قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کدام برند برای کدام شرکت است؟ / نقشه کامل مالکیت غول‌های خودروسازی جهان

وقتی به خیابان نگاه می‌کنیم، تصور می‌کنیم با ده‌ها خودروساز مستقل روبه‌رو هستیم؛ از تویوتا و بی‌ام‌و گرفته تا لامبورگینی، جیپ، ولوو و رولزرویس. اما واقعیت این است که بسیاری از این برندهای مشهور، زیر چتر چند ابرگروه خودروسازی فعالیت می‌کنند و تنها نام و هویت متفاوتی دارند.
 کدام برند برای کدام شرکت است؟ / نقشه کامل مالکیت غول‌های خودروسازی جهان

در نگاه اول، بازار خودرو شباهت زیادی به یک جنگل شلوغ و سردرگم‌کننده دارد؛ ده‌ها نام تجاری، از غول‌های اقتصادی مانند تویوتا و فورد گرفته تا برندهای لوکس و سوپراسپرت نظیر رولزرویس و فراری، همگی برای گرفتن سهم بیشتری از بازار در حال رقابت هستند. اما اگر کمی لایه‌های ظاهری را کنار بزنیم، متوجه می‌شویم که دنیای خودروسازی بسیار کوچک‌تر و متمرکزتر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد. در واقع، پشت این همه لوگو و نام متصل به خودروها، تنها حدود دو ابرشرکت بزرگ قرار دارند که نبض صنعت خودروی جهان را در دست گرفته‌اند.

در ادامه، به ساختار مالکیت بزرگترین گروه‌های خودروسازی جهان (به تفکیک مناطق جغرافیایی)  نگاهی انداخته‌ایم تا مشخص شود که مالک اصلی هر برند چه کسی است. ایالات متحده آمریکا

براساس گزارش motor۱، وقتی از بازار آمریکا صحبت می‌شد، از سه غول یا به اصطلاح «The Big Three»، یعنی فورد، جنرال موتورز و کرایسلر یاد می‌شد؛ اما امروز با پیوستن کرایسلر به یک کنسرسیوم اروپایی، میدان اصلی در اختیار دو غول قدیمی فورد و جنرال موتورز افتاده است. در کنار این دو، موج تازه‌ای از شرکت‌های مستقل و عمدتا برقی مانند تسلا، ریویان و لوسید شکل گرفته‌اند که معادلات سنتی را برهم زده‌اند.  

کمپانی فورد: فورد، لینکلن

جنرال موتورز: بیوک،  کادیلاک، شورولت، جی‌ام‌سی

برندهای مستقل آمریکایی: تسلا، ریویان، لوسید، اسلیت (Slate) چین

صنعت خودروی چین بدون شک پیچیده‌ترین و متراکم‌ترین بخش این لیست است. با وجود ده‌ها گروه خودروسازی و بیش از ۷۰ برند فعال، چین سریع‌ترین رشد را در بازار جهانی داشته است. زمانی، چهار شرکت دولتی اصلی (سایک، فاو، دانگ‌فنگ و چانگان) تمام بازار را در دست داشتند، اما اکنون برندهای خصوصی بزرگی مانند جیلی و BYD به همراه تازه‌واردهای حوزه فناوری مثل شیائومی و نیو، سهم عظیمی از بازار داخلی و بین‌المللی را فتح کرده‌اند.

گروه جیلی (Geely): جیلی، ولوو، لوتوس، پولستار، زیکر، لینک اند کو، اسمارت (۵۰ درصد با مرسدس بنز)، پروتون، فاریزون، لیوان، جی یوئه، LEVC

گروه BYD: بی‌وای‌دی، دنزا، یانگ‌وانگ، فنگ‌چنگ‌بائو، Linghui

گروه سایک (SAIC): ام‌جی (MG)، مکسوس، رووی، بائوجون، آی‌ام (IM)، رایزینگ، …





 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 چالش‌های یک طرح خام
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که یک ریزمغذی به نام پلی‌فنول‌ها ممکن است به کُند شدن روند پیری کمک کند. پلی‌فنول‌ها در غذا‌های متنوعی از جمله قهوه یافت می‌شوند.

 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]