قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۴۴ ساعت قبل

خواننده مشهور و بدنام آمریکایی به دیدار پوتین می‌رود | کنسرت بزرگ در سن‌پترزبورگ

در حالی که درهای سالن‌های کنسرت در اروپای غربی و ایالات متحده یکی پس از دیگری به روی «کانیه وست»، ستاره جنجالی موسیقی جهان، بسته می‌شود، مسکو آغوش خود را برای این هنرمند گشوده است.
 خواننده مشهور و بدنام آمریکایی به دیدار پوتین می‌رود | کنسرت بزرگ در سن‌پترزبورگ

به گزارش خبرفوری، اعلام برگزاری دو کنسرت بزرگ در سن‌پترزبورگ، نه تنها یک رویداد موسیقایی، بلکه یک چرخش ژئوپلیتیک در کارنامه هنری فردی است که اکنون با نام «یه» شناخته می‌شود.

طبق برنامه اعلام‌شده، وست در روزهای ۱۰ و ۱۱ اکتبر ۲۰۲۶ در ورزشگاه «گازپروم آرنا» سن‌پترزبورگ به روی صحنه خواهد رفت؛ رویدادی که او را به نخستین هنرمند طراز اول غربی تبدیل می‌کند که از زمان آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲، در خاک روسیه کنسرتی در این ابعاد برگزار می‌کند. با ظرفیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر و بلیت‌هایی که قیمت‌های آن از حدود ۱۰۰ دلار تا نزدیک به ۲ هزار دلار برای جایگاه‌های VIP متغیر است، این کنسرت نمادی از شکاف میان «سیاست‌های فرهنگی غرب» و «عمل‌گرایی روسیه» محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید:   چه کسی رپر مشهور را کُشت؟ | اولین دادگاه پس از سی سال برگزار شد 

 سلنا گومز و مادرش متهم به کلاهبرداری شدند   ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی | عروس ۳۳ سال جوان‌تر است 

 خواننده زن مشهور زمین خورد و مستقیم به اتاق عمل رفت! 

از انزوای غربی تا آغوش شرقی

برای کانیه وست، این اجرا بیش از آنکه یک انتخاب هنری باشد، مسیری برای گریز از «فرهنگ لغو» در غرب است. پس از سلسله‌اظهارات یهودستیزانه، ستایش‌های جنجالی از چهره‌های نازی و حواشی بی‌پایان اخلاقی، او عملا در بسیاری از بازارهای موسیقی غرب به یک چهره مطرود تبدیل شده است. عذرخواهی‌های دیرهنگام او نیز نتوانست از موج لغو کنسرت‌هایش در اروپا جلوگیری کند. روسیه اما، به عنوان کشوری که خود تحت تحریم‌های گسترده بین‌المللی قرار دارد، نگاه متفاوتی به این ستاره دارد. برای مسکو، میزبانی از وست، آن هم در دورانی که غرب سعی دارد روسیه را در انزوای کامل فرهنگی قرار دهد، یک پیروزی تبلیغاتی نمادین است؛ پیامی به جهان که می‌گوید: «ما هنوز درهایمان را به روی ستاره‌های جهانی باز نگه داشته‌ایم.»

تضاد میان تبلیغات و واقعیت

با این حال، حضور وست در روسیه بدون تنش نبوده است. در حالی که طرفداران او در روسیه با استقبال گسترده، بلیت‌های این کنسرت را در بازارهای اولیه به فروش رساندند، لایه‌های سیاسی و محافظه‌کار روسیه نسبت به این موضوع تردید دارند. برخی سیاستمداران تندرو و گروه‌های ملی‌گرا، او را به دلیل مواضع مبهمش در قبال جنگ اوکراین زیر ذره‌بین قرار داده‌اند و هشدار داده‌اند که اگر او در مسیر «حمایت از سیاست‌های روسیه» گام برندارد، با مشکلات قانونی روبه‌رو خواهد شد.

این تضاد، وضعیت پیچیده‌ای را رقم زده است؛ کانیه وست در حالی راهی روسیه می‌شود که در غرب به دلیل «تندروی» در حال حذف شدن است و در شرق، تحت فشار است تا «تایید سیاسی» خود را به اثبات برساند.

با وجود این جنجال‌ها، کنسرت سن‌پترزبورگ فارغ از حواشی سیاسی، آزمونی بزرگ برای جایگاه هنری وست در جهانِ پس از جنگ است. آیا او می‌تواند روسیه را به پایگاه جدید و امن برای فعالیت‌های حرفه‌ای خود تبدیل کند؟ یا این اجرا تنها جرقه کوتاهی در انزوای فزاینده او خواهد بود؟ پاسخ این پرسش در اکتبر ۲۰۲۶ و در میان تشویق‌های ده‌ها هزار تماشاگر در گازپروم آرنا روشن خواهد شد؛ جایی که هنر، سیاست و جنجال به هم می‌رسند.



