قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

نبرد بزرگ برای اوسیمن؛ تاتنهام پیشنهادش را روی میز گذاشت - پارس فوتبال

تاتنهام برای جذب مهاجم گلزن گالاتاسرای نخستین پیشنهاد خود را ارائه کرده، اما باشگاه ترکیه‌ای برای جدایی ویکتور اوسیمن مبلغ بیشتری طلب کرده است.
 نبرد بزرگ برای اوسیمن؛ تاتنهام پیشنهادش را روی میز گذاشت - پارس فوتبال



 هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم
۱۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی - هری کین پس از کسب دومین کفش طلای اروپایی دوران حرفه‌ای خود، احتمال بازگشت به لیگ برتر برای شکستن رکورد گلزنی آلن شیرر را کم‌رنگ دانست و تأکید کرد از شرایطش در بایرن مونیخ رضایت دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از هنری وینتر، کین فصل گذشته با ثبت بیشترین گل در میان مهاجمان لیگ‌های معتبر اروپا، برای دومین بار کفش طلای اروپا را به دست آورد. او در دوران حضورش در لیگ برتر ۲۱۳ گل به ثمر رسانده و برای رسیدن به رکورد ۲۶۰ گل آلن شیرر، به ۴۷ گل دیگر نیاز دارد. مهاجم ۳۳ ساله بایرن که در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کرد، درباره احتمال بازگشت به انگلیس گفت:

«وقتی در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کردم، قطعاً فکر می‌کردم روزی برمی‌گردم، اما حالا دیگر آن میل و انگیزه به اندازه گذشته وجود ندارد. واقعاً در مونیخ خوشحالم.»

کین ادامه داد:

«حضور در اینجا چشمانم را به دنیایی کاملاً متفاوت از فوتبال انگلیس باز کرده و باعث شده فوتبال اروپا را بیشتر درک کنم. با تیمی که داریم و حضور ونسان کمپانی به‌عنوان سرمربی، شرایط بسیار خوب است. خانواده‌ام هم کاملاً اینجا جا افتاده‌اند.»

با وجود این، کاپیتان تیم ملی انگلیس احتمال بازگشت به لیگ برتر در آینده را به‌طور کامل رد نکرد:

«همه‌چیز به این بستگی دارد که در بهترین جای ممکن باشم. هرگز نمی‌گویم هرگز، اما در حال حاضر تمام تمرکزم روی بایرن مونیخ است و باید ببینیم آینده چه چیزی رقم می‌زند.»

کین پس از سه فصل حضور در بایرن به یکی از مهم‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شده و در حالی از ادامه حضورش در آلمان استقبال می‌کند که طی روزهای اخیر صحبت‌هایی نیز درباره تمدید قرارداد او با باواریایی‌ها مطرح شده است.



 مشکل همیشگی: ابهام در ثبت قرارداد ستاره بارسا
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مشکل همیشگی: ابهام در ثبت قرارداد ستاره بارسا

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا چهارشنبه هفته گذشته قرارداد کانسلو را نهایی کرد و قرار است این بازیکن امروز به‌ طور رسمی معرفی شود. توافق نهایی با این بازیکن پس از آن حاصل شد که او چند روز قبل قراردادش با الهلال را فسخ کرد. این سومین دوره حضور کانسلو در بارسلونا خواهد بود، با این تفاوت که این بار او به‌ صورت دائمی به این باشگاه پیوسته است و در دو دوره قبلی به‌صورت قرضی در جمع آبی‌ و اناری‌ها حضور داشت.

مشکل احتمالی اما به روند ثبت قرارداد او مربوط می‌شود. بارسلونا از پنجشنبه ثبت تمام خریدهای جدید خود را در لالیگا آغاز خواهد کرد. طبق منابع نزدیک به این باشگاه، تمام بازیکنان جدید امکان ثبت قرارداد را خواهند داشت. تنها بازیکنی که وضعیت ثبت قراردادش قطعی نیست، کانسلو است. دلیل این موضوع این است که بارسلونا هنوز تمام مدارک لازم را در اختیار ندارد.

این باشگاه تمام مدارک مورد نیاز را از الهلال درخواست کرده و انتظار دارد این مدارک هفته آینده به دستش برسد. این زمان برای ثبت قرارداد کانسلو کافی خواهد بود، چرا که مهلت ثبت بازیکنان تا اول سپتامبر است. با این حال، این باشگاه می‌خواهد محتاط باشد، چرا که می‌داند این‌گونه امور اداری گاهی با تأخیر مواجه می‌شوند. این تنها دلیلی است که ممکن است باعث شود قرارداد کانسلو نتواند به موقع ثبت شود. تمام بازیکنان دیگر در فهرست تیم اصلی قرار خواهند گرفت. حتی خولیان آلوارز، یا هر مهاجم دیگری که به این تیم اضافه شود، امکان ثبت قرارداد خواهد داشت.

