قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

شوک به تیم ملی فانکشنال فیتنس؛ پوریا محمدی از قهرمانی آسیا کنار کشید - پارس فوتبال

پوریا محمدی به دلیل مصدومیت از مسابقات قهرمانی آسیا انصراف داد.
 شوک به تیم ملی فانکشنال فیتنس؛ پوریا محمدی از قهرمانی آسیا کنار کشید - پارس فوتبال



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

رهنما: بازدید مناف هاشمی از تیم ملی کاراته امیدبخش بود/ دنیامالی امید، شادی و وفاق ملی به جامعه تزریق می‌کند

به گزارش برنا، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان روز چهارشنبه از اردوی تیم ملی کاراته اعزامی به بازی‌های آسیای ناگویا بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت آنها قرار گرفت. 

مسعود رهنما در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا درباره بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی کاراته گفت: در جریان باشید که یک نخبه مدیریتی سه شاخصه اصلی دارد؛ تخصص میدانی، دانش عمومی و شهامت. در این دو سال که احمد دنیامالی به عنوان عالی‌ترین مقام وزارت ورزش فعالیت کرده‌، علاوه بر اینکه کارهای بسیار خوبی انجام داده‌، من به عنوان متخصص رشته خودم می‌گویم که در رشته‌های تخصصی نمی‌توان او را فریب داد، چون دانش تخصصی و کافی را دارد.

وی ادامه داد: یکی از جاهایی که دنیامالی خیلی، خیلی، خیلی خوب عمل کرده، بحث انتصابات است. او در انتخاب مدیران عملکرد خوبی داشته‌ و در بحث مدیریت منابع مالی نیز سیدمناف هاشمی از مفاخر مدیریت حوزه مالی است.

رئیس فدراسیون کاراته تاکید کرد: حوزه فعالیتی وزیر ورزش و جوانان دامنه گسترده‌ای دارد و باید منابع مالی را در بخش‌های مختلف مدیریت و هدایت کند. از این رو همه شاهد این هستیم که این کار به درستی و خوبی در حال انجام است.

رهنما درباره اینکه آیا از معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش قولی برای حل مشکلات مالی و زیرساختی فدراسیون کاراته گرفته است، گفت: صرف حضور او برای ما، عمل، پشتیبانی و امید است. به نظر من اصلا نباید از آقای هاشمی قول گرفت، چون خودش می‌داند چه کاری باید انجام دهد.

رئیس فدراسیون کاراته خاطرنشان کرد: من به عنوان یک فرد متخصص و کارشناس و اتفاقا به عنوان کارمند وزارت ورزش، اثر حضور سیدمناف هاشمی را به خوبی لمس می‌کنم. از او و همچنین احمد دنیامالی که شبانه روز در حال فعالیت و تلاش هستند، تشکر می‌کنم. آنها تلاش می‌کنند از بخش ورزش، امید، شادی و وفاق ملی را در جامعه تزریق کنند و به عنوان یک ایرانی از آنها تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/




 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۱۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.