۱۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

اعلام جزئیات کنسرت «ویوو» به رهبری ارکستر پانیذ فریوسفی

به گزارش آفتاب نیوز،

کنسرت ارکستر «VIVO» به رهبری پانیذ فریوسفی، سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ در تالار رودکی برگزار می‌شود.

این ارکستر در اجرای پیش‌رو آثاری از گئورگ فریدریش هندل، ادوارد الگار، پیوتر ایلیچ چایکوفسکی، محمدسعید شریفیان، محمدرضا تفضلی، مانی جعفرزاده و حسن رحیمی را می‌نوازد. همچنین بهراد علی قورچی به‌عنوان کنسرت مایستر و هورا جنیدی به‌عنوان مدیر اجرایی حضور دارند.

کنسرت ارکستر «ویوو» (VIVO) از ساعت ۲۰ روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ در تالار رودکی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت این اجرا را از طریق سامانه «هنرتیکت» تهیه کنند.


۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ارکستر VIVO به رهبری پانیذ فریوسفی روی صحنه می‌رود

به گزارش ایلنا، کنسرت ارکستر VIVO به رهبری پانیذ فریوسفی، سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ در تالار رودکی برگزار می‌شود. 

این ارکستر در اجرای پیش‌رو آثاری از گئورگ فریدریش هندل، ادوارد الگار، پیوتر ایلیچ چایکوفسکی، محمد سعید شریفیان، محمدرضا تفضلی، مانی جعفرزاده و حسن رحیمی را می‌نوازد. همچنین بهراد علی قورچی به‌عنوان کنسرت مایستر و هورا جنیدی به‌عنوان مدیر اجرایی حضور دارند. 

کنسرت ارکستر ویوو (VIVO) از ساعت ۲۰ روز سه‌شنبه ۳ شهریورماه ۱۴۰۵ در تالار رودکی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت این اجرا را از طریق سایت هنرتیکت تهیه کنند. انتهای پیام/


۳۶ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

انتقاد برخی از هنرمندان نسبت به برگزار نشدن کنسرت و نمایش در زنجان | انصاف نیوز

سایت خبری صدای زنجان نیوز نوشت: «در سال‌های اخیر، بخشی از هنرمندان استان زنجان به‌ویژه فعالان حوزه موسیقی و تئاتر، بیش از گذشته نسبت به محدود بودن فرصت‌های اجرا، کمبود بسترهای مناسب برای برگزاری برنامه‌های هنری و پیامدهای اقتصادی ناشی از این وضعیت گلایه‌مند شده‌اند؛ موضوعی که به اعتقاد آنان، نه‌تنها روند فعالیت حرفه‌ای هنرمندان را مختل کرده، بلکه بیکاری پنهان و آشکار در بدنه هنر استان را نیز تشدید کرده است.

فعالان هنری معتقدند نبود امکان مستمر برای برگزاری کنسرت، نمایش و دیگر رویدادهای فرهنگی، عملاً بخش مهمی از ظرفیت‌های انسانی و خلاق استان را به حاشیه رانده است. در شرایطی که هنر برای بسیاری از فعالان این عرصه تنها یک فعالیت ذوقی نیست و به‌عنوان شغل و مسیر معیشتی دنبال می‌شود، وقفه‌های طولانی در اجرا و محدود بودن امکان حضور در صحنه، فشار اقتصادی قابل توجهی را متوجه هنرمندان کرده است.

برنامه منسجمی برای اجراها وجود ندارد

رضا یکی از هنرمندان حوزه موسیقی در زنجان در گفت‌و‌گو با صدای زنجان اظهار کرد: نبود برنامه‌ریزی منسجم برای برگزاری اجراهای زنده، موجب شده گروه‌های موسیقی پس از ماه‌ها تمرین و صرف هزینه، در مرحله اجرا با موانع مختلف روبه‌رو شوند.

وی افزود: این وضعیت نه‌تنها انگیزه فعالیت را کاهش می‌دهد، بلکه باعث فرسایش تدریجی گروه‌های هنری و دور شدن نسل جوان از فعالیت حرفه‌ای در این عرصه می‌شود.