در میان ثبت‌های برنامه‌ریزی‌ شده، جسی بیسیوو که تابستان امسال از کلوب بروژ به بارسلونا پیوست نیز همان‌طور که انتظار می‌رفت، برای تیم دوم این باشگاه ثبت خواهد شد. این مهاجم در تمرینات تیم اصلی حضور خواهد داشت، چرا که پیش‌ فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشته است، اما ثبت رسمی قراردادش با تیم دوم بارسلونا انجام خواهد شد.



 جانشین رودری از سری آ به سیتی می‌آید
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

جانشین رودری از سری آ به سیتی می‌آید

به گزارش "ورزش سه"، سیتیزن‌ها در حالی که قصد دارند گزینه‌های خود در خط میانی را در تابستان تقویت کنند، چشم به مانو کنه، هافبک رم، دوخته‌اند. دیلی میل خبر داده که این هافبک ۲۵ ساله فرانسوی به یکی از اهداف جدی قهرمان لیگ برتر تبدیل شده است. کنه در بخش زیادی از پنجره نقل‌ و انتقالات فعلی به انتقال احتمالی به منچستریونایتد نزدیک بود اما این انتقال هرگز نهایی نشد.

او همچنان در پایتخت ایتالیا حضور دارد و همین موضوع می‌تواند راه را برای ورود سیتی به این رقابت باز کند. علاقه ناگهانی سیتی به این ستاره سابق تولوز پس از تغییرات گسترده در خط میانی این تیم شکل گرفته است. این باشگاه اخیراً با جدایی پرسر‌وصدای رودری، هافبک اسپانیایی، موافقت کرد و او راهی بارسلونا شد.

علاوه بر این، تیجانی ریندرز نیز انتقال دائمی خود به باشگاه القادسیه عربستان را نهایی کرد. این دو جدایی در مجموع مبلغ چشمگیر ۱۳۷.۵ میلیون یورو با احتساب پاداش‌های مرتبط با عملکرد برای سیتی درآمد ایجاد کرده‌اند و در نتیجه، این باشگاه هم منابع مالی لازم برای خرید یک هافبک جدید را در اختیار دارد و هم به‌ وضوح به تقویت خط میانی خود نیازمند است.

کنه در حال حاضر تا ژوئن ۲۰۲۹ با رم قرارداد دارد و همین موضوع دست این باشگاه ایتالیایی را در مذاکرات احتمالی کاملاً باز می‌گذارد. با این حال، گفته می‌شود جالوروسی آماده است در صورت دریافت مبلغ مناسب، اجازه جدایی این هافبک را در تابستان صادر کند. رم برای این ملی‌پوش فرانسوی خود مبلغی در حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون یورو تعیین کرده است. این رقم برای باشگاهی در سطح سیتی مبلغی کاملاً قابل پرداخت محسوب می‌شود، به‌ خصوص با توجه به درآمد قابل توجهی که این تیم اخیراً از فروش بازیکنانش به دست آورده است.



 هایجک بزرگ از منچسترسیتی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

هایجک بزرگ از منچسترسیتی

به گزارش ایلنا، خروج ستارگان منچسترسیتی به فرار واقعی استعدادها تبدیل شده است. پس از رودری که راهی بارسلونا شد، و تیجانی ریندرز که با قراردادی ۶۱ میلیون یورویی به القادسیه عربستان پیوست، حالا نوبت به ساوینیو رسیده که در آستانه جدایی قرار بگیرد. این ستاره برزیلی هفته‌هاست که زیر ذره‌بین تاتنهام قرار دارد؛ باشگاهی که حاضر است برای کشاندن او به شمال لندن ۱۰۰ میلیون یورو هزینه کند، آن هم در شرایطی که تا اینجای تابستان ۲۶۵ میلیون یورو در بازار خرج کرده است.

برخلاف دو هم‌تیمی سابقش، این بال برزیلی مسئولیت و نقش کم‌رنگ‌تری در برنامه‌های انزو مارسکا دارد. او فصل گذشته (زیر نظر پپ گواردیولا) در ۳۶ بازی در تمامی رقابت‌ها آمار ۴ گل و ۳ پاس گل را به ثبت رساند و نتوانست انتظارها را برآورده کند؛ ضمن اینکه آسیب‌دیدگی از ناحیه همسترینگ در اواسط زمستان نیز او را بیش از یک ماه از میادین دور نگه داشت. افزون بر این، فروش او سود بسیار هنگفتی را برای بازیکنی که بیشتر یک گزینه ذخیره محسوب می‌شود، به همراه خواهد داشت.

