قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ادامه تصمیمات عجیب در هلدینگ خلیج فارس/ انتخاب ۲ عضو هیات مدیره جدید استقلال غیرقانونی است؟ - پارس فوتبال

در حالی از مصطفی متدین به‌عنوان جدی‌ترین گزینه مدیرعاملی استقلال یاد می‌شود که او یک ابهام قانونی برای این انتصاب دارد هر چند انتخاب علوی مقدم نیز شائبه‌هایی را از نظر قانون ایجاد کرده است.
 ادامه تصمیمات عجیب در هلدینگ خلیج فارس/ انتخاب ۲ عضو هیات مدیره جدید استقلال غیرقانونی است؟ - پارس فوتبال



۲۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

انتشار نامه خطرناک فسخ آسانی، بی خیالی و ریسک مدیران آبی - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پیش‌بینی اینکه یاسر آسانی در اسکواد نه‌چندان پرستاره استقلال به یکی از مهم‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شود، چندان دشوار نبود؛ اما شاید هیچ‌کس تصور نمی‌کرد همین بازیکن، خیلی زود به یکی از بزرگ‌ترین ابهام‌های حقوقی فصل استقلال تبدیل شود؛ ابهامی که مدیران باشگاه نه‌تنها برای حل آن عجله‌ای ندارند، بلکه ظاهراً ترجیح داده‌اند با بی‌خیالی از کنار آن عبور کنند.

داستان آسانی از همان ابتدا عجیب بود؛ بازیکنی که پس از یک رفت‌وبرگشت مبهم و فسخی که هنوز درباره جزئیات و اعتبار آن پرسش‌های جدی وجود دارد، بار دیگر به استقلال برگشت و گفته می‌شود مدیران باشگاه برای راضی کردن او به بازگشت، رقم سنگینی را پذیرفتند و حتی بخشی از این مبلغ را نقداً به حساب او واریز کردند. اما بازگشت آسانی پایان ماجرا نبود؛ تازه آغاز یک دردسر بزرگ‌تر بود.

دو باشگاه مس شهر بابک و نساجی نسبت به حضور این بازیکن در ترکیب استقلال اعتراض کرده‌اند و در ادامه، انتشار نامه ابلاغ فسخ قرارداد آسانی از سوی مدیر برنامه‌های او، ابهام‌های موجود را بیشتر کرده است. با این حال، واکنش مدیران استقلال به این بحران، عجیب‌تر از خود ماجراست: بازی دادن آسانی ادامه پیدا کرد؛ بدون اینکه ظاهراً تکلیف حقوقی پرونده به‌طور قطعی روشن شده باشد.

حالا همزمان با انتشار نامه فسخ آسانی با باشگاه استقلال، حرف‌های علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال، نگرانی‌ها را چند برابر کرده است. تاجرنیا به صراحت اعلام کرده که پاسخ استعلام فیفا درباره وضعیت آسانی هنوز به باشگاه نرسیده! این اظهارنظر یعنی استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ، بازیکنی را در ترکیب اصلی خود به میدان فرستاده که هنوز وضعیت حقوقی حضورش برای باشگاه به طور قطعی روشن نشده. سؤال ساده اما مهم اینجاست: اگر پاسخ فیفا هنوز نیامده، چرا استقلال این ریسک را پذیرفته است؟

بدتر از آن اینکه فتاحی نیز در توضیح این پرونده گفته فیفا در نامه نخست پاسخ قطعی به استعلام استقلال نداده و به همین دلیل نامه دیگری ارسال شده است. او همچنین تأکید کرده که هر تیمی می‌تواند شکایت کند و اگر مدارک کافی وجود داشته باشد، باشگاه مشکلی نخواهد داشت. اما دقیقاً همین جمله، جای نگرانی دارد. «اگر مدارک کافی وجود داشته باشد» یعنی چه؟

آیا مدیران استقلال هنگام تصمیم برای استفاده از آسانی، از قانونی بودن حضور او مطمئن بوده‌اند یا صرفاً امیدوار بوده‌اند مشکلی پیش نیاید؟ فرق این دو رویکرد برای باشگاهی که با پرونده‌های حقوقی متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، بسیار زیاد است.

