قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تمدید ثبت‌نام ۵ آزمون علوم پزشکی

با اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی مهلت نام‌نویسی و ویرایش اطلاعات فرم مربوطه(تعیین محل آزمون) داوطلبان تا ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ۲۵ مرداد تمدید شده و این داوطلبان فرصت دارند محل برگزاری آزمون خود را انتخاب یا اطلاعات خود را ویرایش کنند.
 تمدید ثبت‌نام ۵ آزمون علوم پزشکی

فرصت نام‌نویسی و ویرایش اطلاعات فرم مربوطه (تعیین محل آزمون) در آزمون‌های «ارزشیابی داروسازی»، «ارتقای داروسازی»، «ارزشیابی فیزیوتراپی»، «ملی دندانپزشکی»، «انتقال به داخل فیزیوتراپی»، «انتقال به داخل پزشکی»، «انتقال به داخل دندانپزشکی» و «انتقال به داخل داروسازی» که پیش از این تا آخر امروز تعیین شده بود، تا ساعت ۸ صبح یک‌شنبه ۲۵ مرداد تمدید شد.

همچنین حوزه‌های برگزاری آزمون علاوه بر شهر تهران، شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، گیلان، تبریز، ارومیه، کرمانشاه، اهواز، لرستان، شیراز، زنجان، البرز، اصفهان، کرمان و مشهد خواهد بود.

داوطلبانی که پیش از این در آزمون ثبت‌نام کرده‌اند نیز باید در بازه زمانی تعیین‌شده، با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، نسبت به ویرایش محل آزمون خود اقدام کنند.

به گزاش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، آزمون‌های مذکور در نوبت عصر روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

با توجه به برگزاری آزمون به شیوه نمایش دفترچه سؤال بر روی رایانه و محدود بودن ظرفیت مراکز آزمون، به داوطلبان توصیه شده است در اسرع وقت نسبت به تعیین محل آزمون، ترجیحاً نزدیک‌ترین حوزه به محل زندگی خود، اقدام کنند.

قابل ذکر است در صورت عدم انتخاب حوزه آزمون، نزدیک‌ترین حوزه به محل سکونت داوطلب که در فرم نام‌نویسی ثبت شده است، به‌عنوان محل برگزاری آزمون تعیین خواهد شد و هیچ‌گونه اعتراضی در این زمینه پذیرفته نمی‌شود.





 بازگشت برنامه قدیمی رادیو
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت برنامه قدیمی رادیو

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶شهریور به رادیو بازمی‌گردد. فصل جدید این برنامه در حالی کلید می‌خورد که تیم تولید آن دستخوش تغییرات اساسی شده است. بر اساس تصمیم مسوولان رادیو، ساخت این برنامه که مدتی متوقف شده بود، با رویکردی تازه و گروهی جدید از سر گرفته می‌شود.

 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره

آرمان امروز : بازار فلزات گران‌بها شاهد حرکت‌های صعودی قدرتمندی بود؛ به‌طوری که قیمت طلا با رشد حدودا ۳ درصدی تا نزدیکی مرز ۴,۴۹۰ دلار پیشروی کرد. به گزارش بازار، نقره نیز با جهشی چشمگیرتر، رشد ۴ درصدی را تجربه کرد و تا ۶۵.۶ دلار صعود کرد. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که [ ]

 فرصت نفتی برای ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.