قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۲۶ ساعت قبل

تحریم نشست خبری سرمربی استقلال از سوی خبرنگاران - پارس فوتبال

خبرنگاران مازندرانی در اعتراض به عدم حضور سهراب بختیاری‌زاده در نشست خبری پیش از دیدار استقلال و نساجی، در نشست پس از بازی سرمربی استقلال حاضر نشدند.
 تحریم نشست خبری سرمربی استقلال از سوی خبرنگاران - پارس فوتبال



 نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،لیگ برتر هنوز در ابتدای مسیر قرار دارد و قضاوت درباره مدعیان قهرمانی بسیار زود است، اما دو هفته ابتدایی فصل جدید حداقل یک تصویر اولیه از شرایط چهار تیمی که بیشترین نگاه‌ها را به خود جلب کرده‌اند، ارائه کرده است؛ پرسپولیس، استقلال و تراکتور شروعی بدون نقص داشته‌اند و سپاهان برخلاف سه رقیب خود، نخستین آزمون جدی‌اش را با شکست پشت سر گذاشته است.

استقلال؛ شروع مقتدرانه با یک خط دفاع نفوذناپذیر

استقلال یکی از بهترین شروع‌های ممکن را در فصل جدید داشته است. آبی‌پوشان در هفته نخست با نتیجه ۴ بر صفر مس شهر بابک را شکست دادند و خیلی زود خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی بالای جدول معرفی کردند. این تیم در هفته دوم نیز در دیداری خارج از خانه مقابل نساجی مازندران به پیروزی یک بر صفر رسید تا دومین برد متوالی خود را جشن بگیرد.

نکته مهم درباره شروع استقلال فقط کسب ۶ امتیاز نیست؛ شاگردان سهراب بختیاری‌زاده در دو مسابقه پنج گل زده‌اند و هنوز دروازه‌شان باز نشده است. چنین آماری در هفته‌های ابتدایی می‌تواند نشان‌دهنده شروع منظم و قابل قبول آبی‌ها در هر دو فاز دفاعی و هجومی باشد.

استقلال البته برای حفظ این روند باید در ادامه فصل نشان دهد که توانایی عبور از بازی‌های سخت‌تر و مدعیان مستقیم را نیز دارد. با این حال، در پایان هفته دوم، آبی‌ها یکی از سه تیم بدون شکست و بدون امتیاز از دست‌رفته هستند و در رده دوم جدول ایستاده‌اند.

پرسپولیس؛ صدرنشینی با یک برد پرگل

پرسپولیس هم فصل را با پیروزی آغاز کرد. سرخپوشان در هفته نخست با نتیجه ۲ بر صفر شمس‌آذر قزوین را شکست دادند و در هفته دوم مقابل استقلال خوزستان نمایشی متفاوت ارائه کردند و با نتیجه ۴ بر یک به برتری رسیدند.

پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان باعث شد پرسپولیس در پایان هفته دوم با ۶ گل زده، یک گل بیشتر از استقلال به ثمر رسانده باشد و همین موضوع در شرایطی که هر دو تیم تفاضل گل مثبت پنج دارند، صدر جدول را به سرخپوشان رساند.

پرسپولیس در دو هفته ابتدایی هم از نظر نتیجه و هم از نظر آمار گلزنی عملکرد قابل توجهی داشته است. با این حال، یک گل خورده مقابل استقلال خوزستان نشان می‌دهد که برخلاف استقلال و تراکتور، سرخپوشان …



 تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران

به گزارش ایلنا، در این هفته، پرسپولیس با یک نمایش هجومی و پیروزی پرگل مقابل استقلال خوزستان نشان داد که همچنان یکی از آماده‌ترین تیم‌های لیگ است. تراکتور نیز با یک برد بزرگ در اصفهان مقابل سپاهان، قدرت خود را به رخ کشید و استقلال با پیروزی خارج از خانه برابر نساجی، شروع قدرتمند خود را ادامه داد.

دروازه تیم منتخب هفته دوم به احمد گوهری رسید؛ گلر صنعت نفت آبادان که با واکنش‌های مطمئن خود مقابل فجرسپاسی، نقش مهمی در ثبت نخستین کلین‌شیت فصل تیمش داشت. گوهری در روزی که فشار زیادی روی دروازه‌اش بود، بارها مانع باز شدن دروازه نفتی‌ها شد.

