قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

سخنگوی دولت رئیسی: مجازات ترامپ و نتانیاهو اعدام و مصادره اموال است

سخنگوی سخنگوی دولت سیزدهم در یادداشتی نوشت: مجازات ترامپ و نتانیاهو اعدام و مصادره اموال است.
 سخنگوی دولت رئیسی: مجازات ترامپ و نتانیاهو اعدام و مصادره اموال است

علی بهادری جهرمی  در روزنامه کیهان نوشت: ارتکاب جرایم گسترده‌ای همچون قتل، تجاوز نظامی، تهدید به نسل‌کشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت از سوی جنایتکاران بین‌المللی شناخته شده‌ امروزه یعنی ترامپ و نتانیاهو با همکاری ارکان نظامی، امنیتی، اقتصادی و رسانه‌ای همکارشان از یک‌سو قابلیت بحث و بررسی در نظام حقوق بین‌الملل از منظر عناوین مجرمانه و مراجع صالح بوده و از سوی دیگر نیز با توجه به ارتکاب جرایم امنیتی از سوی ایشان در سرزمین عزیزمان، مطابق مواد 3 و 5 قانون مجازات اسلامی در صلاحیت محاکم داخلی خواهد بود.

اما یکی از سؤالاتی که در این خصوص مستمر مطرح می‌شود عناوین مجرمانه داخلی قابل انتساب به این مجرمین است. بدیهی است با توجه به گستردگی حجم جنایات این تروریست‌های بین‌المللی، مصادیق متعددی از عناوین مجرمانه از قتل و جرایم علیه تمامیت جسمی گرفته تا تخریب و تحریق و توهین و بسیاری از جرایم ناظر به اقدام علیه امنیت ملی در کنار جرایم و مجازات‌های موضوع قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه» در پرونده حقوقی این جنایتکاران قابل مستندسازی و احصاست. اما از باب لزوم روشن شدن اصلی‌ترین عناوین مجرمانه که باید در مراحل تحقیق و تعقیب و محاکمه مورد توجه قرار گیرد، ضروری است نسبت به انتخاب عنوان متناسب با حجم مفاسد و جنایات این افراد توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

از این منظر همان‌گونه که انتظار معقول و مشروع از نهادهای حقوقی و قضائی بین‌المللی آن است که بتوانند مانع و برخوردکننده با تروریست‌های بین‌المللی و جنایتکاران جنگی باشند، از نهادهای حقوقی و قضائی داخلی هم انتظار می‌رود با این مجرمین متناسب با گستردگی و شدت جرایم آنها برخورد قانونی نمایند. خصوصاً آنکه این مجرمین با به شهادت رساندن رهبر و رئیس ‌رسمی کشورمان و حملات نظامی گسترده به عموم مردم کشور، مرتکب بالاترین جرایم متصور در نظام حقوقی شده‌اند. باید توجه داشت علاوه ‌بر نگاه بین‌المللی، نگاه فقهی و اعتقادی و نگاه حقوق عمومی، از منظر کیفری نیز حتی حرکت به سمت انجام چنین اقداماتی بدون حصول به نتیجه نیز آن‌چنان مقبوح بوده که در ‌ماده 515 قانون مجازات اسلامی صرف سوء قصد به جان رهبر و هر یک از رؤسای قوای سه‌گانه و مراجع بزرگ تقلید را بدون حصول نتیجه نیز جرم‌انگاری کرده و تا حد …



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است

به گزارش تجارت نیوز، ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!
سایت رجانیوز

از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!

 عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت مشرق

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید، روایت بازسازی، سقوط ۵۰ درصدی تجارت اعراب با ترامپ، جنگی فراتر از خلیج فارس و...از جمله تیترهای روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ هستند.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند
سایت ایران آنلاین

صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند

وزیر جهاد کشاورزی که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت به استان هرمزگان سفر کرده است، با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ گفت: استمرار فعالیت صیادان در خلیج فارس موجب شد تولید آبزیان متوقف نشود و در ماه‌های گذشته تقریباً نیازی به واردات ماهی نداشته باشیم.