این هنرمند زنجانی با بیان اینکه در حوزه نمایش نیز شرایط تفاوت چندانی ندارد، اضافه کرد: برخی از فعالان تئاتر در زنجان می‌گویند محدود بودن سالن‌های مناسب و تعمیرات تنها سالن شهر در فرهنگسرا، کمبود حمایت‌های اجرایی و نبود چرخه پایدار اجرای عمومی، سبب شده تولیدات نمایشی پس از طی مراحل تمرین و آماده‌سازی، یا به اجرا نرسند یا با حداقل ظرفیت و کمترین بازدهی ممکن روی صحنه بروند.

او افزود: تئاتر در زنجان بیش از آنکه یک جریان مستمر و زنده باشد، در بسیاری از مواقع به فعالیتی مناسبتی و مقطعی تبدیل شده است.

این هنرمند زنجانی ادامه داد: ادامه این روند، آثار مخربی بر بدنه فرهنگی استان خواهد گذاشت؛ چرا که بیکاری در میان بازیگران، کارگردانان، نوازندگان، صدابرداران، طراحان صحنه، عوامل فنی و دیگر فعالان وابسته به حوزه هنر، تنها به از دست رفتن یک فرصت شغلی محدود نمی‌شود، بلکه به تضعیف زیست‌بوم فرهنگی استان نیز می‌انجامد.

رضا ادامه داد: در واقع، هر اجرای لغوشده یا هر برنامه‌ای که امکان برگزاری پیدا نمی‌کند، زنجیره‌ای از مشاغل مستقیم و غیرمستقیم را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بخش خصوصی و خطر ورشکستگی

از سوی دیگر، برخی صاحب‌نظران فرهنگی بر این باورند که زنجان با وجود برخورداری از ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه موسیقی، نمایش و هنرهای اجرایی، هنوز نتوانسته زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری مؤثر از این ظرفیت‌ها را فراهم کند. کمبود سالن‌های استاندارد، محدود بودن فضاهای تخصصی اجرای تئاتر و موسیقی، و نبود نگاه اقتصادی به هنر، از جمله موانعی است که بارها از سوی هنرمندان مطرح شده است.

کاهش برگزاری کنسرت‌ها و محدود شدن اجراهای هنری در زنجان، تنها هنرمندان و فعالان فرهنگی را تحت تأثیر قرار نداده، بلکه مجموعه‌های خصوصی فعال در حوزه زیرساخت‌های فرهنگی را نیز با مشکلات جدی اقتصادی مواجه کرده است؛ موضوعی که این روزها درباره سالن هلال‌احمر زنجان بیش از گذشته مطرح می‌شود.

سالن هلال‌احمر زنجان که طی سال‌های اخیر به یکی از معدود فضاهای اصلی برگزاری کنسرت، برنامه‌های موسیقی و برخی رویدادهای فرهنگی استان تبدیل شده، اکنون به دلیل کاهش محسوس اجراها و محدود بودن برنامه‌های هنری، با چالش اقتصادی و خطر زیان‌دهی روبه‌رو است.

این مجموعه که بهره‌برداری آن در اختیار بخش خصوصی قرار دارد، بخش عمده هزینه‌های جاری، نگهداری و مدیریت خود را از محل برگزاری برنامه‌ها و فروش بلیت تأمین می‌کند و طبیعی است که رکود در بازار اجراهای هنری، مستقیماً بر تداوم فعالیت آن اثر بگذارد.

فعالان حوزه موسیقی معتقدند سالن هلال‌احمر در شرایط فعلی عملاً تنها فضای نسبتاً قابل استفاده برای برگزاری برخی کنسرت‌ها در مرکز استان محسوب می‌شود؛ سالنی که با وجود محدودیت ظرفیت در سال‌های گذشته بار اصلی اجراهای موسیقی را بر دوش کشیده است. با این حال، کاهش تعداد اجراها و طولانی شدن فاصله میان برنامه‌های هنری، موجب شده چرخه اقتصادی این مجموعه با اختلال مواجه شود.

برخی برگزارکنندگان برنامه‌های فرهنگی نیز می‌گویند هزینه‌های ثابت سالن، تجهیزات صوتی و نوری، نیروی انسانی، نگهداری مجموعه و سایر هزینه‌های اجرایی، مستقل از تعداد برنامه‌ها پابرجاست و وقتی اجراها کاهش پیدا می‌کند، فشار مالی مستقیم متوجه بخش خصوصی می‌شود. به گفته آنان، در چنین شرایطی ادامه فعالیت اقتصادی سالن بدون حمایت و رونق نسبی اجراها دشوار خواهد بود.

برگزاری کنسرت‌ها براساس ملاحضات اجتماعی و سیاسی اتفاق می‌افتد

در پی گلایه‌های مطرح شده از سوی برخی از فعالان حوزه هنر و موسیقی در استان زنجان مبنی بر وجود سخت‌گیری در صدور مجوزهای برگزاری کنسرت، جعفر محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، به تبیین حقایق موجود و تشریح موانع واقعی پیش روی این حوزه پرداخت.