چراغ سبز سیتی برای گفت‌وگو درباره مرموش

اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. تاتنهامی‌ها در این پنجره نقل‌وانتقالات اشتهای سیری‌ناپذیری پیدا کرده‌اند و رؤیای یک هایجک دوگانه از جمع سیتیزن‌ها را در سر می‌پرورانند. طبق ادعای نشریه اتلتیک، ساوینیو تنها هدف آن‌ها نیست و مذاکرات میان مدیران دو باشگاه درباره عمر مرموش نیز آغاز شده است. اگرچه تا نهایی شدن این انتقال هنوز فاصله زیادی وجود دارد، اما نشانه‌های اولیه حاکی از آن است که منچستری‌ها با جدایی این مهاجم ۲۷ ساله مصری مخالفت چندانی ندارند.

این رسانه تأکید کرده که گفت‌وگوها از هفته گذشته استارت خورده و به آرامی در حال پیشرفت است. اکنون باید دید سیتی برای این معامله دوطرفه چه رقمی را مطالبه خواهد کرد؛ آن هم در حالی که قیمت ساوینیو به تنهایی ۱۰۰ میلیون یورو تخمین زده می‌شود. مرموش که در ژانویه ۲۰۲۵ با قراردادی ۷۵ میلیون یورویی از اینتراخت فرانکفورت به اتحاد آمد، هنوز ۳ سال دیگر از قراردادش باقی مانده و ارزش او در ترنسفرمارکت ۵۰ میلیون یورو برآورد شده است. او پس از شروعی درخشان در سیتی، به مرور جایگاهش را در ترکیب اصلی از دست داد و فصل گذشته را با ثبت ۸ گل و ۳ پاس گل در ۳۶ بازی به پایان …



 ادامه ولخرجی تاتنهام: نوبت به دو ستاره سیتی رسید
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ادامه ولخرجی تاتنهام: نوبت به دو ستاره سیتی رسید

به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام ظاهراً قصد دارد به ولخرجی‌های چشمگیر خود ادامه دهد و دو بازیکن از منچسترسیتی به خدمت بگیرد. به گفته اتلتیک، تاتنهام با جدیت برای جذب عمر مرموش و ساوینیو تلاش می‌کند. این گزارش می‌افزاید که مذاکرات میان دو طرف به خوبی پیش می‌رود اما هنوز رقم مشخصی برای این انتقال‌ها اعلام نشده است.

مرموش دوران درخشش خود را در آینتراخت فرانکفورت آغاز کرد و سپس در ژانویه ۲۰۲۵ با مبلغ ۷۵ میلیون یورو به منچسترسیتی پیوست. از آن زمان، سیتی بیشتر از او به عنوان بازیکنی تأثیرگذار از روی نیمکت استفاده کرده است. این مهاجم ۲۷ ساله مصری طی یک سال و نیم گذشته ۶۲ بازی انجام داده، ۱۶ گل زده و شش پاس گل داده است. قرارداد او تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد.

در سوی دیگر، ساوینیو در دیدار مقابل آرسنال اصلاً در فهرست تیم منچسترسیتی قرار نگرفت. شایعات درباره علاقه تاتنهام به این بازیکن ۲۲ ساله مدتی است مطرح شده است. تاتنهام تابستان گذشته نیز خواهان جذب او بود اما این انتقال به دلیل مخالفت سیتی منتفی شد. این بازیکن برزیلی که در سال ۲۰۲۴ با مبلغ ۲۵ میلیون یورو از استاک تروا به منچسترسیتی پیوست، در ماه اکتبر قراردادش را زودتر از موعد تا سال ۲۰۳۱ تمدید کرد.

ساوینیو نیز مانند مرموش، فصل گذشته نتوانست از یک بازیکن نیمکت‌نشین فراتر برود. او در مجموع تنها ۱۵۰۲ دقیقه بازی کرد و چهار گل و سه پاس گل به ثبت رساند. تاتنهام تاکنون در این پنجره نقل‌ و انتقالات ۲۶۷ میلیون یورو هزینه کرده، اما تمام تقویت‌هایش در بخش دفاعی نبوده است. مارتین دوبراوکا به عنوان دروازه‌بان ذخیره جدید به این تیم اضافه شد.

یان پاول فان هکه، مارکوس سنسی و اندرو رابرتسون نیز برای تقویت خط دفاعی جذب شدند. در خط میانی هم تاتنهام ماتئوس فرناندز را به خدمت گرفت و پیش از آن نیز ساندرو تونالی را با مبلغ ۱۰۸ میلیون یورو از نیوکاسل خرید. حالا جذب مرموش و ساوینیو می‌تواند بُعد تازه‌ای به خط حمله تاتنهام اضافه کند.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!
سایت خبر ورزشی

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.
 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.
 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد
سایت فوتبالی

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک
 ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم
سایت ورزش ۳

ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم

صحبت های بهنام ابوالقاسم پور پس از بازی مقابل پرسپولیساینترنت داخلی نیم بها
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.