قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۳۴ ساعت قبل

نگاهی به حریفان استقلال در لیگ نخبگان آسیا - پارس فوتبال

تیم فوتبال استقلال ایران در حالی وارد رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌شود که آبی‌ها کار سختی پیش رو خواهند داشت.
 نگاهی به حریفان استقلال در لیگ نخبگان آسیا - پارس فوتبال


مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد

 مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد
 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل
با پیگیری‌های واحد حقوقی باشگاه استقلال، مشکل مربی ترکیه‌ای آبی‌پوشان به طور کامل برطرف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال، مدتی پیش هنگام خروج از ایران و در زمان انتقال ارز مربوط به حقوق دریافتی خود، با مشکل مواجه شده بود.

این موضوع از سوی واحد حقوقی باشگاه استقلال به صورت مستمر پیگیری شد و در نهایت با صدور رأی برائت برای اوزجان بیزاتی، تمامی مسائل مرتبط با این موضوع برطرف شد.

بر این اساس، مربی ترکیه‌ای استقلال در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص ندارد و پرونده مربوط به این موضوع نیز خاتمه یافته است. کد مطلب 6921871



مشکل بیزاتی برطرف شد

 مشکل بیزاتی برطرف شد
 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل
با پیگیری‌های واحد حقوقی باشگاه استقلال، مشکل مربی ترکیه‌ای آبی‌پوشان به طور کامل برطرف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال، مدتی پیش هنگام خروج از ایران و در زمان انتقال ارز مربوط به حقوق دریافتی خود، با مشکل مواجه شده بود.

این موضوع از سوی واحد حقوقی باشگاه استقلال به صورت مستمر پیگیری شد و در نهایت با صدور رأی برائت برای اوزجان بیزاتی، تمامی مسائل مرتبط با این موضوع برطرف شد.

بر این اساس، مربی ترکیه‌ای استقلال در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص ندارد و پرونده مربوط به این موضوع نیز خاتمه یافته است.

انتهای پیام



خلیلی: مهرزاد معدنچی پرسپولیس هستم!/ حاشیه‌ها کار دشمنان است - تسنیم

 خلیلی: مهرزاد معدنچی پرسپولیس هستم!/ حاشیه‌ها کار دشمنان است - تسنیم
 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: حاشیه‌ها علیه من کار دشمنانی است که هنوز هم هستند.

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محسن خلیلی پس از پیروزی 4 بر یک پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در میکسدزون ورزشگاه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

* امیدوارم بردهای ما تداوم داشته باشد. 

* اینکه پرسپولیس زود به گل می‌رسد جای خوشحالی دارد. 

* گِله کوچکی از داوری داریم. احساس می‌کنم تمرکز داور در 20 دقیقه آخر از بین رفت.

* فکر می‌کنم VAR باید روی توپی که به دست مدافع استقلال خوزستان خورد دقت بیشتری می‌کرد. 

* بخشش هواداران تراکتور؟ قانون باید اجرا شود و بازی بدون تماشاگر باشد. 

* نمی‌توانند بازی با تراکتور را با تماشاگر برگزار و قانون را نقض کنند. 

* دوست نداریم دیدار با تراکتور با تماشاگر باشد. 

* جذب بازیکنان را حدادی پیگیری می‌کند.

* همیشه در دربی‌ها بحث 90 به 10 هواداران بوده ولی هیچ وقت انجام نشده است. اتفاق بدی هم نیست.

* به قولی من الان مهرزاد معدنچی پرسپولیس هستم.

* بیش از یک ماه است که در بحث‌های نقل‌و‌انتقالاتی نیستم.

* حاشیه‌ها علیه من کار دشمنانی است که هنوز هم هستند.

.

.

 

انتهای پیام/  



شهرآبادی: تیم یکدلی داریم و امیدوارم جام بیاوریم - تسنیم

 شهرآبادی: تیم یکدلی داریم و امیدوارم جام بیاوریم - تسنیم
 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امسال تیم واقعاً یکدلی داریم و بچه‌ها جان‌شان را برای این لباس می‌گذارند.