در خط دفاع، تجربه و جنگندگی حرف اول را زد. محمد دانشگر در قلب دفاع تراکتور یکی از عوامل اصلی پیروزی ارزشمند تیمش در نقش جهان بود و با تمرکز بالا اجازه نداد مهاجمان سپاهان به موقعیت‌های خطرناک برسند. عارف آقاسی نیز در ترکیب استقلال با نمایش کم‌اشتباه خود، سهم مهمی در بسته ماندن دروازه آبی‌ها داشت.

علیرضا آرتا از چادرملو و مجید عیدی از پرسپولیس دیگر مدافعان منتخب هفته بودند. آرتا با عملکرد مطمئن مقابل آلومینیوم، پایه‌گذار نخستین کلین‌شیت فصل تیمش شد و عیدی نیز در دومین بازی خود با پیراهن پرسپولیس، علاوه بر وظایف دفاعی، در حملات هم تاثیرگذار ظاهر شد.

در میانه میدان، محمد خدابنده‌لو یکی از مهم‌ترین مهره‌های پرسپولیس بود. او با گل تماشایی خود مسیر پیروزی سرخ‌پوشان را هموار کرد و در گردش توپ و کنترل ریتم بازی نقشی کلیدی داشت.

در کنار او، تیبور هلیلوویچ ستاره خط میانی هفته بود. هافبک تراکتور با دو پاس گل مقابل سپاهان نشان داد که همچنان یکی از خلاق‌ترین بازیکنان لیگ است و توانایی تغییر جریان بازی را دارد.

امیرحسین حسین‌زاده نیز با یک نمایش فوق‌العاده در نقش جهان، نام خود را به عنوان یکی از ستاره‌های اصلی هفته ثبت کرد. دو گل او مقابل سپاهان نه تنها سه امتیاز مهمی برای تراکتور به همراه داشت، بلکه نشان داد این بازیکن آماده تبدیل شدن به یکی از چهره‌های تاثیرگذار فصل است.

در خط حمله، علی علیپور بدون رقیب‌ترین بازیکن هفته بود. مهاجم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان روی سه گل تیمش تاثیر مستقیم داشت و با گلزنی، پاس گل و حرکات موثر در خط حمله، کامل‌ترین نمایش یک مهاجم را …



 سه ستاره استقلال میان السد و ناگویا!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

سه ستاره استقلال میان السد و ناگویا!

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام برنامه هفته‌های چهارم تا هفتم لیگ برتر، یک تداخل مهم در تقویم فوتبال ایران دیده می‌شود. استقلال باید روز نوزدهم شهریور در هفته هفتم مقابل پیکان قرار بگیرد و چهار روز بعد نیز نخستین مسابقه خود در لیگ نخبگان آسیا را برابر السد قطر برگزار کند.
 
پس از پایان هفته هفتم، لیگ برتر به دلیل پنجره طولانی مسابقات ملی و حضور تیم امید ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا نزدیک به یک ماه متوقف خواهد شد، اما تیم حسین عبدی قرار بود از دهم شهریور اردویی تدارکاتی در فیلیپین برپا کند. برگزاری مسابقات لیگ تا بیست‌ودوم شهریور، اجرای این برنامه را بسیار دشوار کرده و احتمال لغو یا تغییر زمان اردو را افزایش داده است.

استقلال در این میان شرایط پیچیده‌تری دارد. سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی‌زاده و امیرمحمد رزاقی‌نیا سه گزینه جدی حضور در فهرست تیم امید ایران هستند، اما هر سه بازیکن در دو مسابقه ابتدایی فصل جزو نفرات ثابت و تأثیرگذار سهراب بختیاری‌زاده بوده‌اند. آنها در پیروزی چهار بر صفر برابر مس شهربابک و برد یک بر صفر مقابل نساجی از ابتدا بازی کردند و بخش مهمی از ساختار جوان و پرتحرک آبی‌ها را تشکیل دادند.
 
رزاقی‌نیا هافبک دفاعی اصلی استقلال است و در برقراری تعادل میان خط دفاع و حمله نقش دارد. قلی‌زاده با تحرک و دوندگی خود در میانه زمین به یکی از مهره‌های مورد اعتماد سهراب تبدیل شده و سحرخیزان نیز انتخاب نخست کادر فنی برای حضور در مرکز خط حمله است. غیبت همزمان این سه بازیکن می‌تواند ستون فقرات ترکیب استقلال را دستخوش تغییر کند.

بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی نیز قدرت مانور کادر فنی استقلال را کاهش داده است. آبی‌ها امکان ثبت بازیکن تازه نداشته‌اند و سهراب فصل را با فهرستی محدود آغاز کرده است. در چنین شرایطی مخالفت احتمالی او با خروج سه بازیکن اصلی پیش از مسابقه السد، از نظر فنی تصمیمی قابل پیش‌بینی خواهد بود.

استقلال چهار روز پس از دیدار پیکان و در بیست‌وسوم شهریور به مصاف السد می‌رود، در حالی که نخستین مسابقه تیم امید ایران برابر امارات برای بیست‌وپنجم شهریور برنامه‌ریزی شده است. فاصله کمتر از ۴۸ ساعت میان دو مسابقه و مسیر سفر به ژاپن، استفاده از بازیکنان استقلال در هر دو دیدار را تقریباً غیرممکن …



 استقلال از جشن تهران تا نبرد قائمشهر کم نیاورد
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

استقلال از جشن تهران تا نبرد قائمشهر کم نیاورد

به گزارش "ورزش سه"، تقویم فشرده از همان ابتدای فصل استقلال و کل باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر را در یک آزمون بدنی قرار داد. نخستین مسابقه آبی‌ها ساعت ۱۹:۳۰ جمعه آغاز شد و بازی دوم ساعت ۱۹:۱۵ سه‌شنبه سوت خورد. فاصله دقیق میان شروع دو دیدار، ۹۵ ساعت و ۴۵ دقیقه بود.

سهراب بختیاری‌زاده در این بازه کوتاه به یازده بازیکن اصلی خود دست نزد. حبیب فرعباسی، سامان فلاح، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان هر دو مسابقه را از ابتدا آغاز کردند.

میان این دو بازی، کاروان استقلال مسیر قائمشهر را با اتوبوس طی کرد. سفر زمینی به بابلسر و سپس عزیمت به سمت قائمشهر در روز بازی، تمرینات بازیابی و حضور در فضای سنگین ورزشگاه وطنی، مسابقه دوم را از نظر جسمانی دشوارتر می‌کرد.

با وجود این شرایط، استقلال در نیمه دوم بازی با نساجی افت محسوسی نداشت. حردانی همچنان از جناح راست نفوذ می‌کرد، قلی‌زاده برای شوت‌زنی به پشت محوطه می‌رسید و تیم تا دقایق پایانی فشار خود را حفظ کرد.

حاصل این چهار شبانه‌روز فشرده، پنج گل زده، دو کلین‌شیت و شش امتیاز بود. کادر فنی نیز با استفاده از اسلامی، آزادی، چشمی و تورانیان بخشی از فشار را در جریان مسابقه دوم میان نفرات تقسیم کرد.

استقلال در ادامه فصل با سفرهای آسیایی و فاصله‌های کوتاه‌تری میان مسابقات روبه‌رو خواهد شد. گذر از نخستین فشردگی فصل، نشانه خوبی بود که تیم سهراب می‌تواند بدون برهم خوردن اسکلت اصلی، انرژی لازم را تا پایان مسابقه نگه دارد.



 مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد
۴ ساعت قبل / سایت مشرق

مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد

به گزارش مشرق و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال، مدتی پیش هنگام خروج از ایران و در زمان انتقال ارز مربوط به حقوق دریافتی خود، با مشکل مواجه شده بود.

این موضوع از سوی واحد حقوقی باشگاه استقلال به صورت مستمر پیگیری شد و در نهایت با صدور رأی برائت برای اوزجان بیزاتی، تمامی مسائل مرتبط با این موضوع برطرف شد.

بر این اساس، مربی ترکیه‌ای استقلال در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص ندارد و پرونده مربوط به این موضوع نیز خاتمه یافته است.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم
سایت خبر ورزشی

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.
 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد
 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان
سایت ایران آنلاین

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.
 واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس

مهدی تیکدری، خرید جدید پرسپولیس، هنوز موفق به تثبیت موقعیت خود در ترکیب این تیم نشده است.
 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت
خبرگزاری ایسکانیوز

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.