قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

آقای پزشکیان!همانطور که شجاعانه تفاهمنامه را امضا کردید با حنگ طلبان داخلی که در ناز و نعمت زندگی می کنند و جلوی توافق با عمان ایستاده اندبرخورد کنید

ایران اکنون در شرایط خطیری قرار دارد که نه «جنگ‌طلب» به کارش می‌آید و نه «تسلیم‌طلب».
 آقای پزشکیان!همانطور که شجاعانه تفاهمنامه را امضا کردید با حنگ طلبان داخلی که در ناز و نعمت زندگی می کنند و جلوی توافق با عمان ایستاده اندبرخورد کنید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: متأسفانه عده‌ای که با متن جامعه سروکار ندارند، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند و از گرفتاری‌های مردم بی‌خبرند برای کشوری که در حال عبور از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین شرایط تاریخ خود است نسخه‌های هشت من یک غاز می‌پیچند و این و آن را به «تسلیم‌طلبی» و «سازشکاری» متهم می‌کنند.

عده‌ای هم که دور شدن از مناصب دولتی بشدت آزارشان می‌دهد و شبانه‌روز در محافل سیاسی خود برای بازگشت به قدرت نقشه می‌کشند، به مخاطبان خود راهکارهای وادار ساختن رئیس‌جمهور به استعفا دادن را می‌آموزند تا با توسل به ترفندهائی که ویژه خودشان است بار دیگر مناصب دولتی را اشغال کنند و کشور را به قهقرا ببرند.

این نوع برخوردها با دولت مستقر آنهم در شرایط جنگی، نه‌تنها خدمت به کشور نیست بلکه خیانت آشکار محسوب می‌شود و باید با مسببان و مباشران چنین خیانت‌هائی برخورد قاطع شود تا جامعه به سوی انشقاق و هرج و مرج داخلی به پیش نرود. رئیس‌جمهوری که در نهایت فداکاری پای تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرد که به اعتراف دوست و دشمن سرتاسر امتیاز برای ایران بود و اعضای شورای عالی امنیت ملی آن را تأیید کرده بودند، باید مورد حمایت همه‌جانبه تمام فعالان سیاسی، نهادها و اقشار مختلف مردم قرار گیرد تا بتواند با دست بالا برای اجرائی شدن این امتیازها اقدام کند.

متأسفانه رژیم صهیونیستی، جناح افراطی دولتمردان آمریکائی و همسرایان داخلی آنها دست به دست هم دادند و مانع اجرائی شدن تفاهم‌نامه شدند و کشور را بار دیگر به پرتگاه جنگ نزدیک کردند.در مرحله کنونی نیز که مردان دیپلماسی کشورمان برای تعیین تکلیف مدیریت تنگه هرمز در حال مذاکره با عُمان هستند و براساس اطلاعات موجود با توافقات خوبی هم رسیده‌اند، بار دیگر جماعت جنگ‌طلب شیپورهایشان …





 به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند. در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم
۲۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم

تولیت مرقد امام راحل با بیان اینکه رمز پیروزی ما در دفاع مقدس کنار هم بودن همه ایرانیان بود، تصریح کرد:‌ در پایان جنگ همه کنار هم بودیم و اینطور نبود عده‌ای...

 رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران
۴ دقیقه قبل / سایت فراز

رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران

​بانک صادرات ایران تا پایان مردادماه سال جاری به بیش از ۵۲ هزار نفر وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.

 حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوده گفت: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند و در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد

روابط‌عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان اعلام کرد: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده صفه، بهارستان و اطراف آن وجود دارد.

 تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران گفت: احداث مجموعه‌های آموزشی سبب می‌شود که افراد کم‌برخوردار در حیطه آموزشی کمبودی حس نکنند.



معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)
روزنامه ستاره صبح

اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)

ظهور دارایی‌های دیجیتال یا رمزارزها، بحث‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های اقتصاد، تکنولوژی و به‌ویژه حقوق ایجاد کرده است. رمزارزها، دارایی‌هایی دیجیتال هستند که با استفاده از فناوری رمزنگاری (Cryptography) و شبکه بلاکچین (Blockchain) مدیریت می‌شوند.
چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.