قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

تقدیر سفیر ایران در عراق از خدمات موکب امامزادگان قم در سامرا - پارس فوتبال

قم- سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق و تولیت آستان مقدس امامین عسکریین(ع)، از خدمات موکب امامزادگان قم‌المقدسه در شهر سامرا طی ایام اربعین حسینی ۱۴۰۵ تقدیر کردند.
 تقدیر سفیر ایران در عراق از خدمات موکب امامزادگان قم در سامرا - پارس فوتبال



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی گالاتاسرای برای پاپه سار

پایگاه خبری فوتبالی- گالاتاسرای برای تقویت خط میانی خود وارد مذاکره با تاتنهام شده و نخستین پیشنهاد رسمی این باشگاه برای پاپه ماتار سار با پاسخ منفی اسپرز مواجه شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، باشگاه ترکیه‌ای پیشنهادی به ارزش ۱۸ میلیون یورو ارائه کرده، اما تاتنهام این رقم را کافی نمی‌داند و حداقل ۲۵ میلیون یورو برای فروش هافبک سنگالی درخواست کرده است. 

سار ۲۳ ساله از سال ۲۰۲۱ در تاتنهام حضور دارد و قرارداد فعلی او تا ژوئن ۲۰۳۰ اعتبار دارد. همین قرارداد بلندمدت باعث شده اسپرز در مذاکرات موضع قدرتمندی داشته باشد و حاضر نباشد به‌سادگی با پیشنهاد اولیه گالاتاسرای موافقت کند. ارزش بازار فعلی این بازیکن نیز حدود ۳۰ میلیون یورو برآورد شده است. 

گالاتاسرای در ماه‌های اخیر شرایط سار را زیر نظر داشته و حالا با ارائه پیشنهاد رسمی، علاقه خود را وارد مرحله جدی‌تری کرده است. نکته مثبت برای باشگاه استانبولی این است که مذاکرات با خود بازیکن پیشرفت خوبی داشته و ظاهراً بر سر شرایط شخصی مشکل خاصی وجود ندارد. در نتیجه، بخش دشوار پرونده مربوط به رسیدن دو باشگاه به توافق مالی است. 

سار پس از درخشش در متز در سال ۲۰۲۱ به تاتنهام پیوست و ابتدا برای ادامه فصل به صورت قرضی در تیم فرانسوی ماند. او پس از بازگشت به لندن، به‌تدریج جایگاه خود را در ترکیب اسپرز پیدا کرد و در فصل‌های اخیر به یکی از گزینه‌های مهم خط میانی تیم تبدیل شد. تاتنهام نیز پیش‌تر قرارداد او را تا سال ۲۰۳۰ تمدید کرده بود. 

با این حال، شرایط فعلی ترکیب تاتنهام و افزایش رقابت در خط میانی می‌تواند آینده سار را تحت تأثیر قرار دهد. گزارش‌ها نشان می‌دهند او در پیش‌فصل تنها ۸۷ دقیقه برای تیم به میدان رفته و همین موضوع باعث شده احتمال جدایی‌اش جدی‌تر شود. 

حالا توپ در زمین گالاتاسرای است؛ این باشگاه باید برای رسیدن به رقم مورد نظر تاتنهام، پیشنهاد خود را افزایش دهد.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.

این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. 

پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات جسمانی زیادی مواجه شد و تنها در ۶ مسابقه و مجموعاً ۱۱۵ دقیقه برای این تیم به میدان رفت. 

حالا فورتونا سیتارد می‌تواند فصل تازه‌ای را در دوران حرفه‌ای این ستاره ۳۳ ساله رقم بزند. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، توافق شفاهی میان طرفین حاصل شده، قرارداد در حال آماده‌سازی است و پوگبا نیز تست‌های پزشکی را پشت سر گذاشته است. در صورت تکمیل امضاهای نهایی، او فوتبالش را در لیگ هلند ادامه خواهد داد.

این انتقال از چند جهت برای پوگبا اهمیت دارد. او پس از دوره‌ای بسیار دشوار در فوتبال فرانسه، حالا به دنبال فرصتی است تا دوباره به شرایط مسابقه برگردد و بتواند بخش بیشتری از توانایی‌هایش را در زمین نشان دهد. 

پوگبا که قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ با فرانسه است، در سال‌های اخیر با محرومیت، مصدومیت‌های متوالی و مشکلات بدنی دست‌وپنجه نرم کرده است.

جدایی از موناکو نیز دقیقاً به همین دلیل اتفاق افتاد. این باشگاه فرانسوی ابتدا امیدوار بود حضور پوگبا به بازگشت او به سطح اول فوتبال کمک کند، اما مشکلات فیزیکی اجازه نداد این پروژه مطابق انتظار پیش برود. 

حالا فوتبال هلند می‌تواند فرصت تازه‌ای برای پوگبا باشد؛ بازیکنی که اگر از نظر بدنی به آمادگی کامل برسد، تجربه و کیفیت او می‌تواند فورتونا سیتارد را در میانه میدان تقویت کند.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

کریمی: فضای دیدار تراکتور و پرسپولیس سالم خواهد بود!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل تراکتور تمایل دارد دیدار قرمزهای تبریز مقابل پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود.

