قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ماجرای فردوسی‌پور و دستور ویژه رئیس‌جمهور به روایت سخنگوی دولت

سخنگوی دولت با اشاره به محدودیت ایجادشده در روزهای اخیر برای سایت عادل فردوسی‌پور، تاکید کرد بر اساس ابلاغیه پنجم مرداد ماه، هرگونه مسدودسازی یا محدودسازی سکوها و سایت‌ها، منوط به تأیید ستاد راهبری فضای مجازی و دستور نهایی رئیس‌جمهور است و رویکرد دولت بر حمایت از سرمایه‌های ملی و رفتار قانون‌مدارانه استوار است.
 ماجرای فردوسی‌پور و دستور ویژه رئیس‌جمهور به روایت سخنگوی دولت

فاطمه مهاجرانی ـ سخنگوی دولت چهاردهم ـ درباره نقش دولت در جهت کمرنگ‌تر شدن برخوردها، تضادها و کاهش دو قطبی‌ها در جامعه و حمایت از چهره‌های هنری، ورزشی و رسانه‌ای، با اشاره به ماجرای عادل فردوسی‌پور، گفت: در جریان اتفاقی که برای آقای دکتر فردوسی‌پور افتاد، من در سفر جنوب بودم و آنتن تلفنم هم رفته بود، به محض اینکه از سفر بازگشتم، به ایشان زنگ زدم و گفتم که من خبر را شنیدم و پیگیری می‌کنم.

 

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سطح دولت برای برطرف شدن این مساله، تاکید کرد: آن روزی که من در جلسه هیات دولت نبودم، موضوع مطرح می‌شود و آقای دکتر پزشکیان برای پیگیری موضوع دستور ویژه می‌دهند. پس از آن ـ دقیقاً در تاریخ پنجم مرداد ماه ـ نامه‌ای از طریق آقای رئیس‌جمهور به دولت ابلاغ می‌شود که پس از این، هرگونه اقدامی جهت محدود کردن هر کدام از سکوها، سایت‌ها و یا بستن آن‌ها، باید به دستور رئیس‌جمهور انجام شود.

 

مهاجرانی همچنین خاطرنشان کرد: با خود آقای فردوسی‌پور هم در تماس هستیم و ایشان جزو افرادی هستند که به عنوان سرمایه‌های این کشور محسوب می‌شوند؛ فردی که به هر حال پس از برنامه «نود»، واقعاً کسب‌وکار خودش را ساخت و راه‌اندازی کرد، حتماً مورد حمایت همه ما و همچنین مورد حمایت دولت هستند.

 

سخنگوی دولت در تبیین رویکرد کلی نظام اجرایی کشور برای حمایت از چهره‌ها، تاکید کرد: ما از طرفی می‌گوییم سرمایه‌های ما در کشورمان بمانند، پس حتماً باید حمایت‌شان کنیم و لذا نگاه دولت، قانون‌مند رفتار کردن است.

 

وی درباره به جایگاه رسانه‌ها در چارچوب اقدامات دولت، اظهار کرد: ما معتقد هستیم که اگر می‌گوییم رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی هستند، یکی از این ارکان سه‌گانه قبل از آن، قانون است و باید بر اساس قانون رفتار کنیم.




 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.

 هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

چین از ژاپن خواست در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای با آتش بازی نکند.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

تهران - ایرنا- مشاور امنیت ملی عراق امروز پنجشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.

 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

زنجان - ایرنا - رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تأکید بر ضرورت اجرای فوری ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، گفت: زیرساخت‌های فنی و ارتباطی میان سازمان ثبت، وزارت کشور، شهرداری‌ها و سازمان‌های نظام مهندسی فراهم و اجرای آزمایشی این ماده در مشهد و قزوین آغاز شده است.