا بر همین سخن، آن‌ها که به محض طرح نظری مخالف نظر خود، هر چند نظری اشتباه، فوری شمشیر تهدید را از غلاف بیرون می‌کشند و یا خواهان دخالت نهادهای امنیتی و قضایی برای برخورد با فرد اظهارنظرکننده می‌شوند، فقط بزدلی و ضعف فکری و استبداد رأی و بی‌باوری خود به اصل آزادی اظهارنظر را عیان می‌سازند! 

در ضمن! امیرحسین ثابتی از اعضای مجلس در نامه‌ای به دادستان کل کشور خواهان برخورد شدید با دکتر علی بیگدلی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه به دلیل اظهارنظرش شده است! 

ادبیات این نامه مشحون از واژه‌ها و عباراتی است که محتویات رعب‌انگیز و پرونده‌سازی‌های رسوای روزنامه‌ی پراودا، ارگان حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی در دوران ژوزف استالین را به یاد می‌آورد!» ثابتی: دادستان کل کشور با این استاد بازنشسته برخورد کند

نماینده تهران در مجلس درباره اظهارات بیگدلی نامه ای به دادستان …





 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 بازگشت چراغ‌خاموش «طرح صیانت» | قانون جنجالی ساترا دوباره در راه مجلس
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بازگشت چراغ‌خاموش «طرح صیانت» | قانون جنجالی ساترا دوباره در راه مجلس

روزنامه فرهیختگان از بازگشت چراغ‌خاموش قانون جنجالی ساترا به مجلس خبر می‌دهد؛ آن‌هم در شرایطی که اختلاف قدیمی وزارت ارشاد و ساترا بر سر مرجع صدور مجوز پلتفرم‌ها دوباره بالا گرفته و هنوز جزئیات نسخه جدید این قانون روشن نیست.

 پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
۱۰ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]

 مجید آدینه‌ اعدام شد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

مجید آدینه‌ اعدام شد

مجید آدینه که در جریان کودتای دی ماه سال گذشته دستگیر و از وی یک قبضه سلاح کلت کمری و سه خشاب؛ ۳۰ عدد فشنگ جنگی؛ ۲ عدد شوکر برقی؛ ۲ عدد افشانه اسپری اشک آور،...

 فرانسه موجب نگرانی ناتو شده است
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

فرانسه موجب نگرانی ناتو شده است

ژان‌لوک ملانشون، رهبر چپ رادیکال، حتی یک گام جلوتر رفته و از خروج کامل فرانسه از ناتو سخن گفته است. هنوز معلوم نیست هیچ‌کدام در نهایت به الیزه برسند یا در صو...

 سیگنال مرموز رادیویی جنگ رمضان؛ واقعیت کجاست؟/ قسمت سوم جاسوسی رادیویی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

سیگنال مرموز رادیویی جنگ رمضان؛ واقعیت کجاست؟/ قسمت سوم جاسوسی رادیویی

همزمان با آغاز جنگ، یک صدای فارسی روی موج کوتاه ظاهر شد؛ اعداد، مکث و دوباره اعداد.



فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام
سایت شهرآرانیوز

فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام

آمریکا و متحدانش طی دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند با استفاده از تحریم، محاصره اقتصادی و محدودیت در مبادلات مالی، رفتار جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند. اما مسئله اینجاست که تحریم اقتصادی برای ایران پدیده‌ای تازه نیست. 
نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر جنگ اشتراکات بسیاری در کلام هر دو دیده می شود/ آیا می‌توان این همگرایی را از «لحظه جنگ» به «دوران پس از جنگ» منتقل کرد؟
سایت اقتصادنیوز

نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر …

اقتصادنیوز: قالیباف از «هسته سخت ۹۰ میلیونی» حرف می‌زند و خاتمی از «حتی ناراضیان»؛ اما هر دو در حال توصیف یک واقعیت هستند، ایران فقط مجموعه‌ای از موافقان وضع موجود نیست. دفاع از ایران، متعلق به همه ایرانیان است؛ حتی کسانی که با بخشی ازسیاست‌ها و عملکردهای حاکمیت موافق نیستند.
حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟

هشدار‌های تازه درباره وضعیت معیشتی در حالی شدت گرفته که اختلاف بر سر روایت واقعیت اقتصادی کشور بیش از همیشه است؛ از یک سو، مقاماتی از خطر گرسنگی و فرسایش قدرت خرید می‌گویند و از سوی دیگر، جریان‌های تندرو با انکار بحران، مشکلات اقتصادی را به «جنگ روانی» نسبت می‌دهند.
چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین

نامه اخیر دیوان محاسبات کشور درباره نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، به یک مناقشه حقوقی میان منتقدان این تصمیم و مدافعان آن تبدیل شده است. رویداد۲۴ در این گزارش به نقد وارد شده به نامه دیوان محاسبات پاسخ حقوقی داده است.
معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.