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پوریا شهرآبادی مهاجم تیم پرسپولیس پس از پیروزی 4 بر یک تیمش مقابل استقلال خوزستان در میکسدزون ورزشگاه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

* امسال تیم واقعاً یکدلی داریم و بچه ها جان‌شان را برای این لباس و هواداران می‌گذارند. 

* امیدوارم امسال جام را بیاوریم. 

* مهم نیست چه کسی گل بزند، مهم پیروزی پرسپولیس است. 

* در خط حمله رقابت در کنار رفاقت است. 

.

انتهای پیام/  



تهدید خلیفه اصل به استعفا: پنجره استقلال باز نشود تصمیم می‌گیرم

 تهدید خلیفه اصل به استعفا: پنجره استقلال باز نشود تصمیم می‌گیرم
 سایت جوان آنلاین / ۴ ساعت قبل
سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: اگر پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان طبق وعده هیات مدیره باز نشود تصمیم دیگری خواهم کرد.

جوان آنلاین: امیرخلیفه اصل، سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان در نشست خبری پس از شکست ۴ بر یک استقلال خوزستان مقابل پرسپولیس گفت: جا دارد به همکار خوبم آقای تارتار تبریک می‌گویم که تیم خوبی را آماده کرده است. ما متاسفانه نتوانستیم بازی خوبی انجام دهیم و خیلی زود گل دریافت کردیم. گلایه من از با تجربه‌های تیم است. نتوانستیم آن طور که باید خوب بازی کنیم. از مشکلات تیم ما همه با خبر هستند و کمبود بازیکن داریم. امیدوارم خیلی زود پنجره نقل و انتقالات تیم باز شود و روزی بتوانیم در ورزشگاه غدیر از تیم‌های دیگر میزبانی کنیم.

به گزارش ایسنا، سرمربی استقلال خوزستان افزود: فوتبال برای جوانان است، اما با تجربه‌ها هم باید در کنارشان باشند. جوانان ما امروز ثابت کردند کار‌های بزرگی می‌توانند انجام دهند. قطعا من از حضور جوانان و میدان دادن به آنها حمایت می‌کنم.

وی درباره اهدافش در این تیم گفت: استقلال خوزشتان نسبت به نیم فصل دوم فصل قبل ضعیف‌تر شده و بازیکنان زیادی را از دست دادیم و نتوانستیم بازیکن جدب کنیم. هیچ راهی برای استفاده از جوانان نداریم و مدیریت قول داده پنجره باز شود تا بازیکنان مورد نیاز را جذب کنیم. من دو پیشنهاد خوب از تیم‌های لیگ برتر داشتم، اما به خاطر تعصبی که به تیم داشتم ماندم و مطمئن باشید شرایط تیم خوب خواهد شد.

خلیفه اصل ادامه داد: ما به هواداران نیاز داریم، اما مدیریت باشگاه باید جواب بدهد که کی در اهواز باید میزبانی کنیم؟ این موضوع کار ما را خیلی سخت خواهد کرد. با هیات مدیره و ابوالقاسم پور صحبت کردم و خواستم زودتر ورزشگاه غدیر آماده شود. اگر ورزشگاه آماده نشود و پنجره انتقلالاتی هم باز نشود به مشکل برمی‌خوریم. هیات مدیره قول داده بود پنجره باز شود و من به خاطر همین اجازه دادم دو بازیکن از جمع ما جدا شوند. اگر تا پایان مهلت نقل و انتقالات، پنجره استقلال خوزستان باز نشود تصمیم دیگری می‌گیرم.

وی درباره اینکه اگر پنجره تیم باز نشود کناره گیری می‌کند؟ گفت: قول داده بودند تا قبل از بازی‌ها پنجره تیم باز شود و امیدوارم این اتفاق بیفتد.



 زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

ترابزون‌اسپور به دنبال یک بمب نقل‌وانتقالاتی دیگر است و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، کریم بنزما می‌تواند در کنار محمد صلاح خط حمله این تیم را تشکیل دهد.

 تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

نساجی با ارسال نامه به کمیته انضباطی، خواستار بررسی وضعیت قراردادی و مجوز بازی یاسر آسانی در دیدار مقابل استقلال شد.

 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.