وی با تاکید بر اینکه ممنوعیت قانونی برای برگزاری کنسرت وجود ندارد، چالش‌های موجود را در دو محور اصلی ملاحظات محیطی-اجتماعی و فقدان زیرساخت‌های استاندارد قرار داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در پاسخ به ادعای وجود محدودیت‌های بی‌مورد، تصریح کرد: در نظام اداری و قانونی ما، هیچ مانع یا ممنوعیت مشخصی برای هر کسی که درخواست مجوز می‌دهد وجود ندارد. هر درخواستی که شرایط لازم را داشته باشد، فرآیند بررسی آن طی می‌شود. اما آنچه به عنوان سخت‌گیری از سوی هنرمندان تعبیر می‌شود، در واقع ملاحظات شرایط خاص است.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم فضای عمومی بر تصمیمات، افزود: ما نمی‌توانیم صرفاً به قانون خشک نگاه کنیم؛ بلکه باید شرایط اجتماعی، سیاسی و امنیتی جامعه را نیز لحاظ کنیم. برای مثال، در ایام محرم، یا در بازه‌های زمانی که استان با رویدادهای خاصی از جمله مراسم‌های مربوط به شهدای گرانقدر و مسائل امنیتی مرتبط با تجمع‌های انسانی مواجه است، برگزاری کنسرت‌های پاپ یا برنامه‌های شاد، با مقتضیات آن دوران همخوانی ندارد. ما موظف هستیم هماهنگی‌های لازم را با مراجع ذی‌صلاح انجام دهیم تا از بروز هرگونه تداخل یا مشکل امنیتی جلوگیری شود.

محمدی همچنین خاطرنشان کرد: پیش از این نیز همواره مدافع برگزاری برنامه‌های شاد بوده‌ایم، اما شرایط فعلی ایجاب می‌کند که برنامه‌ریزی‌ها با دقت بیشتری و با در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی و اجتماعی انجام پذیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان افزود: کمبود سالن‌های استاندارد، یکی از بزرگ‌ترین مانع واقعی در برابر هنر است.

زنجان نیاز به سالن ۱۵۰۰ نفری دارد

وی با بیان اینکه وضعیت سالن‌ها در مرکز استان و شهرستان‌هایی نظیر خدابنده و خرم‌دره گفت: در حالی که ظرفیت سالن‌های شهرستان‌ها معمولاً بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ نفر است، اما این ظرفیت‌ها برای برگزاری کنسرت‌های سطح بالا اصلاً کافی نیست. برای اینکه بتوانیم برنامه‌هایی در سطح استان داشته باشیم، همچنین ما در مرکز استان به حداقل یک سالن با ظرفیت ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ نفر نیاز داریم.

وی با تحلیل اقتصادی برگزاری کنسرت، توضیح داد: برگزاری کنسرت با حضور هنرمندان تراز اول موسیقی ملی و سنتی، مانند استاد همایون شجریان، علیرضا قربانی یا شهرام ناظری، هزینه‌های ثابت بسیار بالایی دارد. وقتی این هزینه‌ها بر تعداد صندلی‌های یک سالن کوچک تقسیم شود، از نظر اقتصادی هیچ توجیهی برای برگزارکننده نخواهد داشت. سالن‌های فعلی زنجان پاسخگوی این نوع برنامه‌های فاخر نیستند.

محمدی افزود: اگر بخواهیم برای جبران کمبود سالن به سراغ استادیوم‌های ورزشی برویم، با دو چالش بزرگ روبرو هستیم نخست، عدم تناسب و عدم رعایت شأن و وقار موسیقی فاخر در چنین فضاهای باز و ورزشی؛ و دوم، دشواری‌های بسیار زیاد در مدیریت امنیت و نظم جمعیت در چنین محیط‌هایی.

جعفر محمدی ضمن ابراز همدردی با دغدغه‌های هنرمندان، بر این نکته تأکید کرد که تا زمانی که زیرساخت‌های فیزیکی (سالن‌های با ظرفیت بالای ۱۵۰۰ نفر) مهیا نشود و هماهنگی‌های لازم با مراجع امنیتی و اجتماعی انجام نگیرد، میزبانی از برنامه‌های بزرگ در سطح استاندارد امکان‌پذیر نخواهد بود.

او تأکید کرد: انتظار می‌رود با ایجاد زیرساخت‌های مناسب، برنامه‌ها با خیال راحت و در بستری استاندارد برگزار شوند.»

انتهای پیام




 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 واقعگرای پرشور
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 دزدی هنری در سالزبورگ
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.