به گزارش فوتبالی، مدیرعامل باشگاه تراکتور، با تأکید بر تلاش این باشگاه برای برگزاری دیدار تراکتور و پرسپولیس در فضایی سالم و آرام، گفت: "شرافت کاری و تجربه‌ام در دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم بهترین جو تاریخ دیدارهای تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

سیدحجت کریمی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور با اشاره به حساسیت و اهمیت این دیدار، اظهار داشت: "مسابقه تراکتور و پرسپولیس همواره یکی از مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین دیدارهای فوتبال ایران بوده و طبیعی است که برای برگزاری چنین مسابقه‌ای باید همه جوانب در نظر گرفته شود. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا فضایی کاملاً سالم، آرام و در شأن هواداران دو تیم ایجاد شود."

وی ادامه داد: "من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

مدیرعامل تراکتور با تأکید بر اطمینان خود نسبت به برگزاری آرام این دیدار، تصریح کرد: "من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد. هواداران تراکتور نشان داده‌اند که در کنار حمایت پرشور از تیم محبوبشان، می‌توانند میزبان شایسته‌ای برای مهم‌ترین مسابقات فوتبال ایران باشند."

کریمی با بیان اینکه فضای اجتماعی و فوتبالی کشور نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: "امروز مردم آگاه‌تر و متحدتر از گذشته هستند. مسائلی که در سال‌های قبل وجود داشت و گاهی خصومت‌هایی بی‌دلیل شکل می‌گرفت و بیش از اندازه نیز بزرگ می‌شد، دیگر نباید جایی در فوتبال داشته باشد."

وی افزود: "دیدار تراکتور و پرسپولیس باید صرفاً یک رقابت ورزشی بزرگ و جذاب باشد؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاهی مملو از تماشاگر برگزار شود و شور و هیجان فوتبال را به جامعه بازگرداند. اطمینان دارم برگزاری این دیدار در حضور هواداران، می‌تواند یکی از زیباترین صحنه‌های فوتبال ایران را رقم بزند."

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره محرومیت هواداران از حضور در ورزشگاه نیز اظهار داشت: "اگر هدف از تصمیمات مربوط به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، بهبود شرایط ورزشگاه‌ها و فوتبال بوده است، باید پذیرفت که چنین تصمیماتی در عمل نتیجه مطلوبی نداشته و صرفاً به کاهش حضور هواداران و سرد شدن فضای مسابقات منجر شده است."

کریمی همچنین از همکاری مسئولان استانی و نهادهای امنیتی قدردانی کرد و گفت: "در این زمینه رایزنی‌های لازم با مسئولان استانی و امنیتی انجام شده و جا دارد از همکاری و همراهی آنان تشکر کنم. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز با نگاه مثبت، تصمیم جدیدی در این خصوص اتخاذ کند."

وی افزود: "حتی اگر بازی رفت در تهران برگزار می‌شد، باز هم ترجیح من این بود که مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود؛ چراکه با آغاز لیگ، شور و نشاط دوباره به فضای جامعه بازگشته و برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، با این جریان مثبت در تضاد است."

مدیرعامل تراکتور در پایان گفت: "از مدیران باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست می‌کنم این موضوع را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به تأثیر آن بر کلیت فوتبال ایران توجه کنند. تراکتور، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه فوتبال ایران هستند و مسابقات میان این تیم‌ها باید با حضور حداکثری هواداران و در فضایی سالم، محترمانه و شبیه یک جشن بزرگ فوتبالی برگزار شود."

کریمی خاطرنشان کرد: "فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید و پس از یک دوره سخت، بیش از هر زمان دیگری به شور، نشاط و حضور مردم در ورزشگاه‌ها نیاز دارد. امیدوارم محرومیت‌های سلبی لغو شود و در تصمیم‌گیری‌ها، رویکردی در پیش گرفته شود که به جای خالی شدن ورزشگاه‌ها، زمینه حضور پرشور هواداران و شکوه دوباره فوتبال ایران را فراهم کند."


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید بار دیگر در صدر ارزشمندترین برندهای فوتبال جهان قرار گرفت. 

به گزارش فوتبالی، طبق جدیدترین گزارش Brand Finance Football 50 2026، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان ارزشمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را به دست آورده و ارزش برند این باشگاه به حدود ۲.۴ میلیارد یورو رسیده است؛ رقمی که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. 

رئال مادرید تنها در زمینه ارزش برند صدرنشین نیست؛ این باشگاه با امتیاز ۹۵.۸ از ۱۰۰ در شاخص قدرت برند نیز رتبه نخست جهان را در اختیار دارد. این امتیاز بالا نتیجه ترکیبی از شهرت تاریخی، تعداد گسترده هواداران، حضور مداوم در بالاترین سطح فوتبال اروپا، ستاره‌های بزرگ و قدرت تجاری باشگاه است. 

در رتبه دوم این رده‌بندی، بارسلونا قرار گرفته که ارزش برندش نزدیک به ۲ میلیارد یورو برآورد شده است. آرسنال نیز با ارزشی حدود ۱.۵ میلیارد یورو در جایگاه سوم قرار دارد و بهترین رتبه تاریخ خود در این رده‌بندی را به ثبت رسانده است. 