استقلال نمی‌تواند با چنین موضوع حساسی مانند یک اختلاف معمولی قراردادی برخورد کند. وقتی دو باشگاه نسبت به حضور یک بازیکن اعتراض کرده‌اند، نامه فسخ منتشر شده و از طرف دیگر هنوز پاسخ قطعی فیفا درباره وضعیت او در دست باشگاه نیست، دیگر صحبت از یک «حاشیه» نیست؛ صحبت از یک بحران حقوقی بالقوه است.

مسأله عجیب‌تر، بی‌تفاوتی مدیریتی در قبال این بحران است. تاجرنیا در حالی از نرسیدن پاسخ فیفا صحبت می‌کند که آسانی در هر دو هفته ابتدایی لیگ در ترکیب استقلال قرار گرفته است. یعنی مدیران باشگاه ابتدا تصمیم گرفته‌اند از بازیکن استفاده کنند و حالا منتظرند ببینند آیا نهاد بین‌المللی فوتبال با تصمیم آنها موافق است یا نه! این مدل مدیریت، اگر واقعاً اتفاق افتاده باشد، چیزی جز قمار با سرنوشت استقلال نیست.

آسانی ممکن است در زمین فوق‌العاده باشد، گل بزند، پاس گل بدهد و به یکی از ستاره‌های استقلال تبدیل شود؛ اما هیچ‌کدام از اینها نمی‌تواند یک سؤال حقوقی را پاک کند. اگر فردا مشخص شود حضور او در یکی از مسابقات غیرقانونی بوده، آن‌وقت دیگر عملکرد فنی او هیچ اهمیتی ندارد و استقلال باید پاسخگوی تبعاتی باشد که می‌تواند بسیار سنگین‌تر از از دست دادن چند امتیاز باشد.

مدیران استقلال باید به جای عادی‌سازی ماجرا، خیلی شفاف پاسخ بدهند: مبنای قانونی استفاده از آسانی چه بوده است؟ وقتی پاسخ قطعی فیفا هنوز نرسیده، چه کسی مسئولیت تصمیم به بازی دادن او را پذیرفته است؟ و اگر اعتراض‌های مس شهر بابک و نساجی به یک پرونده جدی تبدیل شود، چه کسی باید پاسخگوی تبعات آن باشد؟

این همان جایی است که نقش مدیریت مشخص می‌شود؛ مدیریت فقط امضای قرارداد و پرداخت پول نیست. مدیریت یعنی پیش‌بینی بحران، گرفتن استعلام پیش از تصمیم و مهم‌تر از همه، نپذیرفتن ریسک‌های غیرضروری.

استقلال در شرایطی که با هزار و یک مشکل مالی، مدیریتی و فنی دست‌وپنجه نرم می‌کند، ظاهراً یک بحران تازه را هم به جان خریده است؛ بحرانی که فعلاً خاموش است اما ممکن است با اولین رأی یا تصمیم حقوقی، ناگهان شعله‌ور شود.

تاجرنیا و مدیران استقلال باید توضیح بدهند چرا قبل از روشن شدن تکلیف حقوقی آسانی، او را به میدان فرستادند. هوادار استقلال حق دارد بداند این تصمیم بر اساس اطمینان حقوقی گرفته شده یا صرفاً یک ریسک مدیریتی بوده است.

چون اگر فردا پاسخ فیفا برخلاف انتظار استقلال باشد، دیگر نمی‌توان همه‌چیز را به «حاشیه»، «شکایت رقیبان» یا «انتظار برای پاسخ استعلام» تقلیل داد. آن روز باید پرسید چرا وقتی هنوز جواب نیامده بود، آسانی بازی کرد؟

253 258


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مدیر آکادمی استقلال: دلالان به دنبال اغوای بازیکنان جوان ما هستند

با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.

 


۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش استقلال به جدایی رسمی منیرالحدادی +عکس - پارس فوتبال

باشگاه استقلال در واکنش به جدایی منیر الحدادی پوستر منتشر کرد و نوشت:

برای منیر الحدادی از بازیکنان ارزشمند فصل گذشته تیم استقلال که به دلیل مشکلات خانوادگی نتوانست در فصل جاری هم در جمع استقلالی‌ها باشد، آرزوی موفقیت و درخشش در ادامه مسیر فوتبالی‌اش را داریم. او در تمامی مسابقاتی که برای استقلال به میدان رفت، با تمامی توان به میدان رفت و گل‌ها و پاس‌گل‌های او از یاد هواداران استقلال نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس




 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.