البته باید توجه داشت که ارزشمندترین برند با ارزشمندترین باشگاه تفاوت دارد. در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ Forbes، رئال مادرید با ارزش ۹.۵ میلیارد دلار برای پنجمین سال متوالی ارزشمندترین باشگاه فوتبال جهان معرفی شد. فوربس همچنین اعلام کرده ارزش رئال نسبت به سال قبل ۴۱ درصد رشد کرده است. 

یکی از عوامل مهم این رشد مالی، عملکرد تجاری فوق‌العاده رئال مادرید است. باشگاه در فصل ۲۰۲۴/۲۵ حدود ۱.۲۶۵ میلیارد دلار درآمد ثبت کرده که طبق گزارش فوربس، بالاترین درآمد ثبت‌شده برای یک باشگاه ورزشی در تاریخ این مؤسسه است. 

بنابراین رئال مادرید در سال ۲۰۲۶ نه‌تنها از نظر برند، بلکه از نظر ارزش کلی باشگاه و درآمدزایی نیز همچنان در قله فوتبال جهان قرار دارد؛ جایگاهی که نشان می‌دهد قدرت این باشگاه فراتر از نتایج داخل زمین است.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کریمی: شرافت و تجربه‌ام را برای دیدار تراکتور _ پرسپولیس گرو می‌گذارم - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید حجت کریمی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور با اشاره به حساسیت و اهمیت این دیدار، اظهار داشت: مسابقه تراکتور و پرسپولیس همواره یکی از مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین دیدارهای فوتبال ایران بوده و طبیعی است که برای برگزاری چنین مسابقه‌ای باید همه جوانب در نظر گرفته شود. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا فضایی کاملاً سالم، آرام و در شأن هواداران دو تیم ایجاد شود.

وی ادامه داد: من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد.

مدیرعامل تراکتور با تأکید بر اطمینان خود نسبت به برگزاری آرام این دیدار، تصریح کرد: من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد. هواداران تراکتور نشان داده‌اند که در کنار حمایت پرشور از تیم محبوبشان، می‌توانند میزبان شایسته‌ای برای مهم‌ترین مسابقات فوتبال ایران باشند.

کریمی با بیان اینکه فضای اجتماعی و فوتبالی کشور نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: امروز مردم آگاه‌تر و متحدتر از گذشته هستند. مسائلی که در سال‌های قبل وجود داشت و گاهی خصومت‌هایی بی‌دلیل شکل می‌گرفت و بیش از اندازه نیز بزرگ می‌شد، دیگر نباید جایی در فوتبال داشته باشد.

وی افزود: دیدار تراکتور و پرسپولیس باید صرفاً یک رقابت ورزشی بزرگ و جذاب باشد؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاهی مملو از تماشاگر برگزار شود و شور و هیجان فوتبال را به جامعه بازگرداند. اطمینان دارم برگزاری این دیدار در حضور هواداران، می‌تواند یکی از زیباترین صحنه‌های فوتبال ایران را رقم بزند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره محرومیت هواداران از حضور در ورزشگاه نیز اظهار داشت: اگر هدف از تصمیمات مربوط به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، بهبود شرایط ورزشگاه‌ها و فوتبال بوده است، باید پذیرفت که چنین تصمیماتی در عمل نتیجه مطلوبی نداشته و صرفاً به کاهش حضور هواداران و سرد شدن فضای مسابقات منجر شده است.

کریمی همچنین از همکاری مسئولان استانی و نهادهای امنیتی قدردانی کرد و گفت: در این زمینه رایزنی‌های لازم با مسئولان استانی و امنیتی انجام شده و جا دارد از همکاری و همراهی آنان تشکر کنم. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز با نگاه مثبت، تصمیم جدیدی در این خصوص اتخاذ کند.

وی افزود: حتی اگر بازی رفت در تهران برگزار می‌شد، باز هم ترجیح من این بود که مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود؛ چراکه با آغاز لیگ، شور و نشاط دوباره به فضای جامعه بازگشته و برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، با این جریان مثبت در تضاد است.

مدیرعامل تراکتور در پایان گفت: از مدیران باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست می‌کنم این موضوع را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به تأثیر آن بر کلیت فوتبال ایران توجه کنند. تراکتور، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه فوتبال ایران هستند و مسابقات میان این تیم‌ها باید با حضور حداکثری هواداران و در فضایی سالم، محترمانه و شبیه یک جشن بزرگ فوتبالی برگزار شود.

کریمی خاطرنشان کرد: فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید و پس از یک دوره سخت، بیش از هر زمان دیگری به شور، نشاط و حضور مردم در ورزشگاه‌ها نیاز دارد. امیدوارم محرومیت‌های سلبی لغو شود و در تصمیم‌گیری‌ها، رویکردی در پیش گرفته شود که به جای خالی شدن ورزشگاه‌ها، زمینه حضور پرشور هواداران و شکوه دوباره فوتبال ایران را فراهم کند.

انتهای پیام/  




 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر